Megint nem tudhatják meg az emberek, hogy mire készülnek Orbánék. Az ellenzéki pártok igen eminensek e téren: szinte az összes párt honlapja nagyban hirdeti a választási programot. Aki azonban a Fidesz választási programjára kíváncsi, biztosan gondban lesz. A párt hivatalos honlapján se híre, se hamva választási programnak, a feltöltött dokumentumok között semmiféle programot nem találni. De a Fidesz hivatalos Facebook-oldalán is hiába keresi a választási programot az ember, arra ott sem fog rálelni. Írtam hát egy rövid e-mailt a párt sajtóosztályának, hogy megkérdezzem, van-e az idei választásokra vonatkozó programjuk. Csak egy rövid, eldöntendő kérdést tettem fel, amit még szerdán küldtem el. Válasz sajnos nem jött, így megpróbálkoztam péntek este is, hátha nagyobb szerencsével járok. Ám hiába vártam a válaszra, egyelőre nem kaptam. Program viszont azóta sem került fel a Fidesz honlapjára. A kormánypártnak már 2014-ben sem volt semmilyen programja, akkor egyszerűen azt mondták, az ő...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Allitolag sok mas partnak is megjelent mar a programja, en peldaul mindegyikbol hianyolom a jelenlegi kormany szigoru elszamoltatasat.
Egyedul Gyurcsany igeri, hogy poltot elmozditja a helyerol, es hogy orbantol szepen visszaszerzi az ellopott kozpenzeket, es azt visszaforgatja a gazdasagba, egeszsegugybe, oktatasba...

Mintha masnak nem lenne gondja orbannal es nem is igen torekszenek a lenyult penzek visszaszerzesere. Pedig azokat vissza kell szerezni es beletenni a magyar gazdasagba, oda, ahova az Unio szanta azokat...
nevemnick
@3dwhite: majd délután elmondja a bazár(i) vezér, hogy ,,izé":
,,Keves Barátaim! Rizsacsökkentés, emút nyóc év, gyurcsány, vona, berni, karácsony és húsvét, CEU,soros, migráncs, brüsszel-támadnak, harcolunk, megvédjük... aztán csok és futunk."
Ennyi lesz a LÉNYEG...
mackoka46
A fidesz választási programja a következő:Az ország sok csilliós hitelt vesz, amit a fideszes csőcselék ellop és elcsal. Pol pot hatalmát bebetonozza, hogy a hajuk szála se rebbenhessen rablás előtt és után, miközben az éhezőket és a nélkülözőket börtönbe nyomja.
namihami
gazdagodott a választási program:: TOVÁBBRA is folytatjuk.
A tábornak már ennyi is sok. Ennyivel se boldogulnak. Épp ezért, hogy ne hozzák a fideszeseket zavarba, inkább ki se mondják.
kokopelli
@3dwhite:... "mosmá csak azértis folytassuk!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.