Könyökkel verte diáktársa fejét egy fiatal lány Szegeden. Állítólag azért, mert az hazugságokat terjesztett több osztálytársáról és kötekedett.

Megrázó képsorok jutottak az RTL Klub birtokába. A felvételen két lány balhéja látható, ahol a hosszú hajú szemüveges húzza a rövidebbet. Az alacsonyabb termetű lány állítólag küzdősportol, így nem lehetett túl nehéz dolga.

A verésnek akkor szakadt vége, amikor a szerencsétlenül járt hölgy felpattan és sírva elszalad.

Elegem van Szegedből, mindenből!

- kiáltja, ami azt sejteti, hogy nem ez volt az első rossz élménye szegedi tanulmányai során.

A megszólaló diákok szerint azért járhatott a verés a sértettnek, mert hazugságokat terjesztett több osztálytársáról és belekötött másokba.

A rendőrség az eljárás lezárultáig nem nyilatkozik az esetről.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A szerencsétlen megvert szemüveges lányt nem azért verték meg amit az idióta RTL elmondott hanem azért, mert szegényebb, mint a többi és sokszor gúnyolták öltözete, kinézete miatt. Ez Orbán állama ahol a szegényebbeket, szegényeket, kiszolgáltaottabbakat eltapossák a tolvajok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Megtalálták a verekedő ribancot. Itt találjátok az FB oldalát fotókkal >> justpaste.it/1h6xe
peterkelemen
A szerencsétlen megvert szemüveges lányt nem azért verték meg amit az idióta RTL elmondott hanem azért, mert szegényebb, mint a többi és sokszor gúnyolták öltözete, kinézete miatt. Ez Orbán állama ahol a szegényebbeket, szegényeket, kiszolgáltaottabbakat eltapossák a tolvajok.
Sámannus
A kis maffiózók jól tanulnak. Ez kell az ukrán orosz arab maffiáknak.
lópicigáspár
A nevéből ítélve szerb migráns! Szégyen, ami Szegeden folyik! Úgy látszik az új rendőrkapitány nincs a helyzet magaslatán!
Yoda69
Orbanmigrans okozta a verekedest. Mi lesz meg itt ? Orban terroristaknak is adott letelepedesi jogot.
iluminati
@lópicigáspár: De ő úgy érzi ott van...Tisztogat alakít, de hogy a dolgog mőgé nézzen mi miért tőrténik arra már képtelen...
lópicigáspár
@iluminati: Hát igen! Lukács János nagyon korrekt, jó vezetője volt Csongrád megyének, ez a Piros Attilát meg mint jóelvtárs kimenekítették somogyból (alfahir.hu/2017/08/16/somogy_rendorseg_kepli_lajos) valószínű itt is ő lehet a háttérben.
iluminati
@lópicigáspár: Igen te is úgy látod, Lukács nem csak követelt, de tudta mi van a háttérben, és sokszor józan ész alapján döntött...
Piros Attila most az asztalra csap meg akarja mutatni a rokonnak jobb mint az elődje..
Olyan lessz ez majd mint a moziterem rossz film előadásnál...
Talán az Osztrák vagy a Holland mintát kellene követni...lenne mit tanulni...
Egyébként nem működik a link amit kűldtél...
iluminati
@lópicigáspár: Sikerült elérni a linket...Hát szép...itt is úgy fog járni...
peterkelemen
@lópicigáspár: Ha már a nevéből ítélkezel, akkor nem szerb hanem bosnyák, de ne zavarjon. Szerintem ne a nevéből ítélkezzen senki. Ez egy aljadék, akit más országokban például Kínában péppé vertek volna az arra járó emberek. Ez Magyarország, ahol azt is leszarják ha ott helyben a bűnözők agyonvernek vagy legyilkolnak. Pontosan ilyen szarházi nép a magyar: beszari, gyáva nép. Tisztelet a kivételeknek!
lópicigáspár
@peterkelemen: A lényeg, hogy a délszláv térségből szalasztották. A migránson a lényeg! :)))
@iluminati: A link tényleg nem műxik, de ha az alfahír oldalán rákeres az ember lehozza.
iluminati
@lópicigáspár: Igen megtaláltam... az előzőhöz annyit fűznék már nem migráns hanem idegen gyűlölölet van kialakulóban. Mint a Panfóbia vagy a Demofóbia jelei eggyes közszereplőn is észlelni...
iluminati
@lópicigáspár: de van egy jobb kifejezés is erre a jelenségre ami az elmebaj egyik velejárója és nap mint nap át él az ember mikor külömbséget tesznek eberek között...az a Szociofóbia
peterkelemen
@lópicigáspár: Nem nem az a lényeg ugyanis magyarok is verekednek és bűnöznek így semmiféle jelentősége nincs a származásnak.
peterkelemen
@lópicigáspár: Mennyivel különb például a fitala magyar paraszt keresztény kakucsi gyilkos? Semmenyivel. Be kell fejeznie a magyaroknak ezt a buatását. Egyetlen dolog létezik és az jó vagy rossz ember. Aki bűnt követ el az bűnös és büntetést érdemel.
peterkelemen
A magyarok SEMMIVEL nem különbek más népektől sőt sok esetben a migránsok szintje alatt vannak.
advocat
Azért régebben a küzdősportolóknak nem illett verekedést kezdeni. De hol van az már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.