Az eseményt idén is a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi, aktuális pikantériáját pedig az adja, hogy pár hét múlva parlamenti választások lesznek, tehát a kormányfő-pártelnök egyúttal a Fidesz kampányát is megnyitja a Várkert Bazárban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Te szégyentelen humanoid, te minden miniszterelnökök legkártékonyabbja! Az, hogy a kordonbontó önmagad lehányna e beszéd után, csak azért nem érdekes, mert tőled tudjuk, hogy skizofrén hajlamaid vannak. Szerintem azok már nem csak hajlamok, ez maga a tömény skizofrénia. Egy dolog jött le belőled ma is: az ultranacionalista gyűlölettől, uszítástól és háborús pszichózistól csöpögő lázálmaidban és tévképzeteidben valóban istenkirálynak hiszed magad, és ez nem valami lábszagú poén, hanem a véres valóság. Csak az ideológiák és az aktuális ellenség változik, a háború állandó. Ezt csináltad liberálisként, ezt csinálod álnemzetiként. Ezt csináltad ellenzékben, ezt csinálod kormányon. Csak közben romlott az állapotod és magadhoz betegítetted a magyar társadalom egy részét. Megbocsáthatatlan bűn és pusztítás mindaz, amit végigvittél, és külön tragédia, hogy te még mindig csak a lázadásnál tartasz. Nem a Mészáros Lőrincekbe tömött, a magyaroktól ellopott milliárdok, hanem ez a beteggé torzított magyar lélek az, amit talán soha nem lehet helyrehozni. A bezárkózó, ellenségkereső, harsányan nemzetieskedő üvöltözés lépett a béke és a normalitás helyébe. Olyan ez az egész, mint egy szanatórium, ahol a főbeteg és Stockholm-szindrómás talpnyalói átvették a hatalmat, a többieket meg leszedálták, és bíznak abban, hogy a szer örökké hatni fog. Azt hiszik, ha hörögve ordítják, hogy igazuk van, akkor alanyi jogon igazuk is lesz. Ha van valami, ami igazán veszélyes a demokráciára, az a manipulálható és leszedálható, kihasználható ostobaság. Magyarországon pillanatnyilag egyvalaki van, aki betegesen retteg a néptől, és azok nem a liberálisok, hanem maga a főbeteg. Az Orbán Viktor által ma eltemetett történelem eddig mindig bebizonyította, hogy a liberalizmus még soha nem égette fel a világot, a dühöngő populizmus és nacionalizmus viszont annál inkább. Hát ezért olyan félelmetes ez az egész. A miniszterek elnöke olyan beszédet nyomott le, mint Ceausescu elvtárs a tetszőleges kommunista...
Eladott Ország
folytatás ma, 15:31; ...pártkongresszuson cirka 40 évvel ezelőtt, ahol nem volt olyan alkalom, hogy ne hangzott volna el: túlteljesítették az ötéves tervet. Volt, amikor a tízéveset is. Az ország meg nélkülözött, fázott, döglődött a sötétségben. A szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Ha van valami, ami igazán veszélyes a demokráciára, az a manipulálható és leszedálható, kihasználható ostobaság. Magyarországon pillanatnyilag egyvalaki van, aki betegesen retteg a néptől, és azok nem a liberálisok, hanem maga a főbeteg. Az Orbán Viktor által ma eltemetett történelem eddig mindig bebizonyította, hogy a liberalizmus még soha nem égette fel a világot, a dühöngő populizmus és nacionalizmus viszont annál inkább. Hát ezért olyan félelmetes ez az egész.
nusika
...sok semmi sokáig!! ...Soros...migráció...nekem unalmas beszéd, ahogyan mindig is volt! A migrációt minden oldalról elemezve! Úgy látom, hogy a terembe, több őrző-.védő emberke , a feszült halgató, aki a terveknek megfelelően tapsol!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.