,,Az elmúlt 15 évben nem volt akkora – 4,2 százalékos – a bruttó hazai termék (GDP) növekedése, mint tavaly – hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki tájékoztatóján. Lázár János rekordévnek nevezte 2017-et. " -Ezzel szemben Róna Péter ,,picit" másképp látja.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az ertelmetlen beruhazasok is huzzak a GDP-t. Stadionok, kisvasut, nem mukodo kozvilagitas, fel meteres kilato, semmibe vezeto kerekparut stb. stb.
Ennek sulyos bojtje lesz meg, mert mikozben orbanek elbazaroltak tobb szaz millard eurot ertelmetlenul, es raadasul nagy reszet meg el is sikkasztottak, addig 50 evre eladositottak az orszagot a ruszkik fele, 30 evre a kinaiak fele. Es mindekozben semmi erdemleges nem epult az orszagban.
Béla333
Felszállóágban... Na ja! Folyamatosan...:

"Orbán: 2011 a megújulás, 2012 az elrugaszkodás éve lesz
Az idei évet a megújulás, 2012-t az elrugaszkodás, 2013-at az emelkedés, 2014-et pedig a gyarapodás évének nevezte Orbán Viktor hétfőn Budapesten."
www.kisalfold.hu/belfold_hirek/orban_2011_a_megujulas_2012_az_elrugaszkodas_eve_lesz/2202394/
tudode
Misike netán alzheimer korban szenved, v eladta a szakértelmét egy szakbarbár pártelnöknek?
.
Ezé kár volt hagyni annyit harcolni a PUPÁK főnökét!
.
Ezt
.
www.youtube.com/watch?v=pqk-R2rWl3c

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.