Hamis Facebook-profilról, magát diáklánynak kiadva levelezett diákjával a tanár. A zaklatást elszenvedő fiú nyilatkozott lapunknak, és az üzeneteket is megmutatta.

Miként a Bors korábban megírta: diákjai szexuális zaklatásával vádolják egy pesti gimnázium igazgató-helyettesét. Ügyének első tárgyalását elhalasztották, mivel a gyanúsított nem vette át az idézést.

Lánynak hazudta magát a pucér képekért könyörgő pesti gimnáziumi igazgató-helyettes

A tanár üzelmeiről az iskola egykori tanulója részletesen beszámolt a Borsnak. A fiú állítja: ő az elejétől sejtette, hogy a tanár vonzódik diákjaihoz, és ezt a véleményét meg is osztotta az egyik osztálytársával.

A bulvárlap forrásánál a tanár sosem próbálkozott nyílt szexuális ajánlattal, viszont rendszeresen megalázta.

Majd később elkezdett nekem írogatni egy Petra nevű lány. Az első pillanattól gyanús volt, hogy ez egy hamis profil, de Petra próbálta bizonyítani, hogy nem az. A beszélgetés másról sem szólt, csak szexuális témákról, és állandóan meztelen képet akart rólam kérni. Ilyet nem küldtem. Később az egyik osztálytársam, aki sértett az ügyben, elmondta: valóban a tanár csinálta ezt a profilt, és nem én voltam az egyetlen, akinek írogatott...

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.