Az a helyzet, hogy 8 éve, amióta a jelenlegi kormány hatalmon van, alig hallottunk tőle egy őszinte szót (mondjuk előtte se nagyon). Jól megtanulták, először az MSZP-től, majd saját kútfőből, hogy az elcsalt rendszerváltozás utáni Magyarországon csak és kizárólag úgy lehet befolyást szerezni a politikai palettán, ha nem mondanak igazat.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
" Természetesen létezik olyan hogy frakciófegyelem és lojalitás, de az, hogy központi utasításra egy országgyűlési képviselő az általa tartott sajtótájékoztatón csak a leközölt mantrát olvashatja fel betűről betűre, mint Hollik István tette, teljességgel megdöbbentő. "
karma1
@Béla333: Nagyon jo a cikk, kosz, hogy bekuldted.
Jo lenne valami otletet talalni arra, hogy hogy lehetne felrazni az embereket az apatiajukbol, hogy lehetne nekik megmagyarazni, hogy a birkak beletorodesevel mennek a vagohidra, ha nem tesznek semmit orban ellen?
Nincs mar sok ido, nagyon jo lenne, ha valami tortenne. Olyan egyszeruen lehetne elni tisztessegesen, - nagyon keves dolog kellene hozza. orban alatt ez soha nem johet el, mielobb bortonben van a helye az egesz kocos tarsasagnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.