Gyurcsány Ferenc nem demokrata, nem liberális, nem baloldali. Hogy micsoda, az nem is sejthető. Én számtalan dologban elfogadhatatlannak tartom Gyurcsány Ferenc és a DK politikáját, nem is szavaznék rá, ami érdektelen. Az viszont, amit a szektáján belül bizarr személyi kultusznak örvendő Gyurcsány Ferenc (kétszeres magyar miniszterelnök) mostanában beszél, nem érdektelen. Gyurcsány Ferenc azt mondja, hogy hatalomra kerülése esetén (ami nem túl valószínű, de az ördög nem alszik) börtönbe kerülnének az Orbán-kormány tagjai családostul (!), és börtönbe kerülne Polt Péter legfőbb ügyész. Gyurcsány Ferencnek, aki nem közvádló és nem bíró, semmi köze nincs hozzá, se kormányon, se ellenzékben, hogy ki kerül börtönbe, s ki nem. Nem fenyegetheti meg politikai ellenfeleit és családjukat (!).

(Forrás: hvg.hu, Béla333 által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
TGM megtébolyodott kissé...nem -e orbánnal kéne foglalkoznia inkább?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nem tudom TGM hol élt az elmult nyolc évet megelőző "emmuttnyocév"-ben.Biztos,hogy Magyarországon? És biztos,hogy csak orbánt és sleppjét illeti meg az ártatlanság???vélelme?Senki mást? Ha jól rémlik Gyurcsány azt mondta/mondja,hogy elszámoltatás!-törvényes keretek között.Hajlok arra,hogy TGM részleges amnéziában szenved.
Csizmás Kond
@Horizont: ..én is azt mondom...hülyékkel nem illik...:)
Mirabilis
Az eredeti:
http://hvg.hu/itthon/20180215_tgm_nix_gyurcsa...
599 hozzászólás. Nem lehet újat hozzáfűzni. Nem olvastam természetesen végig, de a legjobb, ami mindent elmond:
pekkincs_MOCSKOS FIDESZ • 10 órája

TGM!!! MI EZ A SZAR???
"Gyurcsány Ferencnek, aki nem közvádló és nem bíró, semmi köze nincs hozzá, se kormányon, se ellenzékben, hogy ki kerül börtönbe, s ki nem."
ÉN IS MONDOK ILYET TE NYOMI! Menjenek csak börtönbe, családtagokkal együtt. Ha Orbánnak joga van SOROSOZNI, akkor az a minimum, hogy valaki ki meri jelenteni, hogy A LOPÁS/CSALÁS/FÉLREVEZETÉS/ORSZÁG RONTÁS MIATT börtönbe kerülhet! KURVÁRA KÖZE VAN HOZZÁ MINDENKINEK, HOGY MIKOR MENNEK BÖRTÖNBE! Gyurcsánynak ugyanannyira, mint neked, nekem, bárkinek!

"Vitatkozni kell az ellenféllel, nem pedig fenyegetni."

Te szerencsétlen, hogy vitatkozzon bárki is az ORBÁN FASSZAL, ha nem megy el vitázni??? Nem csak az a nyomoronc Orbán nem megy el, hanem egyik buzigyuri FIDESZes sem.

TGM, szégyen, amit írsz, szégyen...a szemed előtt lopják szét az országot, csorbítják a sajtószabadságot, a közérdekű adatokat titkosítják/hozzáférhetetlenné teszik újságírok számára is, civil szervezeteket tesznek tönkre, gyűlölet-kampányolnak 8 éve (és már azt megelőzőleg), stb. ÉS SZERINTED NEM KELL FELELŐSSÉGRE VONÁST HIRDETNI, NEM KELL AZT MONDANI, HOGY BÖRTÖNBEN A HELYÜK, SZERINTED NEM KELL AZT MONDANI, HOGY VAGYONELKOBZÁS??? HIHETETLEN!!!
Yoda69
Nagyon tisztelem TGM-et de most nincs igaza. Gondolom mar nagyon akar menni Kalman Olgahoz az Egyenesenbe azert mond ilyeneket.
Rockxy
Végre valaki, aki nem a zorbánnak csinál reklámot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 16., 15:00
Ezért szakított 19 évvel fiatalabb szerelmével Bebe
Itthon - 2019. February 16., 10:49
Gyárfás: féltem a zsarolók bosszújától