Online kérdőívben várja a kormány a horgászok véleményét az őket és a horgászatot érintő elképzelésekről, javaslatokról – mondta a stratégai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

A horgaszokert.kormany.hu lapon 6 kérdés támogatását vagy elutasítását lehet jelezni, köztük egyebek mellett azt, hogy induljon-e program a magyarországi vizek halgazdagságának visszanyerésére, kapjanak-e kiemelt állami támogatást a horgász szervezetek, vagy vezessék-e be az egységes "magyar horgászkártyát".

Horgászok, itt a lehetőség, hogy megmondják az igazat a kormánynak

Fotó: Pixabay

Nyitrai Zsolt, a 25. fegyver, horgász, vadász szakkiállításon a Hungexpo vásárközpontban a több mint 400 ezer tagot számláló Magyar Országos Horgász Szövetséggel (Mohosz) közösen elért sikerek között említette például az új halgazdálkodási törvényt, és megjegyezte, hogy a közös munka és az együttgondolkodás teremtett alapot a párbeszéd folytatására.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az igazán fontos, országos jelentőségű ügyekre mindig van ideje, feltétlenül szakít rá ez a bölcs és jóságos, gondoskodó kormány.
Nyomor, hajléktalanság, gyerekéhezés, fagyás és hasonlók? Ugyan kérem. De PECÁZÁS, nehogy már egy ilyen országos jelentőségű ügy csak úgy elsikkadhasson.
maszk
Most éppen a horgászok szavazatát akarják megvenni?

"Mit szeretnétek horgászok?" - Vetett fel egy nagggyon komoly társadalmi problémát a kormány, aminek a megoldása nagggyon komoly stratégiai előkészítést, és 10 milliárd forint közpénz elégetését igényli.
És jön erre a nagggyon komoly társadalmi problémára, a 10 milliárdos kérdésre a válasz: "Horgászni."

Gondolkodtak, hogy a mozgáskorlátozottak szavazatait vásárolják meg, vagy a horgászokét (mind a két csoportra telne, de közben annyit loptak, hogy már csak az egyik csoportra futja), és arra jutottak, hogy több horgász van, mint mozgáskorlátozott, tehát a horgásztavakat akadálymentesítik inkább, mint a hármas metrót.
quadrocopter
- Az MRNE (Magyar Rapsicok Nemzethy Egyesülete) követeli, hogy ne a halakat telepítsék a tavakba, hanem a halak közé szivattyúzzanak vizet!

- Az ősi magyar cápa (hungarichus harapus sharkus) legyen látható és kifogható hal, méretkorlátozás nélkül!

- Minden horgásztó mellé létszámarányos budit!

- Minden horgásztó partján legyen 20 horgászonként egy büfé!

- A bojli kötelező átmérője legyen 15 cm!

- Az etetőhajókat is el kell látni mentőővvel, irtányításuk legyen szakvizsgához kötött ( lásd drónok!)

- Az etetőhajók méretei nem haladhatják meg a "Titanic" méreteit!

például, ugye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.