Kiderült, napnál világosabban, hogy a magyar kormány = bűnszövetkezet. Nyomoz valaki? Ugyan. Polt Péter pártkatona megbízása arra szól, hogy védje a maffiát. Ezért nincs jogállam Magyarországon, ezért kellett azt Orbánnak haladéktalanul felszámolni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Nem változik itt semmi! 2 millió biztos szavazó. Hogy drágább a gáz, mint rezsiemelés nélkül? Mert megérdemeljük. Csak például.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
az! és? mi magyarok így szeretjük! =))
Köb Jani
A vesztését érző ugri bugri pártok...tevékenységének útólsó reménykedése,ami elnyújtsa szenvedésüket a hatalomból való kirekesztés.
Köb Jani
Így kell a közt másként butítani, az okos berni párttal.
picike1
@Köb Jani: a Bokros csomag ami 4 % helyett a lakásom otp jét fölemelték 28 % ra neki köszönheten ugye Bokros ur jól mondom nagyon örültem és kész ! Él még a nemzet és unja ezt a fajta kivagyokságát . törődött azzal hogy a fiatal családom éhen hal ha fizeti a magasabb otp-ét . most milyen csomagot hoz ? most a sorost éppen
mackoka46
@simmering73: Hát ez kellően ütős. Ebből minden következik: ezért nincs itt emberi méltóság, jog és vagyonbiztonság, bármikor, bármit megtehetnek velünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.