Szerinte a választás tétje, hogy néhány család szolgájává válunk, vagy visszavesszük az országunkat. Orbán Viktor bukása nem kérdéses, csak az ideje – mondta Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje szombaton, amikor a Népszava tudósítása szerint 200-300 szimpatizáns előtt értékelte az elmúlt évet. Azt mondta: Magyarországon nincs kormányzás, Orbán Viktor olyan rendszert épített fel, ahol propagandával rejtik el a hiányosságokat. Magyarországon nincs minisztériuma az egészségügynek, a szociális ügyeknek, de a propagandának van – mutatott rá. Szerinte ha a kormánynak lennének eredményei, akkor nem ellenzéki képviselők, és egy külföldi milliárdos szerepelne a plakátjaikon.

(Forrás: 24.hu, Béla333 által)

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
..." Szerinte a választás tétje, hogy néhány család szolgájává válunk, vagy visszavesszük az országunkat."
...nagyon belefokoztak ebbe a szövegbe, először azt kéne elmagyarázni, hogy miért kellett eladni az országot, mert azzal tettek szolgává nem azzal hogy az eladott vagyont most valaki összeharácsolja.
Mirabilis
@gulyasgyula: Wikipédián //Apró Piroska szerzeménye - semmit nem találtam.
Így aztán "Ugyan úgy lopásból származik mint a többi politikusé" nem tudom értelmezni.
Most akkor orbán mellett állsz ki, aki: pl. tiborcz ügy? A többit nem említem. Most.
Mirabilis
@gulyasgyula: Te miért is Gyurcsány vagyonán rugózol orbán és családja, alias mészáros lőrinc meggazdagodása - vagyona helyett?
Mirabilis
@gulyasgyula: Tiborcz ügy. Na ehhez mit szólsz? Volt valami hasonlónja Gyurcsánnak?
gulyasgyula
@Mirabilis: ..Pedig minden meg van a Wikipédián ..Én nem vitatom hogy nincs Mészáros , Tiborc de az elmúlt 27-évben mindig volt -van valami ügy ..Két egyforma ügy nincs ..Egy hasonlóság van .egyiket se munkával szerezték ..A mérték is változó , Tocsik ügy csak 804 millió mikor a fizetések 8-10 ezer .Most a fizu 10-15 szöröse 8-12 milliádr lenne a Tocsik buli .. Sok haonló volt az elmult 27-évben aminek nagy részéről nem is tudunk ..Ami most neheziti a választást a bevándolók kérdése ..Vagyis nem biztos hogy szimpátia szerint döntünk lehet más is a döntés mögött ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél