Horváth Gábor Ferenc, Cegléd jobbikos önkormányzati képviselője olyan képet posztolt szombaton a Facebook-oldalára, amelyen barátaival egy megölt disznó fölött vigyorognak jókedvűen, a lepörzsölt állat testébe pedig a „Victor” feliratot karcolták. Hogy ha ennyiből nem lenne egyértelmű, kinek szánták a jópofának gondolt üzenetet, Horváth az egyértelműség kedvéért odaírta: „Levágtuk a felcsúti csüngőhasút!” "Levágtuk a felcsúti csüngőhasút! Egyszer mindenkire sor kerül. Üzenjük erdélyi testvéreinknek Ceglédről, hogy ma Ő volt a Soros! "– ezzel a szöveggel posztolta az internetre Horváth Gábor Ferenc az alábbi képet. A „felcsúti csüngőhasú” egyébként visszatérő gúnyneve a miniszterelnöknek az internetes trollok és a kommentfalakat ellepő balliberális aljanép körében, így kétség sem férhet hozzá, hogy a primitív vudu-szertartás Orbán Viktornak szóló üzenet, az ő rituális kivégzésére való utalás.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Oszt mi a gond???A disznyó neve viktor volt.Nekem meg volt egy bözsi nevű anyakocám!!!
desiro
Nekem van egy kutyám a neve viktor és naponta anyázhatom büntetlenül.
kokopelli
...pedig a koca még hasznos is volt! ;-)
kokopelli
@desiro: ..vigyázz,hogy ne vidd túlzásba! ...a kutya is csak ember...!
lampa laz
Akár hogyan nézem a prosti oldal képét, nem stimmel, mert ott a csüngőhasut victornak hívták. Ezt is meg lehet magyarázni, mint a sorost...
namihami
Nem kéne ezt, bár a pestisracok.hu kicsit visszanézhetne, hogy ki kezdte ezt a dolgot. Érdekes, ha a ő szellemi köre posztol ilyet, az jópofa. Ha a lelkivezetőjével teszik, az már felháborító. Igaz, hogy a Fidesz és a Jobbik (főleg a kezdeti) csak a nevében tér el egymástól, a muníció ugyanaz. És a szellemi szinvonal (Echo Tv-s szerepléseik fényes bizonyítékai ennek) inkább még alatta is van. Pedig a Fidesz is rendelkezik ""szuperagyakkal, Kósa, Rezsi, Bencék, Hunegylik, és társaik. Tulajdonképpen a 10 feletti IQ-val rendelkezők felsorolása rövidebb lista lenne. Ami a voksolóikra is érvényes.
vadnarancs
Mit lázadtok fijjug? Most meg ő volt a Soros! Tessék most is tapsikolni, mint a román hacacáré esetén!
simmering73
Igen, ez fidesz színvonal, de ők csak ezt értik.
Pálinkás Pál
"„felcsúti csüngőhasú” egyébként visszatérő gúnyneve a miniszterelnöknek az internetes trollok és a kommentfalakat ellepő balliberális aljanép körében"
Nos pestiprostik...abból a bizonyos"aljanép"-ből...a leggyengébb is fényévekkel előrébb tart mint nálatok a szerkesztőség cuzammen!!! Pestiprostik...nem láttam a felháborodásotokat az "ő volt a soros" disznó cikkénél!!! a közzétett képről meg annyit,sajna ez csak fikció!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.