“Dr. Czeglédy Csaba vagyok, Szombathely szülöttje. Minden szeretett városunkhoz köt; itt láttam meg a napvilágot 41 éve, itt jártam iskolába, itt nevelem két csodás gyermekemet, és az itt élőket képviselem már 20 éve, a szombathelyi önkormányzatnál” – kezdi a választópolgároknak küldött levelét Dr. Czeglédy Csaba, szombathelyi ügyvéd, önkormányzati képviselő, akit sokak szerint koncepciós vádak miatt tartanak előzetes letartóztatásban. “Szüleimmel és öcsémmel a Derkovits városrészen egy lakótelepi lakásban éltünk, szüleim nagyon sokat dolgoztak. Arra tanítottak, hogy tanulással és munkával, kitartással és szorgalommal sok mindent elérhetek, de bármit is érek el, bárhova is visz az utam, ne felejtsem el, honnan indultam. Úgy neveltek, hogy minden tudásommal segítsem az arra rászorulókat, legyek érzékeny mások problémáira, küzdjek mások és a saját igazamért, és osszam meg másokkal, amim hitvallásommá vált: támogatnom és küzdenem kell az emberekért minden erőmmel” – folytatja a...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez az előzetes letartóztatás intézménye is egy visszaélésre alkalmas fegyver, különösen, ha a bíró úgynevezett pártatlansága megkérdőjelezhető. Több eset is volt már, amikor a gyanúsított ártatlan volt, vagy a büntetési tétel kevesebb volt, mint az előzetesben eltöltött idő. Melyik bíró képes visszaadni az elvesztett időt? Azután ha van egyáltalán nekik, hogy békülnek meg a lelkiismeretükkel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Olllan kiváncsi vagyok, erre mivel áll elő a maffia?Hajrá Csaba!
karma1
@justhpeter: Termeszetesen nem igaz a 6 milliard. nincs az a diak-be'r, vagy az a diakmunka, amiert ennyit kellene kifizetni munkaberben.
Az egesznek az a lenyege, hogy ma Magyarorszagon nincs egyetlen olyan szervezet sem, akihez jogorvoslatert lehetne fordulni, es aki ellenorizhetne azt, amit a kormany ill. a polt vezette ugyeszseg csinal.
Hiszen ez volt a legelso cselekedete a csuti miniducenak: szetverni az ervenyes alkotmanyt, mert abba bele volt epitve a demokraciat fenntarto es ellenorzo fekek es ellensulyok rendszere, de az Alapkatyvaszban ez mar nincs benne, vagyis azt csinalhatnak, amit akarnak.
Es sajnos most nem csak a fideszt hibaztatom azert, hogy igy tettek, de a teszetosza ellenzeket is, akik minden massal foglalkoztak, az egyeni erdekuket, anyagi kerdeseiket elorebb helyeztek az orszagos ugyeknel, es a torvenyesseg megtartasanal...
Ezert (is) jutott idaig az orszag.
wagabund
az emeszpé nap-mint nap meglep...nem elég, hogy képtelenek kiállítani egy kulturált, művelt, nagytudású, jómegjelenésű min.eln. jelöltet, de még börtönlakót is indítanak képviselőjelöltként...

miben bíznak? ezt a sok hülye ötletet fizetett tanácsadó adja, vagy jön magától, mint tehénből a sár..?
kereső
@karma1: ha abból indulok,ki ,hogy az egész ügy egy "ÁFA csalás"-akkor az elszámol munkabér összege,ami az ÁFA alapját képezi:23.milliárd Ft-nál is több.
lusta
@kereső: Jól számol, jál számol. Ez már ugyi a vejkót is meghaladja. Na átják elvtársak, ezek aztán lopnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.