Gyurcsány Ferenc ígért néhány dolgot az ellenzék választási győzelme esetére, mindjárt az első napra. Nem véletlen, hogy a médiában eze.ról csak általánosságban esik szó, ugyanis csupa-csupa demokrata választó számára fontos és vonzó programpontról van szó, nemmellesleg végre elég konkrét formában. Próbáljuk hát meg itt pontokba szedni, és ha ti is fontosnak találjátok, hát terjesszük a magunk lehetőségeinek megfelelően! A dőltbetűs mondatok csak az én véleményemet tükrözik... 1. A legelső feladat Polt Péter azonnali eltávolítása, csatlakozás az Európai Ügyészséghez. Utóbbi azért lenne fontos, hogy a jövőben a hatalom ne befolyásolhassa a vádemelést büntetőügyekben, ne legyenek kivételezett személyek, ne bújhasson ki a felelősségrevonás alól senki sem. 2. Másfélszeres béremelés az orvosokak és ápolóknak, és beszereznek százötven CT ls MRI készüléket. Az orvosok külföldre vándorlását nem lehet megállítani, illetve a kint dolgozók hazatérését nem lehet megfelelő bérek és...

Forrás: pupublogja.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Le fogjuk váltani Orbán maffia rendszerét! Magyarországért, a Köztársaságért!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Le fogjuk váltani Orbán maffia rendszerét! Magyarországért, a Köztársaságért!
lópicigáspár
@Manhattan: A próféta beszéljen belőled, de sajnos reális esélyt nem látok rá! Sajnos! :(
Pálinkás Pál
Szép ez a 12 pont,de megvalósításához forradalom kell,mert az orbánkorcs békésen nem adja a hatalmat,hisz tudja hogy akkor családostol minimum élete végéig sitten rohad!!
Peller Anikó
Tiltakozom az áram és gázhasználat ingyenessé tétele ellen, ez teljesen abszurd.

Az alapdíjat kell eltörölni !!! Aki keveset fogyaszt az fizessen keveset !

De most annak is fizetnie kell, nem keveset aki semmit nem fogyaszt. Ez a legnagyobb disznóság.
Manhattan
@Peller Anikó: Amiről te írsz, az az alapfogyasztás. A közmű minimum. Az lenne ingyenes.
Csizmás Kond
Ahogy a hatágú jelvényükből háromágút majd kereket csináltak úgy lesz ezekkel az ígéretekkel is, fele majd nulla.
karma1
Programnak jo, csak azt nem szerettem benne, hogy sok mindent felteteles modba tett Gyurcsany. Nem "meg kellene", hanem "meg KELL" tenni bizonyos lepeseket, mert anelkul nem megy,
A 8.as pont freudi elszolasan picit behaltam...:o))) Vagy csak a gepeles volt kicsit slendrian?
Igen, polt eltakaritasa a legeslegelso lepes. Nem hagyni idot, hogy kimentse a disznosagokat a parttarsaknak.

Kulonben pedig mindenben igaza van. Csak legyen ereje vegigcsinalni...Szerintem lesz...:o)))
Peller Anikó
@Manhattan: nincs olyan, hogy alapfogyasztás. Mindenki alapot fogyaszt, a legnagyobb fogyasztó is, neki az az alap.

Az fizessen aki használja a gázt, áramot, vizet.

Az alapdíjak a mérőórák cserélgetése miatt vannak beállítva, de ez a szolgáltató érdeke, nem az enyém. A teljesen jól működő órákat cserélgetik és ezt velem fizettetik meg.
karma1
@Peller Anikó: Nem alapfogyasztasnak hivtak, hanem keszenleti dijnak, es mivel mi is lakotelepen laktunk, tavfuteses lakasban, nyaron 7500 forintot kellett fizetni - gondolhatod, mennyit hasznaltak a futest Anyukamek ilyenkor-, aztan amikor beindult oktober 15-tol a futes, akkor sem a tenyleges fogyasztast kellett fizetnie, (mert ugye akkoriban meg nem voltak egyeni meroorak a tavfutesre), hanem legkobmeterre, es ez a szorzo valtozott - foleg emelkedett evrol evre. Ok az 57 nm-es lakasra a vegen 34 ezer forintot fizettek, 37 ev alatt viszont soha nem ment fel a lakasukban a homerseklet 16 fok fole. Akarhanyszor kijottek a tavfutoktol a reklamaciora, mindig a futotest mellett mertek 18-19 fokot, amit Anyuek sosem fogadtak el, mondtak, hogy ez irrealis, ki az a hulye, aki az ablak alatt uldogel a sajat lakasaban?
Gyakran volt a rendszer hibas, tehat a keszenleti dijat sem az eromu karbantartasara vagy a futotestek cserejere forditottak, hanem a rosseb tudja mire.
ANyueknal a legmelegebb hely a budi volt, mert ott mentek az egesz hazban a fo melegvizcsovek, de azert annyira nem volt meleg, hogy az egesz lakast melegitse...:o))))
Az egesz rendszert ugy ahogy van, at kellene gondolni, szerintem minden lakotelepi haz tetejere lehetne napelemeket telepiteni, mert rohadt nagy feluletek vannak ott, es nincsenek kihasznalva. Ha nem is az osszes energiat, de legalabb valamennyit tudnanak termelni. Kozben rengeteg munkalehetoseget is adna a napelem gyartas az embereknek,. Csak hat ugye az erre kapott penzt latjuk a kisvasutba meg abba a kurvasok stadionba beleepitve, vagy mas "ertekekben" manifesztalodnak az unios penzek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.