Gyurcsány Ferenc DK elnök egy kizárólag erre az alkalomra készített filmre vonult be. Az OLAF vizsgálat miatt néhány szóvicc után nekiment Orbánnak: ő a "bűn hordozója. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Equus: Ugye, akkor en is jol erzem, amit erzek? Egy ido ota a HVG kezd a magyar idok szinvonalara zuhanni, pedig hires volt a lojalitasarol, tenyszerusegerol...
Hat akkor ezt is kitikkelhetjuk... (Es meg WC papirnak se jo, ...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@simmering73: Bocsika, de ha valaki buvalb@szottan, enervaltan maszik fol egy emelvenyre, szerinted az tudja lelkesiteni az osszegyult embereket?
Gondold vegig a tomegpszichozis lepcsoit, nezzel meg egy amerikai kozossegepito trenert munka kozben, es fogod latni, hogy maskepp nem lehet, csak ahogy most o csinalta,
Most BARMIVEL, de fel kell razni az embereket, alternativakat kell nekik mutatni.
Es fokepp nem szabad nekik hazudni. Gyurcsany annakidejen elmondta az oszodi beszedet, es abban nemcsak az mszp akkori (es addigi) politikajat minositette, hanem egyben az egy szembenezes is volt, leszamolas a sajat addigi tevekenysegevel. Ezert is alapitotta a DK-t, ahol a sajat elvei alapjan dolgozhat, politizalhat. Nagyon sokan vannak olyanok, akik hasonlo elveket vallanak, es jo iranyba, tisztessegesen probalnak meg politizalni.
Nem kotelezo rajuk szavazni, de erdemes meghallgatni az o programjukat is. Ma mar nagyon sokan visszasirjak a 300 forintos vizitdijat, amit orbaneknak sikerult egy kieroszakolt nepszavazassal leszavaztatni. Es ez aljassag volt, mert orban nem adott semmilyen mas megoldast sem az egeszsegugynek, es hagyta lerohadni arra a szintre, ahol most van.
karma1
@kereső: Huuu, ... Ezt nem is lattam (hogy az lmp-s cikket nem lehet kommentelni). Monnyuk ez is megerositi, hogy a kommunikaciojuk megegyezik a fideszevel. Es igen, a hvg inkabb egyertelmuen gunyos hngvetelu a DK-val kapcsolatban,... ezt nem eloszor veszem eszre en is az utobbi fel evben...
karma1
@Pöpec: Visszaneztem Gyurcsany eddigi "botranyait" - amit a fidesz kommunikalt annak, illetve amibe bele akarta rangatni Gyurcsanyt meg mszp-s korabol -, es rajottem, hogy nem Gyurcsany volt a simlis, hanem tartotta magat az mszp-ben a sajto's velemenynyilvanitashoz, vagyis maximalisan betartotta a kommunikacios igazgato altal kialakitott iranyvonalat.
Peldaul Gyurcsany hibajanak tuntette fol a fidesz, hogy "23 millio roman bevandorloval" riogatott (Gyurcsany), holott ezt a szoveget egyaltalan nem o talalta ki. Itt olvastam errol egy cikket, meg is neveztek az akkori sajto'st, aki ezt talalta ki, es amiert kesobb Gyurcsany elnezest kert a part tamogatoitol, a kozvelemenytol, azt mondta, hogy ez megteveszto volt. Es persze a fidesz ebbe kapaszkodik bele azota is, holott eppen orban akart behozni egymillio afrikait, a munkaerohiany csokkentesere...
Gyurcsanynak tulajdonitjak a romanok atszavazasat is, hogy nepszavazast irt ki ra, holott azt sem o kezdemenyezte es hagyta jova, hanem amikor 2004-ben atvette a kormanyzast, mar ki volt irva december 5-re ezugyben a nepszavazas. O irt is egy ezzel kapcsolatos memorandumot, hogy o ELLENZI a kulfoldiek atszavazasat Ma.o.-ra. De ezt persze szivesen elfelejti ez a nyavalyas minihitler...
Sok bune van a csutinak, a legnagyobb, hogy olyan emberekbe is belekot, akik kikezdhetetlenek...:o(((
Equus
@karma1: 07.23 thx!... Lillyth, az argentin dog a bibliai Éva esetleges testvéréől kapta a nevét. Nőstény és egy tündér. 4 évesen is megragad minden lehetőséget a játékra. Én 176 cm magas vagyok. Ha két lábra áll és hosszú újjú mancsaival a mellkasomra támaszkodik, akkor egy vonalban van a fejünk, de neki még van tartaléka a hátsó lábaiban, így ha fejébe veszi, h fültövön akar nyalni, akkor az meg is lesz! Játék közben Suzyt nem megkerüli, egyszrűen átugorja és kész. Pár méteres lendülettel 5 m-es ugrásokra képes. Családdal bámulatos angyal. Idegenekkel kicsit másabb... mindenben zsákmányt lát... még a hattyúkat is megpróbálja leúszni. Aztán, ha nem sikerül vagy felszállnak előle meg van sértődve. 6 hetesen került hozzánk. Roppant esetlen volt. Hosszú gólyalábain csetlezett és mindent megrágott, amihez csak hozzáfért. Papucsot, távirányítót, telefont. Utóbbival mellényúlt: apám begerjedt rá. Nem csak a telója miatt dühöngott, hanem a tollai miatt is. Innentől a lakáson belüli mozgása korlátozva volt. Mivel kocsiban is mindenre kiterjedt a figyelme, amit kóstolni lehet. Így kijelölte magának a Nissan csimotartóját, utastértől elválasztva. Most már nem rágcsál mindent. Ebben talán szerepe lehet egy udvaron, bedugva felejtett elosztónak is... Beülhet bármelyik kocsiba az utastérbe, de a jobb első ülés jár neki. Ha abban vki ül, addig tornászik, míg át nem veszi a helyet. Kicsit lökött, de én imádom. Ő meg jelzi a családnak, amikor a kocsimmal még kb 800 m-re járok, h érkezni fogok és tessék lelkendezni. Érzékeny, mint a csuda. Verés nálunk ismeretlen fogalom, korholó szó viszont van. Na, ha úgy látja, h méltatlan volt a feddésre akár egy egész napot haragszik, kivéve, ha előkerül a hámja. Nem póráz, apám azt nem állhatja és a szájkosarat sem nagyon... Lillyth... :) infohost.nmt.edu/~dbaldona/Lillyth/the_history_of_lillyth.htm
karma1
@Equus: Je, angolul meg nem olvastam a Genezist, de tokjo,...:o))))) Nekem otthon volt tacskotol kezdve minden, de a legjobban a shi-tzu jott be termeszetileg, aztan megmentettem a halaltol egy sharpei fiucskat, - mert a tenyeszto szerint nem hozta volna a standard-et, monnyuk a ficko csak ismeros volt, nem barat, ezert mikor a kutyedlit elhoztam tole, azert odamondogattam neki, hogy mekkora szerencseje van, hogy a rovid farka miatt ot sem altattak el a szulei, mint tovabbtenyesztesre alkalmatlant, de aztan megbekult...:o))) Annal bekesebb oriast meg sohasem lattam,... Minden kutya megharapta ot, mert a sharpeinek nincs szaga, igy a tobbi kutya siman nem tudott mit kezdeni vele...Bufika nem ragott meg semmit, jo kis kutyedli volt. Itt az utolso kutyusom egy 34 kilos tomor gyonyor english bulldog fiu volt, akit szinten Booffynak neveztem el, es szinten piszok jo termeszete volt. Egy itteni gang-member-tol vettem, mert azoknak ez a jelkep allatuk.
Vere's, poraz, szajkosar ismeretlen a szamomra - a kutyaim szamara is. Ha egy embernek nincs annyi empatiaja, hogy egy - altalaban - 10-15 kilos allatkanak ne tudjon tuljarni az eszen, azt megette a fene,...:o))) (Ugyanez vonatkozik a gyereknevelesre is: nincs pofon, vere's, mert nem igaz, hogy egy huszoneves embernek ne legyenek jo modszerei egy par kilos csoppseg kordaban tartasara...:o)))
Ha egyszer majd olyan eletvitelem lesz, hogy ismet tarthatok kutyat, akkor vagy a magyar puli johet szamitasba, vagy a border collier ... Amilyen terelokutyak itt vannak ebbol a tipusbol, attol lehidalnal,... Egyszeruen felelmetes a tudasuk, a munkabirasuk es a lojalitasuk a gazdajukhoz.
Pöpec
@Equus: @karma1: Kedvenceim egyike:
.
Kezdetben nem volt semmi. Ám szól az Úr:
-Legyen világosság! - És lőn. És továbbra sem volt semmi, de már látni lehetett azt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.