A Miniszterelnökséget vezető miniszter január végén jelentette ki egy hódmezővásárhelyi fórumon, hogy az országban javul a közbiztonság, mert többen ülnek börtönben, és mert a közmunka mellett nincs idejük lopni az embereknek. Most tovább magyarázza a dolgot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Lázár nem veszi észre, hogy illő lenne lapozni már. Vagy akarattal ilyen hülye, csak azt sem veszi észre. Hígul a légkör körülötte.
csipetke
Azé bakker,mert a fidesz mellett a piti bűnözők itt labdába se rúghatnak.Szerintem már azok is külföldön dolgoznak.Ennyire egyszerű,ezért kevesebb a bűncselekmény..Amit meg a nagyok csinálnak ott fent,a fejünk felett,arról nem hiszem,hogy készül statisztika...
Eladott Ország
forum.p24.hu/forumkep/28/271792/428/12816825/1.jpg
Lázár bocsánatot kért azoktól, akiket megsértett azzal a kijelentésével, hogy a közmunkások azért nem lopnak, mert a munkaidő végére elfáradnak, ő senkit sem akart megsérteni, de lényegében most is ezt mondja.Tiborcz István és a kis Rasi nem volt közmunkán, meg is küldte az OLAF az eredményt. Ha lázár is közmunkára menne valóban egy halom bűncselekmény nem valósulna meg.
Sámannus
No janókám ezzel nem kéne dicsekedni, mert azt ti bőségesen pótoljátok, így nem érzem nyerőnek magunkat.
CsipkeRózsa
Lázár: "„minden munkaképes magyar ember munkájára szükség van az ország újjáépítése érdekében.”

Milyen újjáépítésről beszél?
Sámannus
@CsipkeRózsa: Biztos kivonulnak az oroszok, meg az ukránok, és azok után akarnak építkezni.
Nagy Imre temetésén is megígértette velük, hogy azonnal vonuljanak ki, de most mégis be hívta őket szavazni.
Veleda
Lázár nem veszi észre, hogy illő lenne lapozni már. Vagy akarattal ilyen hülye, csak azt sem veszi észre. Hígul a légkör körülötte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.