Az Abcúg olyan magyarokkal beszélgetett, akik nem a megélhetés, hanem a politikai helyzet miatt hagyták el Magyarországot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Tényleg már újból kellene matematikát tanulni.
Adva van cca. 8 millió választó. A fidesz fix szavazói 2,2 millió + 1 millió? ellenőrizetlen levelezőtagozatos. Az cca 3 millió.Ez, akárhogy számolom, még 50 % sincs, csak 38 %.
Viszont a jelenlegi választási törvénnyel valóban ez lehet a "többség".
A folyamatos, hosszú hónapok tartó fidesz/ kormányzati kampányról már szó se essék!
Azért a kamupártokat is meg lehet érteni, hiszen még a 2014-s visszajáró pénzt sem tudták behajtani, illetve nem is igazán strapálták magukat az illetékesek!
nevemnick
@Shikari: az illibsiról beszéltem, az egy faj, mert a ,,fajtatiszta" az rágalom lenne. (küldjek fájdalomcsillapítót, vagy nyugtatót?)
@Nessy: szerintem kár ezen rágódni, a választások után sok minden történhet...úgyis addig csűrik-csavarják, míg ők nyerik. (lásd ebben a ciklusban a konzultációs sz@rságokat. Ami jellemző rájuk, ahol biztos, hogy vereséget szenvedtek volna, ott visszakoztak.)
kereső
@nevemnick: bocsi,de az időpont kicsit előbbi- a rendszerváltás időszaka.Sőt akkor még "vad"liberális volt.
nevemnick
@Shikari: ne bizakodj. Írtam már, hogy ,,HA". Amíg egy tízezres, többségében munkanélküli és közmunkás városban délig a három emberetek csak egy-egy támogatói ívet tudott produkálni (siettek az ingyen ebédért) délután meg utaztak vissza, addig csak azt a szót használjátok, ,,HOGYHA". :D
Nessy
Nem vitatom, hogy a törvényesített csalással lehet nyerni!
De kedves hívek! Amikor órákig ülnek az orvosnál, amikor hó végén sorsot húznak, hogy kaja, gyógyszer, csekk befizetés, akkor emlékezzenek rá, hogy mire szavaztak, oszt csend!
A levelező tagozatos kibicek mélyen szégyelljék magukat, a más életébe beleszólni, az ódium vállalása nélkül. Vagy kell még némi potya pénz?
nevemnick
@Shikari: ,,Bizonyíték nulla, nyomozás nincs, tárgyalás, ítélet semmi! Egyszerű uszító duma az egész és most kipukkant a lufi a beszéddel!"
Egyelőre, de csak addig amíg polotovics az úr. (Ez a szöveg ismerős, ha jól emlékszem ezt sokszor mondták a budai elvtársadnak)
Mesélj még.
Majd ha ráérek elolvasom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.