Bunkó fideszesek irányítják az országot a bunkó vezérükkel Orbánnal. Az őrökkel akart kivezettetni a teremből Kovács Zoltán kormányszóvivő egy külföldi újságírót a csütörtöki kormányinfón, mert kérdezni akart. Daniel Nolan a gyakorlattól eltérően nem várta meg, míg szót kap, hanem magához vette a mikrofont. Viszik hazánk "jó hírét". Ezekután meg lehet, majd nézni milyen cikkek fognak megjelenni több millió példányban világszerte. A Fidesz több kárt okozott az országnak minden téren, mint eddig bármelyik másik kormány.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
FideSS = Bumburnyákok gyülekezete a főbumburnyákkal Orbánnal az élükön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem kell nekünk külső rosszakaró aki rossz hírünket kelti, van nekünk e témában elsöprő többséggel megválasztott profi kormányunk. Teszik is amihez értenek, megutáltatnak bennünket a fél világgal
quadrocopter
Wazze, a tatárok ehhez a bandához képest jószolgálati mélykeresztény gyülekezet volt!
RonaGyuri
ad a derék Kovács:

A bűn és bűnhődés

Igencsak egyoldalú érvelgetés a „nos kisbarátom ki voltál, mit mondtál te egykor?” duma mentén

Az egykor szebb napokat is látott Magyar Hírlap adja közre „Kovács Zoltán kormányszóvivő.” nyilatkozatát a mocskos ellen, most éppen a lett EP biztos kapcsán. Így vélekedett: „Nyilatkozatai alapján következetesen képviseli a George Soros-féle Nyílt Társadalomért Alapítványok (OSF) céljait az alapítvány lettországi irodájának vezetője, aki ma az Európa Tanács emberi jogi biztosa.”.
Nos a dologban van némi pikantéria „Nils Muiznieks ” csak volt hazájában az iroda munkatársa.
Ugyanúgy mint az a bizonyos valaki, aki a magyar irodától kapott fizetése, majd később a Liberális Internacionálé egyik alelnöke is volt!
Na jó a következetesség nála nem játszik! =))
szaboria1
Lázár szégyellje magát, hogy nem tette helyre ott Kovácsot ő csak egy szóvivő de ha egy miniszter is ott van neki akkor ne legyen neki beleszólási joga. Mivel Lázár tartja az infót akkor miért kell oda még egy személy?
csipetke
@Sámannus:22:26 7-3-ig,hogy ne legyen kedvük meló után lopni menni...
Sámannus
@csipetke: Én csak azé hoztam fel mert magukat előszeretettel kihagyják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.