A nagyjából kétszázezres fizetés mellett a fő bevételi forrás a bőröndök fosztogatása?

Újabb, már-már tragikomédiába illő epizóddal folytatódik a repülőtéri csomagkifosztások ügye: lapunk értesülései szerint napról napra egyre több csomagrakodó munkás jelent beteget azóta, hogy a Repülőtéri Rendőr Főigazgatóság minden járat ki- és berakodását ellenőrzi. Repülőtéri forrásaink szerint a csúcsidőszakokban, vagyis hajnalban, dél körül, délután és este komoly nehézséget okoz több földi kiszolgáló társaságnak, hogy biztosítsa a szükséges létszámot.

A fosztogatási botrány után egyre több reptéri csomagrakodó megy betegségszabadságra

Korábban a fosztogatások miatt kellett várniuk hosszasan az utasoknak, most pedig azért, mert megnőtt a lebukás kockázata, így inkább be sem jönnek dolgozni a munkások – fejtette ki lapunknak egyik név nélkül nyilatkozó forrásunk, megjegyezve:

a rakodómunkások fizetése nem nevezhető magasnak, bruttó 200 ezer forint körül van. Ugyanakkor ez az összeg sokaknak csak kiegészítő bér, a fő bevétel a csomagok kifosztásából származik.

(mno.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Más ennél kevesebb bérért is tisztességesen dolgozik.
advocat
Ha én lennék a munkáltató csak gondoskodásképpen meglátogatnám a betegeket. Mennyi a lázuk, beveszik e a gyógyszert. Meg megkeresném az orvosokat is. Kit és mennyiért...
simmering73
Más ennél kevesebb bérért is tisztességesen dolgozik.
papa.49
Én inkább arra lennék kíváncsi ki szervezi ezeket az akciókat ???
emerencia
@papa.49: Itt nem egy-egy megtévedt dolgozóról van szó, hiszen ha igazak a sajtóhírek, nagyban ment a fosztogatás. Ilyenkor az szokott történni, hogy valamelyik vezető szervezi a lopásokat. Az önállóan cselekvő, sima rakodóemberek már régen lebuktak volna.

Az erkölcsieken kívül azért sem érdemes belemenni beosztottként a munkahelyi lopásokba mert a végén gyakorta a kevés érdekérvényesítő képességgel rendelkező melósok viszik el a balhét a főszervező(k) főnökök helyett is.
papa.49
@emerencia: Ezt akartam én is kifejezni, te viszont jól kifejtetted a lényeget A FŐNÖK ez a kulcs szó !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.