Könyökkel verte diáktársa fejét egy fiatal lány Szegeden. Állítólag azért, mert az hazugságokat terjesztett több osztálytársáról és kötekedett.

Megrázó képsorok jutottak az RTL Klub birtokába. A felvételen két lány balhéja látható, ahol a hosszú hajú szemüveges húzza a rövidebbet. Az alacsonyabb termetű lány állítólag küzdősportol, így nem lehetett túl nehéz dolga.

A verésnek akkor szakadt vége, amikor a szerencsétlenül járt hölgy felpattan és sírva elszalad.

Elegem van Szegedből, mindenből!

- kiáltja, ami azt sejteti, hogy nem ez volt az első rossz élménye szegedi tanulmányai során.

A megszólaló diákok szerint azért járhatott a verés a sértettnek, mert hazugságokat terjesztett több osztálytársáról és belekötött másokba.

A rendőrség az eljárás lezárultáig nem nyilatkozik az esetről.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A szerencsétlen megvert szemüveges lányt nem azért verték meg amit az idióta RTL elmondott hanem azért, mert szegényebb, mint a többi és sokszor gúnyolták öltözete, kinézete miatt. Ez Orbán állama ahol a szegényebbeket, szegényeket, kiszolgáltaottabbakat eltapossák a tolvajok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
iluminati
@lópicigáspár: Igen megtaláltam... az előzőhöz annyit fűznék már nem migráns hanem idegen gyűlölölet van kialakulóban. Mint a Panfóbia vagy a Demofóbia jelei eggyes közszereplőn is észlelni...
iluminati
@lópicigáspár: de van egy jobb kifejezés is erre a jelenségre ami az elmebaj egyik velejárója és nap mint nap át él az ember mikor külömbséget tesznek eberek között...az a Szociofóbia
peterkelemen
@lópicigáspár: Nem nem az a lényeg ugyanis magyarok is verekednek és bűnöznek így semmiféle jelentősége nincs a származásnak.
peterkelemen
@lópicigáspár: Mennyivel különb például a fitala magyar paraszt keresztény kakucsi gyilkos? Semmenyivel. Be kell fejeznie a magyaroknak ezt a buatását. Egyetlen dolog létezik és az jó vagy rossz ember. Aki bűnt követ el az bűnös és büntetést érdemel.
peterkelemen
A magyarok SEMMIVEL nem különbek más népektől sőt sok esetben a migránsok szintje alatt vannak.
advocat
Azért régebben a küzdősportolóknak nem illett verekedést kezdeni. De hol van az már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél