Az RTL Klub megerősítette lapunknak, hogy az új adásokban a műsor korábbi nyertese áll majd a zsűripultba. A hírrel kapcsolatban megkerestük az egykori valóságshow-szereplőt, aki repes a boldogságtól, és komoly kulináristréniggel készül arra, hogy a pult másik oldalán is megállja a helyét. – Nagyon örülök, hogy egy ilyen sikeres és népszerű szériában szerepelhetek, ráadásul zsűritagként. Komoly kihívást jelent a feladat. A Konyhafőnök kreatív producere, Varga Rita szerint Gáspár szereplése új dimenziót ad a műsor egyébként jól bevált struktúrájának.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Horizont: Veled tartok !
Elegem van a Gáspár famíliából, úgy tokkal vonóval összesen !
Ez a lusnya dög is kerülte a munkát egész életében mint a macska a forró kását !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@karma1: hmmm halat haallal, pontosabban tengeri herkentyűt tengeri herkentyűvel.
Egyik nagy kedvencem céklában pácolt lazac portival készült languszta mártásban. Én csinálom a legjobban a világon! Pontosabban csak csináltam, mert már régen nem engedhetem meg magamnak. Mint tudjuk az ilyen kaják hozzávalói nálunk embertelenül drágák!
karma1
@RonaGyuri: Asszem, ebbol en is csak aceklat tudnam vallalni, ahogy elnezem az osszetevoket...:o)))Itt is felment a tengeri biszbaszok ara, 2001-ben 20 dolcsi volt egy kilo blue cod, (a kedvencem a salmon utan), most 54 dolcsi a nagykereskedotol, De csak onnan erdemes vasarolni, mert az a legfrisebb...
RonaGyuri
pedig nagyon finom, sajnos itt Európában frisset nem lehet kapni
nyanya001
@Borsodi: Ami a híradót illeti azt megnézem mert pártatlanok.
Persze, van még jó pár műsor, ami nem bulvár témájú.
bakegya
Akárkinek a fősztjét sose ettem meg...
human
Szégyen szégyen szégyen
Nem azért, mert cigány. Annak még örülnék is. Azért szégyen mert adócsalók. Az adócsaló pedig nem járul hozzá az államháztartáshoz. Azaz a többiektől veszi el a pénzt, minket lop meg.
És ezt még mutogatni is kell. Szégyen (Jó, tudom van paralmenti közvetítés is, az is szégyen)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.