Három gyalogos sérült meg a közlekedési balesetekben.

Egy 72 éves férfi személyautójával elütött egy gyalogost 2018. február 14-én 17 óra 30 perc körül Debrecenben, a Nagyerdei körúton – írja a police.hu.

Egymás után gázoltak el gyalogosokat Hajdú-Biharban

A sofőr nem adott elsőbbséget a 20 éves lánynak, aki a gyalogátkelőhelyen akart áthaladni. A fiatalt könnyű sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrök intézkedtek 2018. február 14-én 18 óra körül egy baleset helyszínén Debrecenben, az Ótemető utcában.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi közlekedett az általa vezetett személyautóval a Víztorony utca felől a Virág utca irányába, amikor egy gyalogos hirtelen kilépett elé az úttestre. A sofőr fékezett, azonban nem tudta elkerülni az ütközést és elütötte a férfit. A 63 éves gyalogos az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Egy motoros közlekedett 2018. február 14-én 22 óra körül Kabán, a Hajnal utcában, amikor hirtelen kilépett elé egy gyalogos, akit elütött. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében. Az eset körülményeit a Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálja.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.