Többet ér a nyugdíj a boltokban, az idősek ma többet tudnak vásárolni egyhavi juttatásukból, mint 2010-ben - örvendezik a Magyar Idők, levonva a következtetést, milyen jó, hogy Fidesz atya ezt is megadta nekünk!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A jó büdös any.ukat! Hülyének nézik az idős embereket teljesen?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
A jó büdös any.ukat! Hülyének nézik az idős embereket teljesen?!
dr. prédikátor
Meg a kurva anyátok picsáját , tetves geci banda!!! Rohadjatok el élve!!!
wagabund
ma hajnalban büszkélkedett a műsorvezető, hogy az állami szférában 12% volt a bérek emelkedése átlagban, de a versenyszférában ettől jóval több...ezáltal nőtt a vásárlóerő kedves hallgatók, tehát nekünk most nagyon jó..és akkor elmondta hány milliárddal több volt a bevétele a kiskereskedelemnek...

ha adóhivatal lennék, párás lenne a szemem e hír hallatán...ugyanis ebből is dől a 27% adó...
ihaj-csuhaj...mondaná egy nyugdíjas...de valamiért nem mondja.
desiro
@durbincs: kussolj te KÖCSÖG ma hányszor nyaltad ki orbán seggét?
Nessy
Majd akkor fényezze a glóriáját a kormány, ha legalább a svájci indexálást visszahozza! Az ígért 14. havi nyugdíjat már ne is emlegessük, mert azt csak a libsik várnák el.
Ezt a mesét tessenek a legközelebbi demens otthon lakóinak előadni!
szaboria1
Bugyant AGYÚ Magyar Idők. Tavaly tavasszal még 70- 80 ezer forint körül lehetett venni egy gáz konvektort ma meg 150 ezer fölött vannak mivel csak az új technológiát támogatják.
Eladott Ország
Kérem szépen, ne nézzük egymást hülyének! Az persze addig rendben is van, hogy én annak nézlek titeket, de visszafelé kikérem magamnak. Én ugyanis nem csinálok magamból bohócot azzal, hogy politikai alternatívának képzelem magam, pedig csupán szélkakas, pardon, kiskakas vagyok egy 93 ezer négyzetkilométer területű szemétdombon, ami mellesleg egy ország, csak a kormány és az ellenzék közösen egy jókora, egyre büdösebb szemétdombot méltóztatott csinálni belőle számos „elmútnyócév” során. Lesz a hajléktalanok emberi méltóságát is figyelembe vevő megoldás az utcán élők helyzetére? Lesz végre valahára olyan életszínvonal, ahol senkinek a szavazata nem vásárolható meg egy zsák krumpliért, egy liter tejért, egy ígéretért, hogy ha beállsz a sorba és oda teszed az ikszet, ahová mondjuk, akkor megtarthatod a munkahelyed? Legközelebb nekem akkor írogassatok, ha ezekre választ tudtok adni. És magyarázatot. Addig maradok tisztelettel, azaz nem igazán… ):

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.