Az elmúlt években látványosan gyarapodott az EMIH ingatlanvagyona, miközben a rabbi a Fidesz közelébe sodródott. A vagyon gyarapodásáról Köves a HírTV Alinda című műsorában azt mondta, erre tulajdonképpen büszke és örül neki. Köves Slomó azt mondja, a Fidesz-KDNP-nek is vannak antiszemita tagjai.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Erre újra csak Hofi örökbecsű mondása:Jó pénzért szopok-nyalok-gombot varrok...
peterkelemen
Köves Slomó már régen Orbán egyik talpnyalója, de ne zavarjon senkit. Köves Slomó és a korrupt Netanyahu és még jó pár díszzsidó az, aki legitimálja Orbán neofasiszta rendszerét. Ha ezek az emberek a zsidókat szolgálnák és valóban lelkiismeretesen elvégeznék a rájuk bízott feladataikat ezerrel tiltakoznának Orbán neofasiszta rendszere ellen mind itthon, mind külföldön ehylett egyűttmüdnek, kollaborálnak.

Hitler idejében is sok áruló, lefizethető zsidó volt ugyanis ez nem annak kérdése, hogy zsidó vagy nem zsidó hanem sokkal inkább embertől függő dolog. Viszont ebben az esetben szükségeltetik, hogy ezt kiemeljük, mert talán így jobban megértik mennyire sötét üzelmek zajlanak ma Magyarországon. Köves Slomó ezzel a viselkedésével egyértelműen elárulja és szembe köpi a holokauszt áldozatait és azok leszármazottait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.