Annyira lement a gáz ára az európai gáztőzsdéken, hogy kiszámolták: a magas magyarországi gázár mellett erre már érdemes lehet új terméket bevezetni. A német vállalat is orosz gázt kínálhat a magyaroknak, éppen a brüsszeli liberalizáció miatt. Hétfőn robbant a bomba: az E. ON olcsóbban adja a gázt a lakosságnak, mint az állami gázszolgáltató. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke mindezt úgy kommentálta, hogy a német vállalat az olcsóbb gázárral beleavatkozik a magyar választásokba Brüsszel oldalán. A rezsibiztos azt is üzente a választóknak – egyben a fogyasztóknak –, hogy ne hagyják becsapni magukat, mert aki elfogadja az E. ON ajánlatát, az „kimegy a szabadpiacra” két évre. Szerint az Európai Unió meg kívánja szüntetni minden tagállamban a védett piacot, a teljes liberalizáció érdekében. Politikai kérdést csináltak belőle.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tehát minimum 70 ezerrel nyúlt le az állam minden magyar háztartást úgy, hogy közben elvárták, mindenki tapsoljon a rezsicsökkentésnek és Orbán Viktornak. Ebből a háztartásonkénti 70 ezerből is jut többek között "Mészáros Lőrinc" vállalkozásainak, jut az épülő stadionok talapzatába, Tiborcz István és Orbán Ráhel saját lábon állására és a sorosellenes plakátokra.
Peller Anikó
@Manhattan: mennyi is a 70 000 szer kb 3 000 000 háztartás? Az aszongyahogy 200 milliárd forint -o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o- azaz 200 000 000 000 -o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o- magyarul kettőszáz ezer millió forint. Ellopva, elszórva, elbaszva.

Válasszátok a cignyt, érdemes. Mert ők csökkentik a rezsijüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.