A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc mindenben feladta a nemzeti szuverenitást és a bevándorláspolitikában is feladná.

Így reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-nek Gyurcsány Ferenc szombati kampánynyitóján elhangzottakra, melyen a Demokratikus Koalíció elnöke 12 intézkedés megvalósítását ígérte egy esetleges kormányváltás utáni első napra.

Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára

Gyurcsány Ferenc pártelnök beszél a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti kampánynyitó rendezvényén 2018. február 17-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Hidvéghi Balázs közleményében kiemelte: Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot. "Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez, sorozatos megszorításokkal sújtotta a családokat, növelte az adókat, és elvett egy havi bért a közszféra dolgozóitól" – fogalmazott a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója.

Mint kifejtette, Gyurcsány Ferenc mindenben feladta a nemzeti szuverenitást: a gazdaságpolitikában, az energiapolitikában, és most feladná a bevándorláspolitikában is. Ugyanott folytatná, ahol abbahagyta, csak most már a Soros-tervet is végrehajtaná és betelepítené a migránsokat – hangsúlyozta közleményében Hidvéghi Balázs.

(MTI)

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez, sorozatos megszorításokkal sújtotta a családokat, növelte az adókat, és elvett egy havi bért a közszféra dolgozóitól" – fogalmazott a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója."

Na, vajon kiről beszél ez az mnb ösztöndíjas fideszmarha? Mert én a rohadtnarancs+a mondandója után = jelet teszek! Ti nem szarakodtatok holmi válogatással b+, hanem mindent vittetek mint a tornádó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
A fideSS nevehez pedig mar az allami szintu korrupcio, azaz a maffia allam fuzodik. Ez hatvanyozottan rosszabb barmely eddigi kormanyzasnal. Bukasuk eseten a fideSS vezetoi komoly bortonbuntesekre szamithatnak.

MEG 48 NAP
verőce21
@percsi: Jól látod a pénzügyes dolgokat, de én nem írtam olyat, hogy nem akarnak fizetni a devizahitelesek. Esetleg nem tudnak. Fentebb írtam erről, valójában csak a CHF hitelesekkel van baj, a JPY hitelesek még jól is jártak. Engem egyáltalán nem érint a dolog. Sőt, jó tíz évvel ezelőtt már be is írtam különböző fórumokra, hogy ne vegyenek fel svájci frankos hiteleket, mert az árfolyamváltozása húsz évente mindig megháromszorozódik. Csak annyit értem el vele, hogy minden pénzügyi fórumról kitiltottak! Mert tudták ezt a bankok is, azért kínálták a CHF-et a legkedvezőbb feltételek mellett.
De az alaptalan rágalom, hogy a Fidesz a felelős a devizahitelezésért! A Ft konvertibilissá tétele az Uniós tagság feltétele volt. És 2001-ben javában dübörgött a Fidesz kamattámogatott forinthitele. Eszébe sem jutott senkinek devizahitelt felvenni lakásszerzésre. A szocik 2003-ban azzal az indokkal szüntették meg a kamattámogatott forinthiteleket a lakásokra, hogy a kamattámogatás nagyon megerheli az államkasszát, és ösztönözték a piaci alapú devizahitel felvételét a lakosságnak. De még akkor sem volt
kötelező a CHF hitel, ott volt az EUR és JPY is! De a bankok a CHF-et nyomták a népnek, a fent leírt ok miatt. A Fidesz egyáltalán nem sáros ebben az ügyben, a szocik és a Feri annál inkább! Ott van Ferinek az a 2005-ös levele pl. Mégsem tett semmit! Pedig előtte való évben az osztrákok már beszüntették és megtiltották Ausztriában a svájci frank hitelek folyósítását a bankoknak, a lakosság részére, annak veszélyeire való hivatkozással! Nagy a Feri bűne ebben, 100 év börtön is kevés lenne neki ezért.

Egyébként, hogy mennyie nem a Fidesz "találta fel" a devizahitelezést, bizonyítja, hogy gépkocsit már 2008 előtt is lehetett német márka hitellel venni Magyarországon. A Horn kormány találta fel!
percsi
@verőce21: Nem is mondtam, hogy mondtad (nem múltidőben írtam), de félreérthető. Felkészültem, hogy mondani fogod, mert általában ha devizahitelesekről van szó, akkor keményen támadják őket. Magyar ember már csak ilyen!
A "régi szép időkben", ahonnan jöttek a miniszterek, nem volt szükség arra, hogy pénzügyi szakembert vigyen az ember magával, ha kölcsönt szeretne felvenni. Akkor még a fogyasztóvédelem úgy ahogy végezte a dolgát. Nem fordulhatott elő olyan, hogy a szerződésbe (akkor még volt ilyen is) belefoglalták, hogy 20 évig mennyi lesz a havi törlesztő, majd 3-4x annyit követelnek. Ezt használták ki, tudatosan tették tönkre az embereket. Szerintem a fidesz kitervelte, hogy zongorát-festményt tudjanak majd venni az erőszakkal elvett pénzből, az ingatlanokat meg oda tudják adni a kínaiaknak, gazdag migránsoknak. Csak nem gondolták, hogy 2002-ben leváltja őket az mszp (2010-ben fél év sem kellett és minden bársony székben ott ültek az emberei).
Az mszp hagyta működni a dolgot, biztos jutott nekik is pár tábla csoki.
Fideszék ott voltak végig a parlamentben, mint ellenzék felléphettek volna, nem tették. Mszp-nek nem volt 2/3-a, könnyű dolguk lett volna. Meg is tették volna, ha nincs benne érdekeltségük, kiismerjük már őket!
Tehát egyik kutya, másik eb!
verőce21
@percsi: (04:14) Rendkívüli rosszindulatú tulajdonságaidra vallanak a megjegyzéseid, mint: "Szerintem a fidesz kitervelte, hogy zongorát-festményt tudjanak majd venni", meg a "Felkészültem, hogy mondani fogod..."
Mégegyszer le kell írnom, a devizahitelt az MSZP találta ki, még 1998 előtt! Már lehetett autót venni német márka hitelre. És amikor a szocik újra kormányra kerültek 2002-ben, ott folytatták, ahol négy évvel azelőtt abbahagyták, már nemcsak gépkocsit, hanem lakást is lehetett venni devizahitelből! Úgy, hogy megszüntették a Fidesz kamattámogatott lakáscélú forinthitelét, hogy a deviza felé tereljék a lakosságot!
Kaptak rajta a bankok és három devizanemet is meghatároztak, CHF, EUR, JPY. De a CHF volt a csalivaluta, hisz' ennek állították be legkedvezőbbre a hitelfeltételeit. A másik kettő, csak alibi volt. (A JPY-t pedig néhány év múlva be is szüntették, amikor kiderült, jobban jár vele a paraszt.)
Rögtön élenjártak a labanc bankok a devizahitelezésben, főleg, hogy otthon Ausztriában a kormány megtiltotta nekik 2004-ben a CHF-hitelezést, a rendkívül kockázatos voltára! Nyomták a magyarokra. A többiek pedig nem akartak kimaradni a tortaszeletelésből!

De Feri nem tett semmit a CHF őrület megállítására, hiába írta meg 2005-ben a feljegyzését erről. Itt nem lehet arra hivatkozni, hogy hát a Fidesz is ott ült a Parlamentben. Ha az osztrákok elvágták, beszüntették, nyilván nem volt jó dolog a népnek. Ezért nagy a Feri bűne a magyar nép ellen, száz év magány és börtön is kevés lenne ezért neki.
Na ezért nincs pénze a népnek az életszínvonalra és vásárlásokra még nagyon sokáig. Ezek a dolgok nem pár hét alatt jönnek rendbe, amikor legtöbben 20 évre szerződtek. A CHF árfolyama pedig éppen húsz évenként mindig megháromszorozza az árát.

Tehát nem úgy van, hogy "egyik kutya, másik eb" - legalábbis ebben a kérdésben.
percsi
A hírek szerint Magyarországon 2001-ig nem lehetett lakossági devizahitelezést folytatni. Az első Orbán-járai zs. készítette elő és a Fidesz többségű parlament fogadta el a 2001. évi XCIII. törvényt, amely megszüntette a devizakorlátozásokat. Járait Orbán jelölte, évekig vezette az MNB-t, nem állította le ezt a népirtó hitelezést.
2018-t Írunk, orbán vagy gyurcsány? Mindkettő, de elsősorban orbán, és azért, mert 12 év kormányzás, 8 év erős ellenzéki "munka" van mögötte. Remélem hamarosan kiderül, hogy hányan hibáztathatóak, és lesz végre elszámoltatás. Ahhoz hogy így legyen, szerintem egyikük sem lehet hatalmon.
Nem érzem magam rosszindulatúnak, sajnos a nép vérét egyre agresszívebben szívják ezek a piócák, rosszabbul élünk, mint a rendszerváltás előtt. Vegyük már ki a fejünket a homokból!
- Felkészültem, hogy mondani fogod... - devizahiteles vagyok, az együtt érző megjegyzéseket sokszor megkapom, inkább védekezés, mint rosszindulat. Az én ügyem nem annyira lényeges, autós kölcsön, a bank 700e körül követel, vagy is már csak 400e körül, én 1 milliót kérek vissza. ez elenyésző a gyermekeiméhez képest, nekik az otthonuk forog kockán. De nem hagyjuk magunkat, addig tapossuk az ösvényt, míg az igazságot el nem érjük.
verőce21
@percsi: Persze, olcsó devizahitelt szeretnék, de a kockázatot vállalja másvalaki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.