Orbán Viktor évértékelője egy másik Magyarországról szólt – reagált a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje vasárnap a közösségi oldalán közzétett videóban a miniszterelnök beszédére.

Szél Bernadett szerint az Orbán-beszéd egy másik Magyarországról szólt  – videó

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Szél Bernadett hozzátette:

a beszéd egy olyan Magyarországról szólt, ahol a legfontosabb kérdés, vajon megmarad-e egy olyan kerítés, amit senki sem akar lebontani, és ahol a kormány "megmentette a devizahiteleseket".

Mindezt úgy mondja a miniszterelnök, hogy ma is több tízezer család retteg a kilakoltatástól – fűzte hozzá.

Orván Viktor szerint aki ma többet dolgozik, az többet is keres, ezzel szemben a valóságban a magyar emberek egyre többet dolgoznak és egyre kevesebbet keresnek

- mondta az ellenzéki politikus.

Úgy fogalmazott:

Magyarországon a valóság harcol a propagandával, Orbán Viktor a problémákat nem megoldani, hanem letagadni akarja.

"Nincs két Magyarország, egy Magyarország van" – jelentette ki Szél Bernadett, hangsúlyozva, azonnali, radikális béremelésre van szükség, mert ha ez elmarad, és nem épít Orbán Viktor a nyugati határra is egy kerítést, lassan kiürül az ország.

Az LMP-s politikus szerint Magyarországon sokkal nagyobb támogatást kellene adni a családoknak, növelni kellene a nyugdíjakat, a pénzt az oktatásban és az egészségügybe kellene tenni.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Össze kéne fogni bernike, de sajnos pont ti vagytok azok az öntudatos ellenzék aki nem fog össze senkivel. El is buktok. Nem mintha a többi sokkal különb lenne, de ti alapból nem tudtok összefogni, mert nektek senki se jó csak a fidesz. Vagy ez szándékos?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
Nabazzz!
Ekkora gigantikus összefogást!
Mindenki mondja a magáét, és mindenki a zorbán győzelmére játszik!
Hatalmas érzés lehet saját maga ellen kampányolni!
Teljesen öntudatlan a zellenzék.
Peller Anikó
Össze kéne fogni bernike, de sajnos pont ti vagytok azok az öntudatos ellenzék aki nem fog össze senkivel. El is buktok. Nem mintha a többi sokkal különb lenne, de ti alapból nem tudtok összefogni, mert nektek senki se jó csak a fidesz. Vagy ez szándékos?
Béla333
A jelen helyzet megoldásának a kulcsa az LMP kezében van! Csak éppen helyzetbe kellene őket hozni.
kereső
Azt mondja Szél Bernadett,hogy a "mai politikai elit nem veszi figyelembe a választók igényeit"
Igy igaz Bernadett,Ti vagytok rá az élő példa.A választók nagy többségének az az igénye,hogy orbán és rendszere takarodjék.De ti úgy csináltok,mint a süket majom-még a fületeket is befogjátok.Ti majd ,egyedül! Szóval,kedves Bernadett,a választókat leváltani nem lehet.Ti meg ezzel a magatartással megakadályozzátok orbán rendszerének leváltását.Csodálkozol ezek után ,hogy nem vagy a szivünk csücske.Van ennek egy leheteséges magyarázata.
Ugye tévedünk?Ti nem csak a többi ellenzéki párttal nem vagytok hajlandóak kompromisszumra, de velünk választókkal sem.Jól van ez igy mit gondoltok?
justhpeter
Bernadettnek igaza van és ezzel az igazságával együtt fog bukni. Nem látom mögötte azt a másfél millió embert, aki ahhoz segítené, hogy számolni kelljen vele. Aztán hozzájuk a győzelemhez szükséges + 1 MILLIÓ.
Béla333
@kereső: 04.36
A választóknak az csak az egyik igénye, hogy Orbán és a sleppje takarodjon a hatalomból, de szerintem az embereknek legalább ilyen fontos, hogy ne egy már korábban leszerepelt ellenzéki alakulat jöjjön a helyükre, akik a korábbi évtizedekben velük összejátszva lopkodta a közöst.
Legalább ilyen fontos szerintem, hogy egy hiteles csapat jöjjön, akik nem sározták be magukat!
Akikben lehet bízni, akiknek jó programjuk, elképzelésük van arra, hogy mit is kellene csinálni, hogy az elmúlt évtizedek folyamatos lecsúszása után végre emelkedő pályára kerüljön az ország.
És pontosan ilyen párt az LMP!
Aki a korábbi lopkodós, maffia alakulatokat szeretné a választások után, az szavazzon az MSZP-re, a DK-ra vagy éppen a Fideszre, de aki végre egy élhetőbb országot szeretne, az meg szavazzon az LMP-re!
Ennyi!
Béla333
@justhpeter: 06.47
Nem sopánkodni kell, hogy miért nem fog sikerülni, hanem tenni! Ha változást akarunk!
JAJMÁR
EZ a nő egyre jobb! Telitalàlat minden mondat , a szembeállìtàsok frappànsak.
Összefogni a vàlasztóknak kell - nem a sajàtėrdekùek összrfosąsąt tàmogagni- Szėl ės az Lmp mögė áll az okosabbja :)

@justhpeter: ne mögė nėzz, előre nėzz ės oda àllj, aki aŕra akar menni , ahova te. Nem màsokra kell vàrni ės màsoktól vàrni. Az fūggősėgi viszony.
Màr nagyon sokan vannak a Szėl mögött egyėbkėnt, ha ez az ėrv szànìt neked :)
kereső
@Béla333: tiszteletben tartva a véleményedet, most sem mondhatok mást,mint azt,hogy a választók nem le válthatók.Mert kinek a pap,kinek a papné/nekem speciel az unokája/,tehát nincs uniformizmus.Ez a fidesz ideája,és ennek eredménye,hogy a másként gondolkodók,az egyet nem értők-nem magyarok!és már a legutóbbi" orbáni csodálatos beszéd" nyomán nincsenek is.
Ha a választók nem döntethetnek szabadon,ha szerinted csak!és kizárólag egy párt az,amelyik több millió embernek egyszerre-legutóbb 15.000.000 milliónak-kinál alternativát,azt egypárt rendszernek hivják. Az meg,hogy az lmp-az emult 27 évezésével,-szétkeni a fidesz szarát mindenkire,megmagyarázhatatlan,és számomra elfogadhatatatlan.
justhpeter
@Béla333: @JAJMÁR: Nem zárkózom el attól, hogy a listás szavazatot Bernadettre adjam.
Peller Anikó
@bekka: 20:47, nehéz felfogni ugye idiótagyerek, indul a többi párt is

A jelen helyzet megoldásának a kulcsa a Jobbik kezében van.
Ja nem,
A jelen helyzet megoldásának a kulcsa az MSZP kezében van.
Ajjaj, itt egy másik megoldópárt is és
A jelen helyzet megoldásának a kulcsa a DK kezében van
vagy inkább ez
A jelen helyzet megoldásának a kulcsa a Momentum kezében van
talán ez
A jelen helyzet megoldásának a kulcsa az MOMA kezében van
esetleg
A jelen helyzet megoldásának a kulcsa az elempé kezében van?

Mindegyik indul te ökör. És mind kap valamennyi voksot és futhattok egy kört az 5%-ért.

A fidesz meg 70%-ot kap mert idióták vagytok.

Te azt hiszed az elempé kap 70 %-ot? Az 5 %-ért küzd baszki. Mint mindegyik.

Csak az összefogás segíthet, amikor nem az ellenzék küzd egymással, egymás ellen.
dr. prédikátor
@Béla333: Analfabéla! Úgy őszintén, vajon hány potenciális szavazója van a szédült bercinek! lehet vagy ezerötszáz? és ennyivel akar kormányváltást csinálni???Más, vajon mit szólsz akkor ha a bercike beáll a fityfasz mögé???akkor is ilyen lelkesen fogod védelmezni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.