Nap, mint nap felröppenek hírek arról, hogy Fidesz-aktivisták itt-ott a választás meghekkelésére készülnek. Olvasónk hívta fel a figyelmünket a Baranya megye 4-es számú körzetében történtekre. Itt Nagy Csaba kormánypárti képviselőért adják "életüket és vérüket" jóakarói.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
@RonaGyuri: a kampányra tisztázatlan forrásból forditott pénz választási csalás. A számla nélküli kiadást csalással lehet eltüntetni az elszámolásból, vagy nem mutatják ki az adományokat, mind két eset törvénytelen. Nem beszélve a fekete munkáról.
"Támogatói aláírásokat gyújtünk a Fidesz képviselőjének Nagy Csabának de ezt úgy kell lekommunikálni hogy a bevándorlók elleni hozzájárulását irja alá!" ( a vesszők az idézett szöveg mondatrészei között hiányoznak). Egyértelmü csalással kívánnak ajánlóaláírásokat gyűjteni.
Madácsi Pali
@RonaGyuri: nem csak a fekete munkával van a probléma. Az aláirás eredeti céljának eltitkolása szándékos megtévesztés. Csalás! A választással kapcsolatos, tehát választási csalás.
nevemnick
Nincs messze a város...
Holnap ugyan nincs ott dolgom, de szakítok rá időt...

:D
RonaGyuri
@Madácsi Pali: 1. honnan tudod, hogy tisztázatlan a forrás??
2. Hogy milyen dumát ad le az aktivista - ha nem követ el taxativ törvénysértést - nem érdekes!
nevemnick
Nu, voltam a városban. 11 óra körül a belvárosban három idegen sétálgató gyűjtötte az aláírásokat. A főtérnél rákérdeztem az egyik fószerre, hogy rüsztülünk e a hetven forinton?. A válasz: ,,én meggyőződésből gyűjtöm az aláírást." Fél óráig figyeltük, nagyobbrészt a zemberek kerülték a találkozást, összesen két középkorú (közszolga) hölgy írt alá, és a szórólapot (a megyei jelöltét) a városháza sarkánál befordulva ,,iktaták".
Jót röhögtük...
Hellcat
Csalt már a fidesz korábban is...lebuktak...következmény nélkül...lehetett rá számítani hogy az után simán újra megteszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.