Megfeszített munkát, teljes erőbedobást kért a Fidesz és a KDNP képviselőitől a választásig hátralévő időszakra a kormánypártok évadnyitó frakcióülésén Orbán Viktor. A miniszterelnök nem beszélt a vejével kapcsolatban felvetődött korrupciós vádakról. Az ügy a hvg.hu-nak nyilatkozó képviselők szerint „lehet szúnyogcsípés is”, de meg is rengetheti a Fideszt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Nagy ívben tojnak ezek mindenre és mindenkire! A 2 millió szavazó biztos. Minek rinyálni?
RonaGyuri
Megfeszített munkát, teljes erőbedobást a lopásban!
cikicakk55
@advocat: Sajnos ha csak valami csoda nem történik,nagy az esélye,hogy nyerjenek. Sorra derülnek ki a disznóságok, a milliárdos lopások,túlszámlázások, de semmi nem történik. Minden más országban negyed ennyi mocskot sem tehetne meg egy kormány sem,mert az ellenzéki pártok összefogva a néppel elzavarja, elszámoltatja a korrupt pártokat. Nálunkahol a törvény feje is nyakig benne van a diktátor okozta milliárdok eltűnésében ellenzéki segítség nélkül a nép tehetetlen.
kiscsillag66
Azt én sem értem, miért gubbasztanak az emberek! Valóban, máshol már régen elzavarták a kormányt. Itt meg csak tűrnek, tűrnek. Meddig???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.