Feltűnően sűrűn mutatkoznak az utóbbi időben a Fidesz–KDNP politikusai iskolákban, óvodákban, úgy általában gyerekek gyűrűjében. Feltűnően sűrűn mutatkoznak az utóbbi időben a Fidesz–KDNP politikusai iskolákban, óvodákban, úgy általában gyerekek gyűrűjében. Persze legyinthetnénk most egyet, és megmagyarázhatnánk az egészet azzal, hogy mindez azért történik, mert hivatalosan is beindul az áprilisi országgyűlési választást megelőző kampány. De mégse legyintsünk, hiszen egy korábban is létező, káros és elítélendő jelenségről van szó, amelyet az utóbbi időben sikerült szinte megszokottá tenni. Eddig is voltak, és ne legyünk naivak, lesznek is olyan fanatikus szülők, akik valami érthetetlen motivációtól vezérelve politikusok kezébe adták csecsemőjüket, hogy a miniszterelnök-jelölt úr csókolgassa ugyan már össze azt a kisdedet – lehetőleg persze forgó kamerák és kattogó fényképezőgépek előtt. Az ilyen szituációkban készülő képek persze rendkívül kínosak, így aztán sokszor vissza is ütnek...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ugyan már, ezt a dolgoz teljes mértékben félremagyarázza a gaz ellen. Pedig csak arról van szó, hogy szeretnek olyan közegben forogni, ahol nem olyan feltűnő a tudás és a tájékozottsági hiátusuk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.