A DK feljelentést tett a költségvetési csalás és választási csalás miatt.  A Demokratikus Koalíció alelnöke arra szólította fel a kormányt, hogy mondja fel azt a szerződést, amelynek alapján ukrán állampolgárok magyar nyugdíjat kaphatnak. Varju László keddi sajtótájékoztatóján közölte: Helmeczy László, a DK nyíregyházi képviselőjelöltje az ügyben közokirat-hamisítás, költségvetési csalás, választás rendje elleni bűncselekmény és hivatali visszaélés gyanúja miatt tett feljelentést a Legfőbb Ügyészségen. A politikus felhívta a figyelmet: a rendőrség már 21 nyomozást indított és jelenleg több mint 1400 fiktívgyanús állampolgárságot vizsgálnak. Kelet-Magyarországon találtak olyan falusi házat, ahol papíron 340-en élnek – közölte.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánék így védik Magyarországot: tömegesen jönnek be az ukránok hamis papírokkal magyar nyugdíjakat megszerezve és természetesen cserébe leszavaznak majd a fideSSre április 8-án. Már eleve nem lehet ebszélni tisztességes, szabad és demokratikus választásokról. Az egész választás csalásokra van felépítve és ez csak egy piciny része a csalásoknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Szép nagy ház lehet! Avagy sok jó szavazó, kis helyen is elfér!
quadrocopter
Nos, ezek az Orbánc- szavazó menekültek, nyugdíjasnak álcázva!
Equus
nem értem... miféle szerződés? A Szovjetunió mint szerződni képes jogalany megszűnt, jogutód nélkül... akkor miről is beszélünk?
kisrigó
Nyomozgatnak, tárgyalgatnak?! Ez annyira egyértelmű, olyan, hogy razzia már nem létezik? Vagy azért nem mennek ki, hogy nehogy kiderüljön az a fene nagy becsületes demokratikus szavazás! Tudom, ott laknak, csak most épp a "fiúk a bányába mentek!" Ennyi törpe nem létezik, a befogadó biztos adózik a kapott pénz után!!
karma1
@Equus: Ha jol tudom, ezt az elavult szerzodest Gyurcsany akarta felulvizsgalni es meg is szuntetni, de kozben volt a 2008-as recesszio, majd a Bajnai kormanynak mas baja is volt, mint ezzel bajlodni, a csuti kopcos viszont ilyen dolgokkal SEM foglalkozik.Egy mocsok bagazs ez.
Ha most Gyurcsany nem megy le szemelyesen, es nem kezdi el piszkalni ezt a dolgot, akkor mas nagyivben lexarja.. Egyszeruen gyomorforgato, ami otthon folyik.
Desischado
Remélem, ha lesz kormányváltás, ezek a megélhetési herék jól pofára esnek! Már nagyon ideje lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.