A szocialisták szerint ha valódi az üzenet, akkor az a demokrácia megcsúfolása. Bevándorlásellenes kampánynak álcázhatja Baranyában a Fidesz a párt helyi jelöltjének zajló aláírásgyűjtést – írja a Pécsi Stop. Az oldalon egy erről szóló facebookos üzenetváltásról tettek közzé képet, amelyen egy ismeretlen azt ígéri: az aktivistákat autókkal szállítják majd Szigetvárra, és a közös reggeli után állhatnak munkába. Aláírásonként 70 forintot kapnak. Az ukáz szerint úgy kell az egészet kommunikálniuk, hogy valójában bevándorlók elleni hozzájárulás. A Szigetvár központú választókerületben Nagy Csabát indítja a Fidesz.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy totál mellément üzenet

avagy mire is valók az un. aktivisták

Sem a törvényekhez, sem pedig a demokráciához nincs sok köze, annál inkább a mai magyar rögvalósághoz

A hirTV.hu számol be róla, hogy „Bevándorlásellenes kampánynak álcázhatja Baranyában a Fidesz a párt helyi jelöltjének zajló aláírásgyűjtést ”. Az történt, hogy aktivistákat toboroznak, hogy a Szigetvár központú választókerületben a Fidesz által indított Nagy Csabának aláírásokat gyűjtsenek, s ezért ellátást és aláírásonként 70Ft-ot kapnak.
Nos a mellékágat, hogy azt kell mondani, hogy „valójában bevándorlók elleni hozzájárulás” azt nem is értem. Azonban az a kifogás, hogy „ez a demokráciának a megcsúfolása. Gyűjtsék a jelöltjükre az aláírásokat, és ne fizessenek érte. Ez mindig olyan munka, amit az emberek azért végeznek, mert valamilyen értékrend mellett elkötelezték magukat” már totál félremagyarázat.
Ahogy annak idején ez a pártok/jelölőszervezetek által delegált választási bizottsági tagok esetében felmerült, semmi akadálya sincs, hogy a delegáló szervezet a felkérteket bármiféle anyagi és/vagy más ellátásba részesítse.
Sőt azt kell mondjam a hirdetések kapcsán követett logika mentén – meg kell jegyezzem annál erősen sántít, hogy miért is nem lehet elszámolni a kedvezményt támogatásként =)) – akár az aktivisták fizetésére kötelezni is lehetne a jelölésre ácsingózókat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.