Úgy tűnik, Schmidt Máriáék csendben visszavonultak, bocsánatkérés továbbra sincs. Nem várt drámai fordulat a 14 és fél hónapja húzódó terrorházas őrületben: mint azt a 444 egy olvasói levél alapján megírta, eltűnt Dózsa László neve arról a Nagy Lajos király úti óriásplakátról, falfestményről, ami a sokmilliárdos 1956-os megemlékezések közül a leginkább borzolta a kedélyeket. Frissítés: Schmidt Mária jelezte, hogy nem az 1956-os emlékévet felügyelő közalapítvány tüntette el Dózsa nevét. Schmidt Mária erről szóló Facebook posztját a cikk alján olvashatják.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A hatalmi őrület újabb tobzódása

s egyben ékes bizonyság arról, hogy is működik a Kancsi-mancsi történelem-hamisítási nagyüzeme

Persze azt is mondhatnók, addig sem téma, hogy hová lettek a milliárdok, amiket az 56-os évforduló kapcsán eltapsoltak. Azonban úgy tűnik valamiért még mindig nem tudják elengedni ezt a Dózsa ügyet. Ahogy az index.hu írja: még mindig nem jött el a bocsánatkérés ideje. Az türtént ugyanis, hogy „eltűnt Dózsa László neve arról a Nagy Lajos király úti óriásplakátról, falfestményről, ami a sokmilliárdos 1956-os megemlékezések közül a leginkább borzolta a kedélyeket.”!
Nos a Terror Gáz nagyasszonya ennek kapcsán reagált és egyfelől azt állította, hogy „nem az 1956-os emlékévet felügyelő közalapítvány tüntette el Dózsa nevét” – meg kell jegyezzem felrakni sem ők rakták, hanem akiket ezzel megbíztak! =))
Másrészt, sőt igazából elsősorban ez a derék delnőnek volt pofája kötölni, hogy „Úgy néz ki, a 444.hu-nak és az Index.hu portálnak van "egy" történelemtudományos ügye (egy “ügy" mind felett... egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen - copyright by Tolkien). Ha olyan gondos oknyomozók, mint ennél a vezető hírnél, miszerint az illetékesek valószínűleg leszedték a nevet, akkor megnyugodtam. Még jó, hogy van az a léthelyzet (444-es vagy mondjuk indexes újságírónak lenni), ahol a tévedés lehetősége teljességgel kizárt.
szaboria1
Ide vezet amikor nem az oda való emberek vezetnek sok intézményt.
RonaGyuri
Nem, nagyon nincs minden rendben!

Na, itten van az a bizonyos eb elhantolva

Kora reggel már írtam a Dózsa-menybemenetel legújabb ügyéről, s most került a képernyőmre a 444.hu tegnap délutáni írása a témában. Amit a portál így ajánl a főoldalon: „Ezt nevezik progressziónak. Már csak Pruck Pál nevét kell odaírni, bocsánatot kell kérni, és minden rendben lesz.”!
Nem, nem lesz minden rendben, legfeljebb enyhítő körülményként figyelembe vehető, ha valaki nagyon jó-indulatú, ami Kancsi-mancsiról és bandájáról nem mondható el! =))
Hajdanában mikor én kezdtem el angolul tanulni még tartotta magát a fáma, hogy ha rálépsz valakinek a lábára, de azt mondod, hogy I'm Sorry, a dolog el van rendezve. Már akkor is ismert volt, hogy ez nem jelenti azt, hogy: ha összerugdosol valakit, akkor is elég egy foghegyről odavetett bocs! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.