Ugyanakkor és ugyanolyan gyanús módon nyert pályázatot Tiborcz István cége Kalocsán, mint Szolnokon. Egyre csak szivárognak kifelé a Tiborcz István-féle Elios gyanús közbeszerzéseiről készült OLAF-jelentés részletei. Most éppen a cég kalocsai pályázatával kapcsolatos aggályok kerültek nyilvánosságra. Harangozó Tamás MSZP-s képviselő ugyanis megszerezte azt a levelet, amelyet az EU csalás elleni hivatala a Bács-Kiskun megyei település polgármesterének küldött, és amely összegzi a jelentés városra vonatkozó részét. Ebből az látszik, hogy az OLAF pontosan ugyanazokat a gyanús dolgokat találta az Elios kalocsai pályázatában, mint amikre a szolnoki pályázatban is fény derült korábban. Ráadásul a két pályázat teljesen egyszerre zajlott – 2013 februárjában –, azokat ugyanakkor nyerte meg az Elios. A szolnoki pályázaton, amelyről itt írtunk bővebben, a Tiborcz István vezette cég 422 millió forint uniós pénzt nyert el, míg Kalocsán 409,5 milliót. A két levél tényleg olyan, mintha csak...

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Na gyerekek ezt is lehet magyarázni. Már nem csontvázak dőlnek ki a szekrényből, hanem egy temető.
colibri
Az elefánt bőre selyempapír ahhoz képest, amilyen vastag bőre orbánéknak van! Mi mindennek kell még kiderülni, meg a szekrényből kiesni, hogy eltakarodjanak már végre a büdös 3.14csába? Ennyi szarságot, ami mostanában kiderült, már nekik is unni kellene, nem? Csodálkoznak, ha lelőtt halántékkal ábrázolják? Mert én nem!
lusta
Ebben az a legcsodálatosabb, hogy az egybites 300 forintos budiforradalmárok továbbra is ünneplik a Soros-bérenc felcsúti ki pocakos tolvaj zsebcézárt, holott őket is ugyanúgy meglopják és a kártérítést ők is ugyanúgy fizetik, mint a maradék 8 millió lakos, de a külhoni újmagyarok már egy fityinget sem adnak ezért a rablásért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.