Erős tagállamokra és vezetőkre van szükség ahhoz, hogy az Európai Unió sikeres lehessen és megőrizhesse identitását – értett egyet Orbán Viktor miniszterelnök és José María Aznar volt spanyol kormányfő azon a megbeszélésen, amelyet pénteken délelőtt folytattak Budapesten.

Orbán Viktor és – a magyar fővárosba a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) konferenciájára érkezett – José María Aznar találkozójáról Havasi Bertalan, a magyar miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: a tárgyalópartnerek áttekintették az aktuális európai helyzetet, és hasonlóképpen vélekedtek a főbb kihívásokról. Emellett kölcsönösen tájékoztatták egymást országuk belpolitikai helyzetéről.

Orbán Viktor a volt spanyol kormányfővel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és José María Aznar korábbi spanyol miniszterelnök találkozója a budapesti Marriott hotelben 2018. február 16-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Aznar sok sikert kívánt Orbán Viktornak az április 8-i választásra – jegyezte meg a helyettes államtitkár.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Valaki húzza már ki a kompresszor szelepét ebből az Orbánból, mert már most is túl van fújva.
A végén még elszáll vagy eldurran és mi itt maradunk Vezér nélkül.
kokopelli
@quadrocopter: miért ne? A törököknek "törökmézet", a görögöknek "görögtüzet",
a sógoroknak "bécsi-szeletet",a franciáknak "francia-krémest",a skótoknak "per-
selyt" szállítanak!...a spanyoloknak meg majd "viasz"-t fognak.!
Lesz pénz...!;-)
maszk
orbán egyre alkoholistában néz ki.
Most valamiért hirtelen eszembe jutott Jelcin...
Ezután már tényleg az jön, hogy orbán részegen megy el egy találkozóra, és a kamerák előtt dülöngél.
Túl nagy a nyomás, kiscsávó!?
Ha becsületes lennel, talán nem lenne ekkora.
Eladott Ország
Szerintem is nagyon fontos, hogy a csúti , a századvég(bél) és mindenki, aki a mi bőrünkre gyarapszik, nagyon megőrizze az identitását. Meg a szuverenitását is. A nap kommentje: "Ez a gárda már csak akkor tud jót cselekedni ha megtéved." Arról kell beszélni, hogy miközben a minden bokorban Soros-tervet és migránsokat sejtő, egymást feljelentgető, ha kell, egymás torkának is eső keresztény gyökerek migránsmentes, heteroszexuális, magyarul beszélő, magyar nemzetiségű, fehérbőrű, boldog családos övezetében a nemzeti tudathasadás egyik újraválasztásától a másikig Európával harcol, Európát köpködi és minden virtuális szabadságharcát Európa ellen indítja, ténykérdés, hogy Európa nélkül ő maga is pucér valaggal szaglászhatna Soros ügynökei után. Ki kell röhögni ezeket a patetikus, ragacsos, meghaladott szólamokat, és világossá kell tenni, hogy a vén csatalovaknak is időszerű megpihenni. Hogy ideje befejezni ezt az állandó öklendezést Európa megásott sírja fölött. Európa nem döglött meg, és a vén csatalovak által elüldözött magyarok sem tértek vissza a biztonságos gyűlölködés által fojtogatott Máriaországába. Ezek a százezres nagyságrendben elüldözött magyarok ellenben hazautalják a fizetésük egy részét, hogy az itthon dőzsölő családjukat, idős szüleiket, testvéreiket támogassák, hogy lakástörlesztőt, tandíjat, tűzifát, rezsiköltségeket fedezzenek azoknak, akik itt maradtak az összkomfortos, ámde egyre jobban teljesítő nyomorúságban. Ki kell röhögni a vén csatalovat a nemzeti, vallási áhítatba belebuzult híveivel együtt és a fontos kérdésekkel kell foglalkozni. Azzal, hogy miközben a politikai túlélésileg Soros-fóbiássá lett kivénhedt illiberális küldetéstudat háborúzik és pufogtatja a nemzetiszínű, sehonnan sehova nem vezető üres szólamokat, Európa nyújt biztonságos egzisztenciát, jövőképet magyarok százezreinek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.