Szerinte a választás tétje, hogy néhány család szolgájává válunk, vagy visszavesszük az országunkat. Orbán Viktor bukása nem kérdéses, csak az ideje – mondta Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje szombaton, amikor a Népszava tudósítása szerint 200-300 szimpatizáns előtt értékelte az elmúlt évet. Azt mondta: Magyarországon nincs kormányzás, Orbán Viktor olyan rendszert épített fel, ahol propagandával rejtik el a hiányosságokat. Magyarországon nincs minisztériuma az egészségügynek, a szociális ügyeknek, de a propagandának van – mutatott rá. Szerinte ha a kormánynak lennének eredményei, akkor nem ellenzéki képviselők, és egy külföldi milliárdos szerepelne a plakátjaikon.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Nincs hát, csak a pénz érdekli őket hogyan lehet ellopni, elcsalni.
verőce21
Ha minden igazságtalanságot jóvátennének ezen a világon, az ember sohasem képzelne el egy másikat, ahol majd kárpótolják.
gulyasgyula
@Mirabilis: ...Nem akarlak kioktatni de Gyurcsány vagyon múltja is érdekes ,megtalálhatod a Wikipédián //Apró Piroska szerzeménye //...Ugyan úgy lopásból származik mint a többi politikusé..A Gyurcsány vagyont a Kádár korszakot végig dolgozó emberektől lopták el ..Igaz nem Ő lopta csak bele ült a lopott vagyonba sőt kiviték az a Luxemburgi adóparadicsomba , miközben az állam hitelt --hitelből fizetett De ha már megvolt a vagyon Ő jobban tehetett volna a korrupció ellen de nem tett mert pont a vagyon miatt volt zsarolható ..Én nem szeretem Orbánt sok mindenért de jelenleg nincs jobb ..Ha most ezt a kicsi gazdasági fejlődést is megállítja valami amatőr új kormány soha nem érjük utol magunkat ..Miért ?? Új tolvajokért ?? Meg merem kockáztatni hogy ma az országban lévő leggazdagabb milliárdosok vagyona egy se munkával jött létre ..Kár ennyire túl lihegni az Orbán vagyont és feláldozni érte az országot a bevándorlóknak ...Mert a jobbikon kivül minden párt beengedi a migránsokat ..Azzal örökre vége az országnak ..
Csizmás Kond
..." Szerinte a választás tétje, hogy néhány család szolgájává válunk, vagy visszavesszük az országunkat."
...nagyon belefokoztak ebbe a szövegbe, először azt kéne elmagyarázni, hogy miért kellett eladni az országot, mert azzal tettek szolgává nem azzal hogy az eladott vagyont most valaki összeharácsolja.
gulyasgyula
@Mirabilis: ..Pedig minden meg van a Wikipédián ..Én nem vitatom hogy nincs Mészáros , Tiborc de az elmúlt 27-évben mindig volt -van valami ügy ..Két egyforma ügy nincs ..Egy hasonlóság van .egyiket se munkával szerezték ..A mérték is változó , Tocsik ügy csak 804 millió mikor a fizetések 8-10 ezer .Most a fizu 10-15 szöröse 8-12 milliádr lenne a Tocsik buli .. Sok haonló volt az elmult 27-évben aminek nagy részéről nem is tudunk ..Ami most neheziti a választást a bevándolók kérdése ..Vagyis nem biztos hogy szimpátia szerint döntünk lehet más is a döntés mögött ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.