A kerítés megépítésével, a jogi és fizikai határvédelemmel, a rendőrök példamutató helytállásával Magyarország sikeresen megvédte déli határait, "stabilan állunk a lábunkon", Nyugatról azonban veszély fenyeget – mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap tartott hagyományos évértékelő beszédében.

A kormányfő szerint a veszélyt brüsszeli, berlini és párizsi politikusok "hozzák a fejünkre", azt akarják ugyanis, hogy Magyarország is vegye át az ő politikájukat, "azt a politikát, amely bevándorlóországgá tette őket, és megnyitotta az utat a keresztény kultúra hanyatlása és az iszlám térnyerése előtt".

Most az a "divatos nóta" – folytatta –, hogy azért kell hozzájuk hasonlóvá válni, mert ez így szolidáris. Ezért világosan ki kell jelenteni: Magyarország azokkal a nyugat-európai emberekkel és vezetőkkel szolidáris, akik meg akarják menteni hazájukat, a keresztény kultúrájukat – mondta Orbán Viktor.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@Eladott Ország: ..nem vicc,de ha a fiatal emigráncsok felnőnek és M.o-ra
jönnek szabira,vagy átutazók lesznek az autójukkal,halálra röhögik magukat,
hogy itt szeretett volna az apu meg az anyu maradni!? Napszúrásuk volt? ;-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Persze,hogy be van sz@rva nyugattól,leginkább Brüsszeltől,akik meg-megpiszkálják,most éppen a vejkó óriási pénzlenyúlása miatt.Már tényleg csak röhög rajta az ember,hogy kire,kikre próbálják kenni a dolgot,de tiszta sor,hogy Tiborc benne van nagyon vastagon.Ezt,és a nagy pénzlenyúlásokat próbálják leplezni az állandó Sorosozással,migránsozással.Persze,vannak,akik csont nélkül benyalják ennek a hataloméhes mini-Napóleonnak minden szavát,elhiszik neki,hogy az ellenzék,és Soros le akarják bontani a kerítést,pedig erről szó nincs.Szerencsére egyre többen átlátnak a szitán...
csipetke
@Horizont: 18.08 Tökmindegy,Orbán milyen kerítést építtet,a migráns,ha megindul tömegével,sajnos nem állítja meg semmi.Ezt nem én találtam ki,hozzáértő mondta,és sajnos,valószínűleg igaza is van.Nyilván fél tőle az ember,de ehhez Orbán kevés,mint lósz@rban a vitamin.Az,hogy jártatja a száját,közben ő fogad be egy rakás migránst,hogy el ne apadjon az EU-s lóvé,mert akkor mit nyúlnának le?
kokopelli
@csipetke: ..meg a "migráncsok" meggondolták,és Magyarországra akarnak
visszajönni! Látták a nyugati TV-ben a "Sokszor gondolok rád Piroska" és a "Si-
si" c. sokszoros "árvalányhajas Oszkár-díjat" nyert dokumentumfilmet! ;-)))
kokopelli
@Eladott Ország: ..nem vicc,de ha a fiatal emigráncsok felnőnek és M.o-ra
jönnek szabira,vagy átutazók lesznek az autójukkal,halálra röhögik magukat,
hogy itt szeretett volna az apu meg az anyu maradni!? Napszúrásuk volt? ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.