Panaszt nyújtott be egy magánszemély a hódmezővásárhelyi választási bizottsághoz amiatt, mert szerinte a Fidesz aránytalan kampányelemeket használ, a kormányzati pozíciót is kihasználva – tudta meg a Magyar Nemzet. Február 25-én polgármester-választás lesz a Lázár János szűkebb bázisának számító városban. Azon a fideszes alpolgármester (Hegedűs Zoltán, kiemelt képünkön ő látható Lázárral) mellett egy MSZP-s és egy független, de az ellenzéki pártok által támogatott jelölt, Márki-Zay Péter is indul, Márki-Zayjal szemben igyekszik kormányoldal kampányolni. A kormányoldal belengette, hogy a város akkor jut hozzá az állami és uniós forrásokhoz, ha a fideszes jelölt nyer. Lázár pedig azt pedzegette, hogy Márki-Zayjal nem lehetne együttműködni, mert például a Gyurcsány Ferenc vezette DK is őt támogatja, és akit ő támogat, azt nem tekinti Lázár vásárhelyinek. A választási bizottság szerint a Fidesz képviselőinek kijelentései a véleménynyilvánítás szabadságába tartozó...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mutasson nekem valaki olyan varost, ahol mar beteljesult a fidesz igerete, mert igertek ok fut-fat minden telepulesen, hogyha az o jeloltjuk jut hatalomra, akkor abban a varosban tejjel-mezzel folyo Kanaan lesz... Igy volt ez Veszprem, Szeged eseteben is, Pecsett is - szoval akkor hol is vannak a beigert milliarcdokbol megvalosulo allami beruhazasok???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A delmagyar.hu Vásárhely rovatában 11 képen szerepel az alpolgármester, fideszes jelölt. Andy Vajna új trófeája jól működik.
gulyasgyula
Márki Zaj az USA-ban a lehetőségek világában nem tudott megélni két "2" diplomával ..Itthon nem tud megélni vállalkozóként ..Nem talál a munkát az iparban , vagy politikusként gyorsabban akar Ő is meggazdagodni ??? E MIATT FOG SZÍVNI A VÁROS MÉG LEGALÁBB ÉVIG HA RÁ SZAVAZNAK ???
human
@gulyasgyula: Ne a cseh kettőt tessék nézni! Márki-Zaynak egyik napról a másikra el kellett hagynia a munkahelyét miután kiderült, hogy indulni fog a polgármesteri posztért. Tehát nem arról van szó, hogy rosszul végezte volna a munkáját.
karma1
Mutasson nekem valaki olyan varost, ahol mar beteljesult a fidesz igerete, mert igertek ok fut-fat minden telepulesen, hogyha az o jeloltjuk jut hatalomra, akkor abban a varosban tejjel-mezzel folyo Kanaan lesz... Igy volt ez Veszprem, Szeged eseteben is, Pecsett is - szoval akkor hol is vannak a beigert milliarcdokbol megvalosulo allami beruhazasok???
gulyasgyula
@human: ...Ez nem igaz személyesen Márki-Zay-tól halottam már jelölése elején hogy így volt megbeszélve mert így annyi végkielégítést kapott hogy anyagi gondja a választásokig ..Arra nem adott választ miért kell a várost megosztani egy 2 diplomás , nyelveket beszélő fiatalnak , mehetett volna FÜGGETLENKÉNT IS , mert ha nyer a város veszít a következő 4-évben ezt minden értelmes ember tudja ..mert a világ így működik ..Ebből én arra következtetek hogy Őt se az eszéért rabolják el hiába diplomás ...
gulyasgyula
@karma1: ..Mikor jártál a felsorolt városokban ?? Én szinte minden városba évente többször megfordulok // Munka miatt // és mindenütt még Borsodba --ÓZDON is látom a változásokat ..Amerre nézel mindenütt messziről látni a torony darukat , az útépítéseket stb ..Egy ország gazdasága csak nagyon lassan tud változni bármerre nézel a világba ..
Pálinkás Pál
@gulyasgyula: Te aztán hazudsz rendesen...normális emberek az értelmes dolgokat nevezik változásoknak...mert kosaras szerelőkocsikat is láthattál vejkó lámpacseréjénél...de az eredmény szarabb mint a régi!!! Ez is változás,olyan fideszes féle,szarni a dologra,csak dőljön a lé!!
Madácsi Pali
Óriási fideSS kamu, hogy csak akkor nyer Hódmezővásárhely ha a fideSS nyer! Ott kezdődött a nemzet vejkójának "karriere". A fideSS bármit csinál az OLAF jelentések kiszivárognak a lopásaikról. Lassan kiderül, hogy minden megmozdulásuk csak a lopást szolgálta, igy a fideSS protezsálás csak hátrány lesz.
human
@gulyasgyula: Rosszul emlékszik. Az ne igaz amit ön állít. Nem tud olyan idézetet mutatni amiben azt mondta volna, hogy előre megbeszélte volna a munkahelyével az elbocsátását. A valóság: Miután kiderült, hogy indul a polgármesteri pozícióért akkor felajánlott neki a cég egy nagyobb összeget vigasz díjként a lemondásáért. Magyarul, hogy ne pereljen, mert megtehette volna.
Amit ön ez után ír egyszerűen nem tudom értelmezni.
1. Az a baj, hogy megosztja a várost? De hisz maga a választási rendszer megosztó, hisz a polgároknak dönteniük kell kiben bíznak jobban. Azt a rendszert ahol nincs a központtól eltérő vélemény azt egypártrendszernek hívják és nem demokráciának.
2. Kihangsúlyozta, hogy 2 diplomás, nyelveket beszélő fiatal. Ezt nem értem. Akkor ez most hátrány???
3. "mehetett volna FÜGGETLENKÉNT IS ". Tessék már utána nézni. FÜGGETLENKÉNT inudl!!! www.valasztas.hu/helyi-onkormanyzati-valasztasok/hodmezovasarhely-20180225/-/jeloltlista/227/06/024/kire-szavazhatok?_jeloltlista_WAR_nvinvrportlet_vltId=537
4. " mert ha nyer a város veszít" írja. És ez ön szerint normális? Egy város azért ne kapjon támogatást, mert nem kormánypárti a vezetője illetve azért kapjon támogatást, mert kormánypárti vezetője van??? Ez szintén az egypártrendszer alapja. 1989-ben erre mondott nemet még Orbán Viktor is.
human
@Madácsi Pali: "A város nem lehet ellenzékben" szlogen egy elkeseredett kormánypárt szánalmas próbálkozása az emberek megfélemlítésére. Mi jöhet még? Fegyvert tartanak egy gyerek fejéhez, hogy tudassák kire kell szavazni? Undorító volt ez a kampány már 4 évvel ez előtt is.
A lopásokkal kapcsolatban sajnos nem vagyok túl optimista. Az OLAF jelentés semmi újat nem mutatott amit az ellenzéki sajtó ne írt volna meg. Annyival több, hogy hivatalos papír van a lopásokról. De ez sajnos nem rendíti meg a fidesz szavazókat és kétlem, hogy a bizonytalanokat is jelentősen aktivizálná. De ne legyen igazam és legyen az utolsó csepp a pohárban.
iluminati
@Pálinkás Pál: Ja igen utakat építettük és rosszabb lett mint valaha már a következő évben fel kellett bontani vagy hulámossabb és rázóssabb mint előtte...A kerékpár utakról nem is beszélve...
human
@iluminati: Náunk is felújították az utat. De hogy? A javítás közel sincs egy szintben az eredeti út felszínével. Ezért szinte nekem fáj mikor visszaüt a hirtelen szintkülönbség az autónak. Valamint volt az útban egy enyhe mélyülés az útban (én még élveztem is :). Na ezt sikerült úgy kijavítani, hogy semmivel nem lett jobb. Ugyanis még az autót a mélyülés vége dobta meg kicsit, most a bele hányt túl sok aszfalt kiemelkedése dobja meg az elején. Gondolom úgy voltak vele, hogy még 10 év és egy szintben lesz az úttal.
gulyasgyula
@human: ..Egyet értek minden sorával de a világ nem így működik ..Ez az ember lehet diplomás de nem alkalmas politikai pályára .. Aki egy az utcán felszerelt kamerától megijed és elfut panaszra a HÍR tv-be mint egy óvodás az nem alkalmas erre a pályára . Egy politikusnak nem feltétel a diploma ha tud gátlástalan törtető ha kell egymáson is átgázoló lenni akkor megfelel .. Minden politikai párt tele van ilyenekkel a FIDESZ IS ...Aki az USA-- ba se tudott megélni , itthon se tudd a diplomájával karriert csinálni az nem menjen politikai pályára mert úgy is belebuktatják és a város issza meg a levét ...Egyébként attól tartok hogy a következő évek az elmúlt hónapok TÚL KÖLTEKEZÉSE miatt még Orbánnak is fog fejfájást okozni ..Hát még egy kezdő polgármesternek ..
Eriksson
@human: Márki-Zay maga ismerte be, hogyha nem küldik el a munkahelyéről, eszébe nem jutott volna jelöltetni magát. Tehát nem jó a sorrend.
human
@gulyasgyula: Ne haragudjon, de ismét értetlenül állok a mondatai előtt.
"Aki az USA-- ba se tudott megélni , itthon se tudd a diplomájával karriert csinálni "
1. Ezt honnan veszi, hogy azért jött haza mert nem tudott az USA-ban megélni? (hivatkozás?) Azért sántít ez a történet, mert még az ismerősöm is aki csak polcokat pakolt Los Angelesben az is egy járőrszolgálattal megerősített lakóparkban lakott ahol közös medence és golfpálya is volt.
2. Nem tud itthon a diplomájából megélni? De hisz egy multinacionális cégnél dolgozott nem szalag mellett, hanem nyakkendőben, zakóban és céges autóval a feneke alatt és nem átlagbérért feltehetően. Erre azt mondani, hogy nem jött be neki azért enyhén túlzás.

Valamiért egy elég erős ellenszenvet érzek az ön véleményében a jelölt irányában és az indokok elég irreálisak. Mi az oka ennek az ellenszenvnek? Vagy nem is. Inkább azt kérdem, miért jobb ha a jelenlegi fideszes vezetés (gyakorlatilag Lázár János) marad?
Eriksson
@human: Ja, és még azt is mondta, hogy kapott végkielégítéséből tudta finanszírozni a kampányát. Bár ez az állítása kicsit sántít ha ránézünk, kik állnak a függetlensége mögött.
human
@Eriksson: Ez hülyeség. Egyetlen nyilatkozatában nem olvasta vagy hallottam ilyet és szerintem nem hagytam ki semmit. Hivatkozást kérek!
human
@Eriksson: Mi a baj a végkielégítésével? Ez a minimum, hogy azonnali hatállyal bocsátották el. Vezető beosztásban volt. 6 hónapi végkielégítés nem két fillér az ő szintjén. Ebből lehetett kampányolni is. De kap anyagi támogatást is az emberektől.
Azon vagy meglepődve, hogy más ellenzéki pártok állnak mögötte? Talán a fidesznek kellene mögötte állni, mint az mszp-ből nemrég kirúgott ellenjelölt esetén? Ne viccelj már!
A kirúgásáról itt beszél: youtu.be/YmOozJ8FW6c?t=25m11s
Eriksson
@human: Ha hiszed, ha nem, nekem teljesen mindegy, hogy ki lesz Hmvhely polgija, csak azért szólaltam meg, hogy ne legyetek tévedésben ezzel a hazugládával kapcsolatban. Ha már most összevissza beszél, mi lesz később?
human
@gulyasgyula: A kamerákat azért a fidesz nagyon szereti
A bajai választáson autókból kamerázták az ellenzéki jelöltet
youtu.be/U4rRqOSsf1c?t=7m51s
human
@Eriksson: Azóta frissült a cikk. Idézem:
Frissítés: Márki-Zay a Facebookon reagált, azt mondja, nincs ellentmondás a történetben. Mint írja, először elvállalta a jelöltséget, ezt szűk körben jelezte néhány embernek, majd meggondolta magát. Ennek oka az volt, hogy többekkel beszélt, akik meggyőzték arról, hogy a családjának nyugalmát, akár felesége vállalkozásának működését kockáztatja a politikai szerepvállalással – mondta az Indexnek. A kirúgás azonban gyorsabban jött, mint ahogy az indulási szándékától elállt volna. A multitól közös megegyezéssel, Márki-Zay szerint a körülményekhez képest korrekt módon váltak el. „Ezután eggyel kevesebb volt a veszítenivalóm, megbeszéltem a családdal, hogy mégis elvállalom a felkérést és nem vonom vissza indulásomat."
human
@Eriksson: Egyébként pedig hiteles forrásból tudom, hogy a cégnél még ilyen váratlanul még soha nem távozott senki. Vannak pletykafészkek a cégnél akik előre szoktak ilyenről tudni és még ők sem tudtak róla.
Eriksson
@human: Megnézted a cikket és a videót? Szerintem elég meggyőző ami benne van.
human
@Eriksson: Elolvastad a nyilatkozatát? Elég egyértelmű.
Egyébként a felesége vállalkozásánál hatósági ellenőrzés volt amint kiderült, hogy indulna a polgármesteri posztért. Van miért félni és tényleg bátorság és elhatározottság kell ahhoz hogy valaki pont Lázár János birodalmában induljon a tisztségért.
Eriksson
@human: Mondtam már, hogy nekem mindegy, még rokonom se él ott. De te hiszel annak akinek, s aminek akarsz.
Elég, ha valaki olyasmit mond ami füleknek kedves, s már leteszik mellette a nagyesküt. S miért ilyen hiszékenyek az emberek? S az ilyenek fognak később leginkább ordítozni, hogy ez megint csak egy hazug politikus, mint a többi. Holott ők választották.
Figyeld csak meg.
human
@Eriksson: Az emberek egy része vásárhelyen is a féktelen, mértéket nem ismerő fideszes korrupció végét várják a jelölttől. A másik része pedig úgy gondolkodik "Fejlődik a város. A többiről meg nem akarok tudni." Ezt Seszták Miklós választókörzetében mondták.
Meglátjuk melyik oldal nyer.
Eriksson
@human: Ez esetben helyesebben: fejlődött... De, hogy mi lesz, majd kiderül. Sok sikert a város lakosainak.
gulyasgyula
@human: ...Az írása végénél kezdem ""az ellenszenv oka "" ..Már a tanulmányai közben is váltogatott ...Majd jöttek a munkahelyek , világjárás Kanada ,USA ..Újra itthon újra váltogatás most rájött hogy polgármesterként megmenti a várost a fertőtől ... Úgy jön--megy MINTHA GILISZTÁS LENNE ..Egy ,pártnak se tagja de elvárja hogy ne állítsanak más jelöltet vele szembe ,..Ne söpörjék előtte tisztára az utcát a polgármesteri székig ??? 46-éves komoly ember akinek 7 gyermeke van az nem ugrál állandóan .. Téved ha azt hiszi .hogy Ő csodát fog művelni ..Ha esetleg nyer ami nem valószínű mert azért vannak a városban 10-20-27-éve a városért dolgozó politikusok akiknek most Ő beleköpött a levesükbe ..Számíthat rá hogy ezek ott akadályozzák ahol lehet ...PL::ESZTERGOM 2010-2014...Még a közvilágítás is csak az egyik oldalon éget mert elfogyott a város pénze .. Pedig ott egy nagy árbevételű SUZUKI adózik ..Ez az ember egy álmodozó amatőr JOBBAN JÁRNA Ő IS MEG A VÁROS IS HA VISSZALÉPNE ..A FIDESZ 4-évig még egész biztos marad Ő meg vissza sírja a jó kis civil állását ..
human
@gulyasgyula: Szomorúan olvasom amit eddig írt. Azt olvasom ki, hogy ön is látja a fideszes korrupciót, de mégsem váltaná le őket, mert akkor nem kap többé a város pénzt. Nem tudom, hogy végig gondolta-e. Ön fenntartaná a korrupciót a morzsákért cserébe ami lehull a népnek.

Lenne még egy kérdésem. Melyik államformát tarja jobbnak egy ország irányítására?
1. demokrácia
2. királyság
3. egypártrendszer
4. diktatúra
gulyasgyula
@human: ...Igaza van nem váltanám le a fideszt , nem azért mert örülök,a korrupciónak , vagy mert az eddig is volt , ..Mert a korrupció ellenére az elmúlt 27-évben most fejlődik az ország legjobban ..Gondolom a válasza "" de ez uniós pénz "" ami igaz ..De az MSZP--SZDSZ időkben meg volt PRIVATIZÁLÁSBÓL pénz ami tényleg a nép pénze volt mégis ellopták ..Az IMF hitelek nagy részét azt se tudtuk mire költik ..A másik meg a mostani ellenzék csak koalicióban fog kormányozni .. Nagyon nehezen fognak megegyezni , megy a harc a húsosfazékért , közben a befektetők kivárnak , a gazdasaság lelassul jönnek az ujjabb hitelek ami nem tesz jót az amúgy is gyenge lábon álló gazdaságnak .Közbe csapatostól beengedik a migránsokat amitt többet nem tudunk elküldeni ..Most már látom az írását //nem akarnak azok ide jönni // ez igaz de már nem tudnak tovább menni és ha ló nincs szamár is jó , ITT MARADNAK... Garantálható hogy utána jönnek az adóemelések . Mindez miért ?? Mert új megélhetési politikusokat vettünk a nyakunkba akik még rosszabbak lesznek mint az elődeik ..27-éve ez történik most mitől lenne más ??? Az ÉHES SZÚNYOG JOBBAN CSÍP ...A DEMOKRÁCIA lenne a jobb de az csak papíron létezik ...PL.: A Katalánok , vagy miért nem kérdezik meg a bevándorló barát nyugati politikusok a népet /akarnak e bevándorlókat a szomszédukba /??? Mert nem akarnak ...18-éve egy Német házaspár a szomszédom ,most azért futkosnak haza mert féltik a vagyonukat a migránsoktól ..Mert szegény Szirek azt hitték hogy Német országban Német szinten fognak élni , most hogy rosszabbúl élnek mint Német cigány hát amit tudnak ellopnak ..De ez van Hollandiában ,Svéd országban is ..A többit nem tudom mert csak itt vannak ismerőseim ..Szóval az demokrácia hogy békés népre...
gulyasgyula
@human: ...Folytatás : a békés népre kérdezés nélkül ráengedik a farkasokat ...Miért nem ír erről a nyugati sajtó ..MERT MEG VAN TILTVA ..Mert demokrácia csak papíron van ..Elnézést hogy egy kicsit jobban belendültem az írásba ..Jó éjszakát kívánok ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Te egy igazi agymosott primitív birka vagy. Rád épít a fidesz, jó csicska leszel!
maszk
Magyar demokrácia három szóban:

- "Tiltakozhat."
- "Tiltakozom!"
- "Elutasítom."
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Bika neked az repedt sarkú vérbajos jó kúrva anyád aki szemedbe fingotta a púdert meg rászoktatott a tejre ..Amint látod tudom viszonozni a kedves hangnemet ha akarod minden nap többször is Húsvétig utánna meg kezdem előről ..Na írj had folytassam legalább lesz mit felolvas a vén ribanc anyádnak Te féreg ..Hogy fojtott volna budiba mikor a világra szart ..
vadnarancs
@gulyasgyula: KUSSOLJ VÉN SEGGNYALÓ SZARHÁZI!
gulyasgyula
@vadnarancs: ..Kussoljon neked az vén ribanc anyád meg tripperes apád , kis 52 kg geci...Jegyezd meg nálunk 120 kg alatt a disznó se jó...Ilyen kis férgekkel szoktam a sörözőmet kitapétázni ..Osztod az észt a kukából bevitt ócska székedből meg a munkanélküli segélyből kis tetves fotelforradalmár ...Tanulj jó modort utána úgas a felnőttek dolgába ...Ki mocskos patkány ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Kussolj te szar vén komcsi... Csak meg kell nézni a seggnyaló szarházi hozzászólásaidat facebookon is te görény komcsi! Büszke lehetsz a fajtádra, szarosszájú! Tudod, az internet nem felejt, remélem a családod gyönyörködik benned, ahogy okádod az epét más seggéből ki se látszva! Vén szarházi komcsi!
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Erre vártam már :: remélem felolvastál épületes írásomból a vérbajos ringyó anyádnak egy kis öröm neki is jár ..Igaz téged öcséd is APUNAK HÍV ?? !! Ilyen szellemi fogyatékos bandában ez nem újdonság ..Te görény annyit tudhatnál a ""komcsi "" meg a fidesz nem egy ..Remélem hogy az internet téged is megőriz mert a választások után az ilyen nagypofájú görényeket beazonosítják és "" megjutalmazzák ""..A mai technikával ez már gyorsan megy ..Megfogsz lepődni a jutalmon de nem marad el ..Most gyorsan válaszolj ne keljen várni rád ..Utána mehetsz nyalni , szopni a repedt sarkú vén ringyóhoz , vagy mocsok nagyanyádhoz amiért ilyen hülyére neveltek de ha neked jobban tetszik szopogasd a tripperes apád faszát ..ÍRJ MOCSKOS FÉREG , VÁROK !! Szeretem az engedelmes cselédeket ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Ömlik a szádból a szar te vén komcsi... Látszik, hogy fényesre nyalod a segget! Facebookon megosztom a faladon te kis pondró... Az ismerőseid hadd lássák mekkora szarházi segglyuk vagy ;)
picike1
@human: arról van szó ő is többet akar ennyire rövid ez unja a munkát pedig rosszul jár nem fog bejutni a székbe
vadnarancs
@gulyasgyula: A söröződben apád hátán baszlak meg te vén szarházi komcsi! :) Meg a fajtádat is sorban :)
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Ozd ahol akarod kis 52kg patkány ..Egyet ne feledj TE kezdted a személyeskedést """tegnap 21:59-kor"" ..De legalább vén RINGYÓNAK csinálsz egy kis reklámot , ebből is látszik a vérbajosok szellemi toprongyok ..Vagy kiválogatod a sorokat ??,. A rendes nevet se mered kiírni .. Te fenyegetsz ha egyik kezem a segembe dugom akkor is kevés vagy ..Kis faszopó munkanélküli éhenkórász egy nagyobb macska fel lök az utcán ha ki mersz jönni ..Menj olvas fel, a vén ringyó anyádnak milyen jó ötleted van ..Rajtad fog röhögni az egész Facebook ...Na írj bazd szájba a vérbajos kúrva anyádat és csak a söröző vendégeinek olvasom fel az írásodat ..Ők már röhögnek és fogadást kötnek rád hogy legalább 10-15-ször írni fogsz ..Irj mert akkor én nyerek TE MEG SZTÁR LEHETSZ a VÉN ringyóval ..Í R J Ne várass !!! Ez parancs ..
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Én is vettem a fáradságot utánad néztem milyen bátor kis fenyegető vagy ..Nekem írj egy elérhetőséget lesz rád gondom .. Velem mellé fogtál ..Lesz gondom rád ahol megjelenik a véleményed már kapod is az ""oktatást "" ..Te söpredék a ringyó anyád fojtott volna szaros bugyijába mikor a világra szart ..Írj .Írj ...!! Tetves féreg ez parancs ...
gulyasgyula
@vadnarancs: ..Na mi lesz féreg meddig várjak , írj a kúrva anyádat ne várasd vendéket had röhögjenek ..Írj ha mondom !!!4
vadnarancs
@gulyasgyula: Vedd be a gyógyszert elmebajos vén szarházi komcsi! Ömlik a szar a szádból... A fajtatársaid pontos jellemzése az epe, amit ideokádsz... Szar nyomorult életed lehet, szerintem apád nemcsak vert, hanem molesztált is. Anyád kurva volt, filléres igénytelen kurva. Te meg egy szellemi lelki toprongy maradtál, mint feljebb olvashatjuk. A saját kocsmádban baszlak meg apád hátán komcsikám! :)
human
@picike1: Kérhetném ugyanezt magyarul is leírva?
human
@picike1: Vessző, pont, alany, állítmány. Tudod.
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Ne próbálj utánozni nem megy ez neked ..Újat meg nem tudsz ...Lényeg hogy fogadj szót és írj ha mondom ..Érted te kis vérbajos kotonszökevény ??? Felolvastál a vén ringyó anyádnak ???..Remélem már a Facebook -on is látni a ribanc anyád önéletrajzát ..Neked mint minden ilyen kis pöcsnek aki még az utcára se mer kimenni este KISSEBBRENDŰSÉGI KOMPLEKSZUSOD van ezért egy hülye név mögé bújva fenyegetsz mindenkit ...Egy rendes pofontól össze fosnád magad ..Most meg bazd szájba a vérbajos kúrva anyádat , nagyanyádat aztán szopd le a tripperes apádat aztán azonnal gyere vissza írni ..Megérteted ?? Mocskos , tetves féreg ...Írj ! A férgek mindig szót fogadnak mint TE is ...Én meg így érzem jól magam ..Juhé RÖHÖG A KOCSMA nő a forgalom egy újjabb hülyén .,, ennyit igazán meg ér
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Ja a vén ribanc mondta a pöcsödet összetévesztette egy PATTANÁSAL ÉS KINYOMTA .Így még baszni se tudsz csak nyalni , meg szopni ...
gulyasgyula
@vadnarancs: Mi van te vérbajos csicska meddig várjak a jó kúrva anyádat várasd ..Irj ha parancsot kapsz ..
grincss
@vadnarancs
ma, 15:36:
Írd már meg ennek a szarosszájúnak a Fb. elérhetőségét lécci! :-)
vadnarancs
@grincss: Ugyanilyen névvel szerepel, egy csomó cikknél megtalálod FB kommentjeit... ;)
vadnarancs
@gulyasgyula: Kifosom a szemedet te vén szarházi tetű komcsi! :)
gulyasgyula
@vadnarancs: ..Na rád jött a fosás ..Segítek holnap már egy kicsit messzebbről folytatom a nevelésed de húsvétra itthonról kapod az áldást Te fosos vérbajos kotonszökevény ..Ha le nem tilt a moderátor addig folytatom míg válaszolsz ...Ha meg az életben találkozunk jó pár fogad fogja bánni . .Bazd szájba a mocskos , vérbajos kúrva anyádat ...
vadnarancs
@gulyasgyula: Elég szar lehet a forgalom komcsikám, ha egész nap itt vered a nyálad... A fenyegetések nem törik a pofádat? Ha nem, akkor a saját kocsmádban huzgálom ki a beleidet a haverjaid előtt vén szarházi! :) A bogyókat meg vedd be komcsi, mert ilyenkor mesevilágban élsz! :) Te patkány komcsi!
gulyasgyula
@vadnarancs: ..Kimondta hogy én álok a pult mögött ??? Te fosos , vérbajos adj egy elérhetőséget én módot adok rá hogy be váltsd az ígéreted .. De akkor nem pofázni kell ..Én is utánad néztem Te fenyegetsz másokat de a kis nyikhaj 52 kg köcsögök fenyegetőznek akik még a nevüket se merik kiírni ..Ha már nem tudsz meglenni a nevelő célú szövegemtől , hát továbbra is bazd szájba a repedt sarkú ,vérbajos kúrva anyádat ...Most te következel ..
cikicakk55
@gulyasgyula: Ez itt a propelleren egyáltalán nem szokás. Vadnarancs nem volt annyira durva veled,mint ahogyan te reagálsz.Természetesen vannak itt is nézetkülönbségek és mindenki tudna ha akarna olyan közönséges lenni mint te,de itt a Propelleren emberek és értelmes emberek szoktak véleményt írni. Vadnarancsot legalább is azz írásait ismerem,soha nem írt senkinek ilyen durva hangnemben. Ezt váltod ki az emberekből,mert te magad szinte vágysz rá,hogy valakibe beleköthess.
Én Hódmezővásárhelyen élek.Sajnos én magam a betegségem miatt nem tudok elmenni szinte semmilyen tömeg megmozdulásra,de szerencsére vannak sokan akik mindent elmondanak,mert ott vannak és lesznek is. Az a helyzet a városban,hogy Hegedűst szeretik az emberek,mert Tarján városrész képviselőjeként nagyon sokat segített az embereken.Lázárt is egész addig szerették az emberek,még nem lett Orbán bérence. Az egész város sajnálja,hogy teljesen átalakult már.Most úgy áll a városban a helyzet,hogy rengetegen vannak Márki-Zay Péter mellett.Nem azért,mert pont Ő aki Polgármester jelölt,hanem azért,mert a városnak elege van a Fideszből.Kérdés,hogy Hegedűs mennyire tudja az emberek véleményét megváltoztatni.Itt az a gond,hogy vagy a Fidesz,vagy Márk- Zay A város Fidesz ellenes,az biztos.Rengetegen vannak minden gyűlésén,amit Márki tart.Legutóbb a " Sutu" nevű valamikori pártházban annyian voltak,hogy bár össze volt nyitva a két terem,még is alig fértek el az emberek. nekem több barátom is küldött videót a gyűléseiről.Mindenhol hatalmas tapsot kap.
Ráadásul a Sutu,pont Hegedűs képviselői városrésze,még is el ment a városrész 50%nál is több ember.
vadnarancs
@gulyasgyula: Bűzlik a szád a kannás bortól szarházi komcsi... Ha lemegyek, a kislányom leszel, óránként szoptatlak :)
grincss
@vadnarancs: Megnéztem, de ez a baromarcú nem rakott fel képet!
Olyan ronda? :-)
gulyasgyula
@cikicakk55: ...Semmi kifogásom a mások véleménye miatt amig nem kezd valaki személyeskedni ..Keres egyetlen írást ahol én kezdtem a trágár hangot ..Nem találsz ..Mindig oda írom hogy miért használom ezt a hangot ..Csak hogy félreértés ne essék ..Elismerem utána nagyon trágár vagyok ..Egy sértegetéskor nem lehet egy ember kicsit ""tróger "" vagy az vagy nem ..Az vessen magára aki nem képest személyeskedés nélkül leírni a véleményét ..Most éppen a barátja kóstolgat aztán jön a sértődés de míg nem írja ki a nevem nem veszem magamra .Visszatérve az eredeti témára Én járok Hódmezővásárhelyre és értem Márkí-Zay-t de és a legnagyobb terembe se fér be 1000 ember míg a város 45000 lakos körül van és elképzelhető hogy Esztergom sorsára jut 2010-2014 ..De ez csak az én véleményem a többit majd a lakosság eldönti ..
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Megjöttél Te rühes vérbajos kotonszökevény , látom keres a barátod , félsz ? adj egy cimet és rendezzük le . a mi körünkbe így szokás .Képet sehol nem találsz , címet a fél eu-ba keress ..Kit akarsz te szopatni ?? A vérbajos anyádat , nagyanyádat szopasd ..Ébredj már fel a fél kezemre kevés vagy ..A szaros pofádból gombos harmónikát csinálnék ...Addig is bazd szájba a retkes , vérbajos kúrva anyádat Te féreg ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Mondtam neked vén szarházi komcsi, hogy hülye ne legyél, gyógyszerre ne igyál... Mint mondottam apád hátán baszlak meg a ravatalon a mocskos fajtáddal együtt!
vadnarancs
@grincss: Mikor kiírtam a Fb-ot leszedte... Gyorsan segítséget kért, hogy ne tudjam megosztani a mocskos pofáját. Egy szarházi vén komcsi, akinek büdös szaros a pofája. 3 perc alatt legépelném a szarházi családjával együtt! :)
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Már vártalak Te féreg úgy látom szereted ha a családod a kurva anyádat emlegetem , hát ezen ne múljon ...Két szopás nyalás közben felolvasol a vén ringyónak ?? Különben gyorsabban válaszolnál .. Már hagy békén a vén ringyót és írj gyorsabban utána mehetsz szopni ..Nem látom a cimed görény ..Egy kis 52 kg senki vagy Te ..ugye alig várod a szokásost ..Bazd szájba a vérbajos , retkes vén kúrva anyádat ...Mocskos kis gerinctelen patkány ..
gulyasgyula
@cikicakk55: ...Érdemes a patkányokért kiállni ?? Ő kezdte ő akarja befejezni ..Az ilyen férgeket írtani kellene ...
cikicakk55
@gulyasgyula: Én a városrész lakosainak a felét írtam,hogy ott voltak. Nem tudom mi lesz a végeredmény,mert ez a város mindig Fideszes volt,még rapcsák idejében is magasan nyert a Fidesze városvezetés. Soha nem volt az ellenzék képviselőjének ilyen magas támogatottsága. Az emberek azt mondják,hogy 2 ember miatt nem akarják a népírtó korrupt,hazug Fidesz bagázst. Vásárhely több városrészében is vannak ismerőseim,de mindenki azt mondja,hogy ennyire bizonytalan még sosem volt a város.
A stílusodról csak annyit írnék,hogy a Fidesz csicska és a birka kifejezés ami elindította az egész sértegetési hullámot,messze nem volt annyira dúrva,mint amilyen reakciót kiváltott belőled. Azért más valakinek az anyját lekurvázni,mint egy " általános" Fidesz csicskát leírni. Nem láttam még egy 8rásodban sem ilyet,de vadnarancsnak sem volt még ilyen írása. A Fidesz csicska,meg Fidesz birka,vagy nyalonc viszont már egy mindennapos dolog és még sosem lett belőle ilyen durva vita. Nem vagyok prűd,én is szoktam káromkodni,de nem az embertársaimmal szemben. Részemről itt le is zárnám a hozzászólásod minősítését.
vadnarancs
@gulyasgyula: Irtani a szarházi komcsi fajtádat kell, és ha a kannásbor nem teszi meg, megteszem én... Egy féreg vagy, egy patkány, élősködő szarházi komcsi! Rimánkodj, hogy a kannásbortól pusztuljon a fajtád, az nem lesz olyan fájdalmas :)
gulyasgyula
@cikicakk55: ...Meglepődnél ha ismernél ..Még káromkodni se szoktam ..Nézd meg "human""-nal hányszor váltottunk véleményt , még csak nem is tegeződtünk ..Ő magázott én viszonoztam ..Egy korrekt embernek tartom pedig nem egyezett a véleményünk ..A témára vissza térve ma nem egy város az egész ország tanácstalan . Ez a neve nincs világpolitika , a bevándorlók az oka nézetem szerint ..Ez a mindenkinek mindenhez joga van , liberális szemlélet nem vezet semmi jóra ...Reméljük lesz még jobb is ..
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Megint késtél nyomoronc és még mindig nem látom az elérhetőséged egy hülye szó mögé bújva próbálod játszani az erős embert ..Pedig egy kis vérbajos kotonszökevény vagy ..Még a ringyó anyád is szégyel ..Ki fél tőled --tőletek ?? A technika megtalálja a gépet amiről írsz jobb ha tudod .. A többit a fantáziádra bízom ha neked van olyan ,mert a vérfertőzött ringyók gyerekei szellemi fogyatékosok MINT TE V A G Y !!! Szóvak most megint szájba baszhatod a ringyó anyádat Te féreg ..
cikicakk55
Nem tudom,hogy lessz e jobb az életünk,de ha ez a bagázs marad,akkor nincs remeny,hisz mindig azt hittük,hogy ennél már nincs lejjebb,de Orbán bebizonyította,hogy az emberiség elleni bűntettnek részükről nincs határa.
Mint írtam,én sem olvastam sem tőled,sem vadnarancstól ilyen trágár beszédet. Van olyan weboldal ahol ez a stílus szinte az alap.
Én azért tegezek le mindenkit,mert kb 15 éve kezdtem internetezni és akkor mindenkit magáztam,aki nem ismertem. Nem zavart,hogy engen letegeznek,mert nem ezen múlik a kultúrált társalgás. Annak idején mondta nekem valaki,hogy a neten a tegezés alap. Természetesen ha valakinek ez zavaró,nyugodtan szólhat. Nekem eddig még nem volt a tegezés miatt problémám,mert tegezve is tudom,hol a határ. Egszer Shikari-nak ugrottam neki. Már alapból rossz napom volt,és még félre is értelmeztem amit írt. Aztán rájöttem,bocsánatot is kértem tőle és nem állunk egy oldalon,de azóta sem volt gondunk. A propeller a legkurtúráltabb online újság és az ide beírók miatt lett nekem is a kedvencem lassan 2 éve.
vadnarancs
@gulyasgyula: Te szellemi fogyatékos vén szarházi komcsi! Csak ennyire telik tőled? Én tudom ki vagy kislányom, te nem tudod, hogy én kivagyok. Vered a nyálad, habzik a mocskos pofád. Igazi hithű narancskomcsi vagy, mindenki láthatja. Kár, hogy nem sodort az élet az utamba, minden nap orrbabasztalak volna a mocskos szádért, meg a szarházi komcsi lopós seggnyalós életedért. Ha a hülye apád nem vert agyon, én megtettem volna, Szánalmas egy kannásboros alkoholista toprongy vagy, bezzeg a seggnyalásra még kivan az eszed. Jót szórakoztam az epét okádásaidon, ne lepődj meg kisköcsög, ha zárás előtt meglátogatlak... Ja a TB-kártyát sose felejtsd otthon, te kis keménykedős komcsi! :)
gulyasgyula
@cikicakk55: ...Én meg már lassan leállok mert unom hogy ha nem értünk egyet valaki már felcimkéz ..Hamar rájövök hogy általában szellemi és fizikailag is vissza maradt fotel forradalmárokkal van dolgom ..Fogalmuk sincs a gazdasági életről de mindenki tudja mit kellene csinálni ..Aztán jön a sértegetés ez a vége mint most is ..Nincs nekem erre szükségem ..Örülök hogy veled kulturáltan tudok beszélni ..Jó pihenést kívánok ..UI: Ennek a jó embernek ha nem hagyja abba egész éjjel szidom az anyját ..
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Hogy a jó kurva anyád bazd szájba ne ugas nyomd a cimed ..Ilyenekkel a kutyám se lakna jól mint Te ..A hülye ribanc anyád nevelt ilyen felelőtlenre azt hiszed ha megpróbálsz utánozni erős is leszel ...Kevered a komcsit a fidesz-szel olyan hülye vagy ..A tripperes apád egy botot csinált volna helyeted most lenne mire támaszkodni ..Ha felolvasol a ribanc anyádnak kérdezd már meg miért nem nyelte le spermát hagy ne szarjon ilyen hülye kölyköt ..Mocskos kis fasz szopó köcsög vagy tőlled még a szomszéd kutyája is undorodik ..Menj egyél mert el visz a szél , addig meg BAZD szájba a vérbajos kúrva anyád ...Erre az utolsó sorra vársz ugye ...Tetves féreg ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Vedd be a gyógyszert szarosszájú komcsi :) Még kicsit hagyom, hogy habozzon a mocskos pofád aztán küldöm a muszájkabátos kommandót! Te szar mocskos komcsi!
Borsodi
@karma1: Felcsúton,ahol ígérni se kell.@gulyasgyula: Én itt születtem Ózdon,valóban vannak változások épül szépül a város mert Jobbikos a polg mester.ezt láthattad.De azt nem,hogy az emberek félnek kimenni az útra este, itt fényes nappal is kirabolják a pénz váltót,embereket rugdosnak halálra,elvetemülté váltak,ez nem volt régen.Amit ma fel építenek holnap a cigók el lopják vagy szétrombolják.Kár egymást ölni,tudomásul kell venni ilyen elvetemült társaság mint a fidesz soha nem volt.nem a nép érdekét nézik inkább a saját zsebüket tömik.
karma1
@gulyasgyula: 11.19-re: Kedves Gyula, probalt on megelni az USA-ban, 2 diplomaval? Mert ha nem probalta, akkor ne szoljon egy szot sem. A baratnom lanya 2 diplomas matematika-informatika tanar, szult ket gyereket az amerikai ferjenek - neki szinten van egy diplomaja -, es amikor lakhelyet kellett valtoztatniuk, masik varosba koltozniuk, mindketten munkanelkuliek lettek! SEMMILYEN munkara nem alkalmazzak oket, mert tulkepzettek mind a ketten. Csak a gyerekeikre valo tekintettel kaptak segelyt, amibol ki birtak huzni egy ideig az eletuket. On nagyon szerencses, ha Marki-Zay onnek elmondta, hogy "ez elore ki volt csinalva", ezt valoszinu csak onnek mondta, mert aki most ellenzekbol igy indit, az eleve vesztes. Vegye mar eszre, hogy Marki-Zayt kidobtak, mert megtorni nem tudtak, csak igy tudjak kivegezni...
Probaljon meg egyszer elhagyni a faluja hatarat, meg fogja latni, hogy egy pohar vizet is kurva nehez szerezni meg akkor is, ha ingyen van...
karma1
@vadnarancs: Hagyd a fenebe, mar megutotte a guta...:o)))) o meg a kopacsi szarjak tele ezt az oldalt, meg a halfarok se ennyire gagyi...:o))))
gulyasgyula
@vadnarancs: Gyere Te Te vérbajos ringyó gyenge elmélyű hülye gyereke aki ahhoz is hülye hogy ne üljön a gép elé hajnalba olvasni hogy szapulják a családját amit megérdelnek ha ilyen hűlye gyereket neveltek,.,.Jön a kedvenced :bazd szájba a vérbajos kúrva anyádat aki a világra szart ..Látom olvasni akarod e szép sorokat minden nap többször is .Rajtam ne muljon ..RETKES FÉREG !!!
gulyasgyula
@karma1: ..Ismerem a témát a barátom Dr közgazdász pont ilyen gondal küzdött ..Míg én diploma nélkül egy kis nyelvismerettel mindig jól kerestem ..Az is biztos Márki -Zay akár nyer akár veszít kemény munkára számíthat mert a választással számára nem ér véget a megpróbáltatás ..Öszintén : az Ő helyében én 7 gyerekkel az ő jövőjük miatt kimaradtam volna ebből a sár dagonyázásból ..De hát mindenki maga tudja mit akar ...
vadnarancs
@gulyasgyula: Mivan komcsi? Csíp a pisi? Voltál reggel segget nyalni? Habzó szájú kis komcsi :) Az erőlködéstől nem szoktál beszarni?
vadnarancs
@karma1: Ilyen egy igazi seggnyaló egybites fidesz szavazó... Csak próbáltam a nyelvén beszélni... Ha nem tudja nyomni a mantrát, akkor anyáznak, fenyegetnek... Azt hiszik mindenki 50 kilós és akire rászólnak jajj... Szanaszét dobálom bármikor az ilyen véresszájú komcsikat! :)
Eladott Ország
Az idei választás a történelem egyik legundorítóbb választásának ígérkezik, már most látszik, hogy a kormánypárt nem ismer határokat. Hódmezővásárhely pontosan megmutatja, mire számíthatunk áprilisban, ha a kormánypárt a vesztét érzi. Áttiporva mindenen és mindenkin, a választási csalástól sem visszariadva lehetnek képesek bármire, amit szükségesnek éreznek egy esetleges győzelem eléréséhez. Mi ez, ha nem nyíltszíni zsarolás? Mire számítson Hódmezővásárhely Márki-Zay esetleges győzelme esetén? Retorziók, elvonások és büntetések időszaka következik? Lázár János a saját városának lakóit is képes lenne megbüntetni azért, mert nem az ő jelöltjükre szavaznak. Ha ezt kicsiben képesek megtenni, ugyan mi tartaná vissza őket attól, hogy a teljes ország lakosságával megtegyék ugyanezt? Készüljünk fel a legrosszabbra.
advocat
Jó ez Vásárhelyiek! Ti tudjátok, ti éltek ott. Ha nektek jó Lázár (mert azért ő a főnök), éljetek vele boldogan.
kereső
Esztergom-Tétényi Éva!Aki mellett még a polgármester társai sem álltak ki anno,mert tényleg független volt-nem csak független szinekben indult fideszes.
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Látom már hiányoltad az írásom nem értem rá mert Schwechát-ton voltam //tudod Bécs // mert valakinek pénz , adót is kell termelni hogy neked a kormány tudjon enni adni ..Ne keljen menni kukázni mert reggel azért keltél korán hogy friss maradékot találj ugye ..?? Látom már magyarázkodsz és tényleg 50 kg vagy mert az erős 100 kg emberek nem fenyegetőznek hanem ha kell odaütnek fenyegetés nélkül ..Ne erőlködj és ne keresd a bajt majd az megtalál ha eljön az ideje ..Addig meg bazd szájba a retkes ,vérbajos kurva anyádat aki a világra szart és szemedbe fingotta a púdert ..Ugye ezt vártad ??? Ha annyira szereted olvasni anyádnak miért nem nyomtatod ki ?? Akkor nyugodtan alhatsz reggel ..
human
@kereső: Reméljük ő nem így jár.
vadnarancs
@gulyasgyula: Bűzlik a szád mocskos komcsi... Románba mentél a fajtádhoz esetleg :) Türhő paraszt vén komcsi :)
kereső
@human: Példának szántam a fidesz mocskosságára.Ez ugye 2010 után volt,azóta csak romlott a helyzet.Nem tudja valaki mi lett/van Meggyes Tamás volt esztergomi polgármesterrel-akkoriban nyomozgattak utána/hűtlen kezelés és egyéb finomságok miatt.
Nagyon drukkolok Márky-Zay Péternek.
human
@kereső: :(
"A bíróság által megállapított tényállás szerint Meggyes Tamás megszegte hivatali kötelességét azért, hogy vagyoni előnyre tegyen szert, amivel a bűncselekményt megvalósította, de A NYOMOZÁS ELRENDELÉSÉIG TETTE ELÉVÜLT."
444.hu/2017/04/06/meggyes-tamas-ugyan-hutlen-kezelest-kovetett-el-de-felmentettek-mert-mar-elevult

Tehát az elévülésig húzza el Polt Péter a nyomozásokat.
kereső
@human: köszi,tényleg nem tudtam,hogy mi lett az ügy vége.Mocskok!!!
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Te egy retardált beteg gyerek vagy ...Aki nem képest abbahagyni mások sértegetését még akkor se ha ezért minden nap a szülei alázását kell olvasni ...Ha ebben van örömed akkor legyen : Bazd szájba a retkes mocskos vérbajos kúrva anyádat ..Meg vagy elégedve ?? Rajtam ne múljon miden nap megszerzem neked ezt a kis örömet ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Orvos látott szaros szájú komcsi? :DDD
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Hamar jöttél a repetáért ...Ám legyen kis beteg retardált ..Most tetves kurva anyádat meg tripperes apádat bazd szájba ..Így jobb ...Vagy írjam le többször ..??? Írjál gyorsan !!!
mackoka46
Felnyomták a fideszt a fideszes hivatalnokoknak ?
gulyasgyula
@vadnarancs: ..Nem akarlak sürgetni de lehetnél gyorsabb is ..Írj ha mondom gyorsan ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Erőlködj még vén tetves komcsi :) Áprilisban megkeresünk! :)
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Gyere a mocskos kurva anyádat ..Mi ez többes ? Félsz egyedül ?? ...Áthívjak egy két Szerb barátomat ???
vadnarancs
@gulyasgyula: Kezdelek unni vén komcsi... A szerb barátaid b--nak seggbe ha én azt akarom! :)
gulyasgyula
@vadnarancs: ...De nagy fiú lettél mióta nem jártam erre , lassan Te írányítod a Szerb hadsereget ..Úgy félek tőled hogy hétvégén megyek Gyulára fürdőbe adj egy tel számot ott megbeszélhetjük ..Addig baszd szájba a tetves kúrva anyádat .. Itt a lehetőség rendezzük le ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Nekem teljesen mindegy hol baszlak orrba te vén komcsi geci!
gulyasgyula
@vadnarancs: ...A fél kezemre is kevés vagy Te kis vérbajos féreg ...Te csak baszd szájba a mocskos kúrva anyád aki még annyi modort se nevelt beléd hogy ne ócsároltasd minden nap őket ...Te egy kis született 50kg hülye vagy ..Nem látom a telefon számod hogy megbeszéljük hova jössz a pofonért .. Irjál patkány ha még éjfélkor is a gép előtt ülsz ...Idióta ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.