Pénteken a Városi Kurír megírta, hogy a hódmezővásárhely polgármester-választási kampánya egyre mocskosabb.  Az országban és a városban regnáló hatalom egyre jobban bekeményít a kihívó Márki-Zay Péterrel szemben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Legalább mostantól mindenki tudja, hogy Márki-Zay Péterre kell adnia a voksát, aki Orbán ellen van. Nagyon egyszerű az április 8. választás tétje is: Nyugat vagy Kelet. Kelet = Orbán és bűnbandája, akik szétlopják az országot és szétverték a jogállamot is.
nevemnick
Mint várható volt, a regnáló hatalom a ,,szerzett" birtokai és különböző helyeken tárolt ,,simlis" lóvéjának védelmében minden eszközt bevet a hatalmának érdekében. Ilyen, választás előtti, és a következő kampányidőszakban várható, undorító eszközöket felvonultató sárdobálások, karaktergyilkosságok, be nem bizonyított vádaskodások, nem hiszem, hogy még volt Magyarország történelmében. Ha ezelőtt 28 évvel valaki azt mondja, hogy mindez megtörténik, (pláne az akkoriban még kedvelt liberális fiatalok tevékeny átváltozásával) akkor azt az embert azon nyomban a diliházba zárták volna.
Nem hiszem, hogy ennek jó vége lesz, akárhogy is alakul az április nyolcadikai választás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.