Az Eötvös Károly Intézet elemzése szerint a kormány valódi célja a kormánykritikus civilek elhallgattatása. A parlament elé beterjesztett Stop Sorosról a hvg.hu is közölt egy elemzést szerdán, azt írtuk, hogy: „nem mondhatjuk, hogy nem figyelmeztettek, valóban szigorították a Stop Soros néven futó hármas törvénycsomagot. De az meglepő, mely területen keményítettek be. Mostantól ugyanis a teljes legális migráció is célpontba került. A jövő héten kezdődő tavaszi ülésszakban kizárólag erről a törvényről beszélne a Fidesz. Ezért még egy kétharmados szavazást is magára vállalt. Cirkuszt akar, de tapsot nem vár.” Az EKINT is nyilvánosságra hozta elemzését, ők azt írják, hogy: A valódi szándék: a kormánykritikus civilek elhallgattatása. A törvény tiltaná a kormányzat bírálatát és az emberi jogok védelmét. Megállapításuk szerint azzal, hogy mindhárom törvényjavaslatban ott a Stop Soros kifejezés, nyíltan azokat a civil szervezeteket veszi célba, amelyeket a kormányzati...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez is ,,elhasal,, Brüsszelben !!!
A 98 % jogász ellenére akik a hodályban ülnek !!!
quadrocopter
Terelés azb OLAF és a sunyi kesegyerek szerelméről! Amúgy semmi csoda nincs!
namihami
Alkotmánysértő? Ez igaz, de olyanunk nekünk nincs is. Bölcs Vezérünk gondosan ügyel rá, hogy fölötte (vagy mellette) már csak az Isten. Ezért neki már csak Alaptörvény dukál. Tudjátok, a ""gránitszilárdságú"". Mert azt jól és gyakran lehet farigcsálni. Lassan már bugylibicska is viszi.
papa.49
Ez is ,,elhasal,, Brüsszelben !!!
A 98 % jogász ellenére akik a hodályban ülnek !!!
csipetke
@quadrocopter: 16:14. Egyrészt terelés,másrészt meg nincs benne újdonság,úgy hozzák,vagy éppen törlik a jogszabályokat,ahogy nekik jó,vagy esetleg ha az ellenzéket ellehetetlenítik.Gusztustalan módon játszanak..
Equus
ejnye... jó reb Finkelstein élne, biztosan mondaná: kész a gödör már, fiúk, minek azt magatoknak még mélyíteni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.