Az Eötvös Károly Intézet elemzése szerint a kormány valódi célja a kormánykritikus civilek elhallgattatása. A parlament elé beterjesztett Stop Sorosról a hvg.hu is közölt egy elemzést szerdán, azt írtuk, hogy: „nem mondhatjuk, hogy nem figyelmeztettek, valóban szigorították a Stop Soros néven futó hármas törvénycsomagot. De az meglepő, mely területen keményítettek be. Mostantól ugyanis a teljes legális migráció is célpontba került. A jövő héten kezdődő tavaszi ülésszakban kizárólag erről a törvényről beszélne a Fidesz. Ezért még egy kétharmados szavazást is magára vállalt. Cirkuszt akar, de tapsot nem vár.” Az EKINT is nyilvánosságra hozta elemzését, ők azt írják, hogy: A valódi szándék: a kormánykritikus civilek elhallgattatása. A törvény tiltaná a kormányzat bírálatát és az emberi jogok védelmét. Megállapításuk szerint azzal, hogy mindhárom törvényjavaslatban ott a Stop Soros kifejezés, nyíltan azokat a civil szervezeteket veszi célba, amelyeket a kormányzati...

(Forrás: hvg.hu, quadrocopter által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez is ,,elhasal,, Brüsszelben !!!
A 98 % jogász ellenére akik a hodályban ülnek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Alkotmánysértő? Ez igaz, de olyanunk nekünk nincs is. Bölcs Vezérünk gondosan ügyel rá, hogy fölötte (vagy mellette) már csak az Isten. Ezért neki már csak Alaptörvény dukál. Tudjátok, a ""gránitszilárdságú"". Mert azt jól és gyakran lehet farigcsálni. Lassan már bugylibicska is viszi.
papa.49
Ez is ,,elhasal,, Brüsszelben !!!
A 98 % jogász ellenére akik a hodályban ülnek !!!
csipetke
@quadrocopter: 16:14. Egyrészt terelés,másrészt meg nincs benne újdonság,úgy hozzák,vagy éppen törlik a jogszabályokat,ahogy nekik jó,vagy esetleg ha az ellenzéket ellehetetlenítik.Gusztustalan módon játszanak..
Equus
ejnye... jó reb Finkelstein élne, biztosan mondaná: kész a gödör már, fiúk, minek azt magatoknak még mélyíteni...
durbincs
Az milyen jogot sért majd ? ha a kannibálok a tarkódra lehelnek 10-en ?
durbincs
@papa.49: de magát már megfőzik az üstbe akkorra ? sípcsontjából ha szép ,furulya lesz 2 ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.