Hazugságbeszédként jellemezte a kormányfő évértékelőjét az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje vasárnap Budapesten. Karácsony Gergely sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: "soha még ilyen nyolc évet Magyarországnak".

A Párbeszéd társelnöke szerint

a Fidesznek nem Magyarország, hanem a magyar emberek pénze az első.

Ha valóban Magyarország sorsa lenne fontos a kormánynak, akkor Orbán Viktor számba vette volna, hogy az elmúlt nyolc évben hova jutott az ország gazdasága, oktatása és egészségügye – közölte, rámutatva, hogy siralmas adatok jellemzik ezeket a területeket.

Karácsony Gergely ismét felszólította Orbán Viktort, hogy ne bújjon el a vita elől.

Az MSZP szerint Orbán évértékelője olyan volt, mint egy "közepes méretű szocialista nagyvállalat igazgatójának a termelési beszéde"

Molnár Gyula, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke. MTI Fotó: Soós Lajos

Molnár Gyula, az MSZP elnöke azt mondta:

ez egy közepes méretű szocialista nagyvállalat igazgatójának a termelési beszéde volt néhány hamis, álságos illúzióval megspékelve.

Az ellenzéki politikus – aki Orbán Viktor utolsó, miniszterelnökként elmondott évértékelőjeként jellemezte a beszédet – azt mondta, a Fidesz virtuális világot épített, amelynek semmi köze ahhoz a Magyarországhoz, ahol emberek milliói élnek.

Nem Magyarországról, hanem kétmillió Fidesz-szavazóról szól a politika – hangoztatta.

Molnár Gyula hangsúlyozta, el kell szakadni attól, hogy Magyarországon csak néhány ember kiváltságos és gyarapszik. Az MSZP-Párbeszédnek csak az ország, csak az emberek és nem a hatalom a fontos – közölte.

Volt kérdés arról, hogy a miniszterelnök szerint van olyan párt, amelyik idegenlégióst igazol a listavezetői székbe, miniszterelnök-jelöltnek hívatja magát, pedig mindenki látja, csak egy "csődgondnok", akinek az jutott történelmi feladatul, hogy kivezesse az MSZP-t a parlamentből.

Karácsony Gergely közölte, nem idegenlégiósnak, hanem szövetségesnek tartja magát. Úgy folytatta: hisznek a szövetségben és nem diktálnak egymásnak, nem az erőszak politikáját folytatják, mint Orbán Viktor. Az a céljuk, hogy közösen kiejtsék Orbán Viktort a kormányzásból – tette hozzá.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Rockxy: Nincsen computer kezelo ismerosod, aki photoshop-pol? Pillanatok alatt lehet ilyet csinalni, persze a programert sulyos penzt kell eloszor leperkalni...:o))) Ha van photoshop kepszerkeszto programod, BARMIT meg tudsz csinalni...Lasd Maga Zoltan muvesz ur Barbra Streisanddal kozos foto...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
@Rockxy: Ilyet bárki csinálhat. És lesz ez még gusztustalanabb is. Kemény 49 napunk lesz.
Rockxy
@vukkocska: Magad nevében beszélj, én élvezem a helyzetet, mert nem érdekel az egész hajcihő.
Egyébként ki az a bárki, mert én nem tudok. :)
RonaGyuri
ne már a 70-es és 80-as években ezért már kiröhögték volna! =))
vukkocska
@Rockxy: A magam véleménye a magam neve :) Bárki, aki akar.
karma1
@Rockxy: Nincsen computer kezelo ismerosod, aki photoshop-pol? Pillanatok alatt lehet ilyet csinalni, persze a programert sulyos penzt kell eloszor leperkalni...:o))) Ha van photoshop kepszerkeszto programod, BARMIT meg tudsz csinalni...Lasd Maga Zoltan muvesz ur Barbra Streisanddal kozos foto...:o))))
wagabund
Ma reggel arra a kérdésre, hol ünneplik március 15.-ét, azt nyilatkozta az emeszpé szóvivője, hogy még nem tudják, majd összeül a vezetés, és eldöntik...

namost ebből is az lesz, hogy pár nap múlva elkezdenek nyavajogni, mert minden valamire való hely le van foglalva, nekik csak egy bányagödör jutott Csepelen...és boci szemekkel csodálkoznak...
...meg a párt (volt)szavazói is...ennyire hülyék nem lehetnek..
wagabund
..."aki Orbán Viktor utolsó, miniszterelnökként elmondott évértékelőjeként jellemezte a beszédet"...

nagyobb összegbe fogadnék, hogy most az egyszer eltalálta Molnár...ugyanis Orbán előbb-utóbb közt. elnök lesz..
Eriksson
@Rockxy: Viccesnek látszó a plakát, ellenben vérkomoly.
advocat
Gondolom a saját dolgait, és nem az ellenzéket szokták ilyenkor értékelni. Mivel pártunk és kormány dolgai ezek szerint ennyit érnek? Ennyit érnek.
Eriksson
@durbincs: Végkielégítés? Egy nagy frászt. Örüljenek, ha megússzák szárazon, mert amennyit ezek ártottak a magyar népnek, azt nem lehet elintézni egy ejnye-bejnyével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.