A Nézőpont Intézet kutatása azt mutatja, egyre több kritikus cikk jelenik meg Magyarországról külföldön. Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint koordinált támadás zajlik Magyarország ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kovács Zoltán kéretik időnként gondolkodni! Ha támadási felületet hagysz, támadni is fognak! Már úgy beleszédültetek a Sorosozásba, hogy fogalmatok nincs a napi eseményekről, amelyek bizony hagynak némi támadási pontot. Még nem mindenkinek tökéletes a politikai tisztánlátása, még meglátja a tényeket is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
,,,lehet,de a szófosók politikai mocskolódásaikkal háborúba is taszajtják a nemzetet.aKKOR MINDENKÉPPEN HA AZT FRÖCSÖGIK AMIT AZ ORBÁNMAFFIA TOLVAJAINAK GAZTETTEIT TAKARGATJÁK.
Nessy
Kovács Zoltán kéretik időnként gondolkodni! Ha támadási felületet hagysz, támadni is fognak! Már úgy beleszédültetek a Sorosozásba, hogy fogalmatok nincs a napi eseményekről, amelyek bizony hagynak némi támadási pontot. Még nem mindenkinek tökéletes a politikai tisztánlátása, még meglátja a tényeket is.
quadrocopter
"Tűrtjük mink a kritikát, csak nem szeessük!" Igaz, rogyadozó kábszer-reklám?
szaboria1
Kovács is egyik nap így beszél másik nap meg már más kép. Nem egy szava hihető pali.
maszk
Észak-Korea, hogy jöhetett létre?
Elhitették az emberekkel, hogy az egész világon mindenki rossz (és csak a koreai népi vezetőség a tudja jól), és mindenki őket támadja (és csak a koreai népi vezetőség tudja őket megvédeni a világ összes bajától).

És ezt a bullsihtet eljátssza kim dzsong orbán, és a sok pöttyös seggű mélymagyar be is szopja...

(Ez itt egy nagyon magyarosan cirkalmas káromkodás helye.)
Eladott Ország
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793
Mondja ezt egy olyan vérhülye idióta akinek még arról sincs lövése milyen diplomája van...
A kormánypropagandisták nem pihentek az üvöltő kereszténységük ellenére sem, hanem egymásra keresztül-kasul hivatkozva elkezdték megalapozni a maradék szabadságjogok teljes felszámolását. Hogy semmi ne zavarja a rablásban az elvtársakat. Ugyanaz a Kovács Zoltán, aki feltalálta a magabiztos remény évét, azt is elmesélte a Pesti Srácoknak adott interjúban amit aztán a Magyar Idők szemléz, hogy mostantól bebaszott a liberális világnak. Először is megvan a választási program. Zotya mondta: „2014-ben azt hirdettük, hogy folytatjuk, a 2018-as választásoknak pedig az a tétje, hogy folytathassuk”. Nem mondom, elég meggyőző. Végül a gyönyörű -enyhén borostás szkinhed pofájú - közpénzből túlfizetett Kovács megvakargatta a közpénzből kitartott propagandaoldalak füle tövét és azt dünnyögte nekik, hogy ők nem propagandaoldalak, hanem a kormány politikai üzeneteit juttatják el az olvasókhoz. A Fidesz ki akarja csinálni a civileket, az ellenzéki médiát, portálokat, bloggereket, véleményformálókat. Mindent és mindenkit, ami, vagy aki megkérdőjelezhetné Orbán Viktor korlátlan, mindenek felett való, örökérvényű hatalmát. Mert minden civil, minden ellenzéki, mindenki, aki véleményt mer mondani, az Soros György fizetett ügynöke. Mindenki nemzetbiztonsági kockázatot jelent és velük szemben minden eszköz megengedett. Egyszóval semmi nem változott, pont olyan szar, szemét, sunyi, hazug, gyáva, mohó, elvtelen seggnyaló a teljes bagázs, mint eddig volt. Innen lesz szép felállni. Mármint annak, akinek van gerince, ami képes megtartani a testsúlyát. A többiek maradnak, ahol most vannak.
Ludmilla
és a Vén Trottyokat /Pesti Suttyók/minek nevezzem?
maszk
"Kovács azt is elmondta: a választási kampányban "nem fog számítani a tény, nem fognak számítani szabályok, hanem jönni fog a mocskolódás és a részben a kétségbeesés által vezérelt gyűlölet, ami soha nem jó tanácsadó".

És ezt ki merte mondani lelkiismeret furdalás nélkül ez a síróarcú fidesznyik (ne sírjon az arcod, fidesznyik!).

Baszd meg, Franc Kafka ezerrel forog a sírjában !!!
Eladott Ország
Nemsikerült Demokrata Kovács szerint mindenki hülye és szembe jön az autópályán ,csak mi vagyunk a helikopter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.