A kormány a síelők itthon tartásáért fejleszti a sípályákat. Rendeznék a Kékestető helyzetét, ezért még ebben a félévben tanulmányterv készül a szükséges teendőkről - hangzott el az InfoRádióban. A vándortáboroztatás támogatásáról és a Kékestető helyzetének rendezéséről is beszélt Révész Máriusz, a kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos az InfoRádió Aréna című műsorában. Öt kiépített vándortábor útvonal várja a jelentkező iskolai csoportokat, a kísérő tanárok pedig továbbképzéseken vehetnek részt. A kormányzat rendezni akarja a Kékestető helyzetét, ezért még ebben a félévben tanulmányterv készül a szükséges teendőkről.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mártíriusz, mártíriusz te tényleg egyre nagyobb hülye vagy, s még fejlődésben is vagy!
Equus
@RonaGyuri: és ezért még pénzt is kap a kisköcsög...

Kormányhatározat kell arról, h a Kékestető magasabb legyen a Csomolungmától, új neve meg legyen Mount Orban...
csipetke
A sielőket akarja itthon tartani?Oszt minek?Tartotta volna itthon a szakembereket.Ha vízvezetékszerelő,vagy egy lakatos kell,időpontot kell náluk kérni,mint az SZTK-ban.Az orvosokról-nővérekről már ne is beszéljünk.Ez a genyó banda kiürítette az országot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.