Az RTL Klub megerősítette lapunknak, hogy az új adásokban a műsor korábbi nyertese áll majd a zsűripultba. A hírrel kapcsolatban megkerestük az egykori valóságshow-szereplőt, aki repes a boldogságtól, és komoly kulináristréniggel készül arra, hogy a pult másik oldalán is megállja a helyét. – Nagyon örülök, hogy egy ilyen sikeres és népszerű szériában szerepelhetek, ráadásul zsűritagként. Komoly kihívást jelent a feladat. A Konyhafőnök kreatív producere, Varga Rita szerint Gáspár szereplése új dimenziót ad a műsor egyébként jól bevált struktúrájának.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Horizont: Veled tartok !
Elegem van a Gáspár famíliából, úgy tokkal vonóval összesen !
Ez a lusnya dög is kerülte a munkát egész életében mint a macska a forró kását !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Új dimenzió ebben a műsorban úgy lenne, hogy nem 5-6 kiló válogatott alapanyagból kis tányér ételminta, hanem ezer forintból egy négytagú család jóllakatása lenne a cél.
nyanya001
@Horizont: Veled tartok !
Elegem van a Gáspár famíliából, úgy tokkal vonóval összesen !
Ez a lusnya dög is kerülte a munkát egész életében mint a macska a forró kását !
ittott
ezzel vége a műsornak. sokan hittünk benn, de most egy laikus lesz a főokos. menjen a picsába. az is, aki ezt így kitalálta.
volvós
Roma-konyha-romnyi...már csak ez hiányzott !!!
Borsodi
@nyanya001: Már a nevétől is hánynom kell, nem ha látom őket! Ezeket a tv műsorokat meg kellene szüntetni,de legalábbis kihagyni a Gáspár családot Eddig én is az RTL néztem de látom már azt se lesz érdemes!
karma1
Nalunk is mennek hasonlo csatornak, vetelkedok ahol foznek. Egyiket sem nezem, mert kurvara nem erdekel, hogy elefanttarjabol hogy csinhalnak muzlit, es a papayabol hogy csinhalnak tokfozeleket ES vasarnapi sultet, aztan ninden esetben ratesznek egy fel meter atmeroju tanyerra egy macskapocse paprika meretu adagot.
Engem nem is ez a resze erdekel, hanem a moralis...
SOt, az sem erdekel, hogy cigany, neger, uzbeg vagy ET a nemtom milyen csillagkepbol a zsuri vagy a versenyzo. hanem...
Hanem azt mondja meg nekem valaki, hogyha VALAKI ellen folyton buncselekmeny gyanuja miatt nyomozas folyik, - rendorsegi, NAV, mittudomen milyen szerv altal kezdemenyezett - akkor az miert nem huz el a redvas sunyi 3.14-csaba az egesz csaladjaval egyutt, es miert nem probalja meg magat eloszor tisztazni, aztan kozeletet elni???
Ha engem annyiszor , annyi mindennnel vadoltak volna meg, akkor en mindenaron azzal volnek elfoglalva, hogy a nevemet tisztazzam (igy a csaladomet is ), es megprobaljam ujra felepiteni az eletemet, de akkor mar nem igy, hogy a botranyaim miatt hirhedtte valva csak a botranyos nevem miatt hasznaljon egy TV csatorna...
Ezek akkor tenyleg azok, aminek hivjak oket: CSATORNA... Csak nekem a jelentese igy: SZENNYcsatorna...
Igy kell leepiteni meg a maradek moralt is az emberekben... Bar az o nezoiben nem biztos, hogy sikerulni fog.
lampa laz
Csak a netről tudom, (mert nem nézem a ker.csatornákat sem), h ez a zizé nyert valami főzőműsorban, már akkor is ideges lettem. Mi a szarért kell ezt a retkes bandát futtatni állandóan, mint a qurvákat. Normális ember gyomra fordul ki tőlük, és ezt nem irigységből mondom, mint ahogy azt a bunkó , aki győzikének hívatja magát patkány állítja, h azé báncsák...
csipetke
@karma1: 21:48 Ha az általad leírtakon túl is lép az ember,akkor még mindig ott vannak a szakmai dolgok.Egy egyszerű háziasszony ne zsűrizzen egy ilyen műsorban.Hogy jön ő a séfekhez?
karma1
@csipetke: Na, ez meg a masik fele a dolognak... Ezzel az erovel en is lehetnek zsuritag, mert en is tudok fozni (szeretek is), es errefele millioszorta egyszerubb fozni is es sokkal taplalobb is. Szoktam mondani a ferjemnek hetvegen, hogy ma magyaros kajat fogok fozni, mire azt szokta mondani:"Ajjaj, akkor ma egesz nap a konyhaban leszel"... Hat erzem is a kulonbseget...:o))))
wagabund
ez a picha a baromarcú férjével együtt állandó vendége a yardnak, ügyészségnek,bíróságnak...

egy adócsalással megvádolt hogy a faszban szerepelhet?
Nessy
Nincs egyetlen értelmes séf sem már kis hazánkban? Ezzel az erővel a szomszédasszony macskája is zsűrizhetne.
RonaGyuri
hát ennyi jutott nekünk, két nap hogy Gáspárék nem lesznek! =))
RonaGyuri
@karma1: ami a ti főző műsoraitokat illeti - bár közel sem annyi, mint az ausiktól - szép számmal láthatók a főzőcsatornákon, s ezek meglehetősen jók! =))
karma1
@RonaGyuri: En csak ideges vagyok toluk, mert teljesen irrealis kajakat foznek, irrealis alapanyagokbol, most eppen az ausztraliai verseny megy, persze van itteni ujzelandi valtozata is, de a designer kajatol kiver a viz...Mikroszkopikus adag, neha az ize sem jo, es csillagaszati arban merik...
RonaGyuri
@karma1: drágám ízlések és pofonok! Én nagyon szeretem a szép és jó apró adagokat, csak legyen sokféle, pl. egy klasszikus francia estebéd 10-15 fogással! =))
karma1
@RonaGyuri: Igen, csak errefele ujabban az lett a divat a puccos ettermekben, hogy EGYETLEN miniatur fofogast adnak annyiert, amennyiert a szomszed etteremben ket eye-fillet steak-et tudnek megenni...Szoval jo dolog a sokfelebol valo csipegetes, de ahhoz legalabb 10-15 fele kis falatka kellene.,...:o)))))
RonaGyuri
@karma1: oda messzire még csak a kis adagok jutottak el! =))
karma1
@RonaGyuri: Te csak ne idegojje' e'ngomet, mert meggyulik majd velem a bajod...:o))))) Nem szabad am bennunket eheztetni, mert akkor elkezdjuk egymast meregetni , benne vagyunk-e mar a jo vagosulyban?
RonaGyuri
@karma1: ezekkel a kis adagokkal nekem is vannak problémáim. Az étkezéseknél igyekszem ilyen kicsiket fogyasztani, azonban sajnos gyakran az történik, hogy este belevetem magam a frigóba és "kizabálom"
karma1
@RonaGyuri: Na, ebben a pillanatban kezdodott az ausztraliai Hell's kitchen, alldogalnak a tengerparton, a zsurielnok mesterszakacs a feladatot adta, hogy ma a halat is hallal es tengeri herkentyuvel, 2 versenyzo csavo kozolte, hogy o a halat maximum az akvariumban, 5 centis nagysagban, nemhogy labosba tegye, az egyik csaj allergias minden tengeri izere, a mesterszaki meg bemutatta, hogy az oystert melyik vegen kell felnyitni ezen a versenyen (mert Angliaban pont a masik oldalon nyitjak fel), aztan crab, lobster es capauszony, de lehet scallops-szal, shrimppel is gazdagitani a talakat...
Es a tavkapcsolo a szunyokalo ferjem masik oldalan van, nem erem el innen,. Tehat most felkelek, atkapcsolom egy masik csatornara, es bezabalok egy tabla csokit. (Pedig en is szeretem a tenger gyumolcseit, de csak enni, nem nezegetni...:o))))
karma1
@RonaGyuri: Na latod,...:o)) Akkor Te is az a tagja vagy a hazasparnak, amelyik egesz nap tartja a dietat, aztan ejjel kettokor a frigo elott talalkoznak...:o))))
RonaGyuri
@karma1: hmmm halat haallal, pontosabban tengeri herkentyűt tengeri herkentyűvel.
Egyik nagy kedvencem céklában pácolt lazac portival készült languszta mártásban. Én csinálom a legjobban a világon! Pontosabban csak csináltam, mert már régen nem engedhetem meg magamnak. Mint tudjuk az ilyen kaják hozzávalói nálunk embertelenül drágák!
karma1
@RonaGyuri: Asszem, ebbol en is csak aceklat tudnam vallalni, ahogy elnezem az osszetevoket...:o)))Itt is felment a tengeri biszbaszok ara, 2001-ben 20 dolcsi volt egy kilo blue cod, (a kedvencem a salmon utan), most 54 dolcsi a nagykereskedotol, De csak onnan erdemes vasarolni, mert az a legfrisebb...
RonaGyuri
pedig nagyon finom, sajnos itt Európában frisset nem lehet kapni
nyanya001
@Borsodi: Ami a híradót illeti azt megnézem mert pártatlanok.
Persze, van még jó pár műsor, ami nem bulvár témájú.
bakegya
Akárkinek a fősztjét sose ettem meg...
human
Szégyen szégyen szégyen
Nem azért, mert cigány. Annak még örülnék is. Azért szégyen mert adócsalók. Az adócsaló pedig nem járul hozzá az államháztartáshoz. Azaz a többiektől veszi el a pénzt, minket lop meg.
És ezt még mutogatni is kell. Szégyen (Jó, tudom van paralmenti közvetítés is, az is szégyen)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.