Ritka nagy egyetértés lesz az utolsó parlamenti ülésen. Közben elkezdik tárgyalni a Stop Soros javaslatot, de szavazni csak a választások után fognak róla.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A megélhetési képviselőknek nem a vallásszabadságon, hanem a mindennapi élet valós problémáin kellene rugózni. De úgy látszik a lényeg az, hogy legyen mivel b*szatni az időt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A megélhetési képviselőknek nem a vallásszabadságon, hanem a mindennapi élet valós problémáin kellene rugózni. De úgy látszik a lényeg az, hogy legyen mivel b*szatni az időt.
kereső
@Eladott Ország: hajlok arra, hogy a tegnapi "évértékelő"után,azok akik még mindig segitenek orbánnak a "demokrácia látszanának" fenntartásában,tényleg csak! megélhetésiek és semmi közük az ellenzékiséghez.Akik,hajlandóak pitizni Kövérnek ,kiszolgálni az ő/ők "keresztényi" igehirdetésüket,gondoljanak arra,hogy egy szintre kerülnek velük.
Apatszerek
: @kereső: Te már igazi iszlamista beütéssel gondolkozol, sok sikert, az azzá váláshoz, is de ne ebben az országban.hirdesd a te igédet, nem a demokrácia van említve hanem a keresztény alapokra épülő ország berendezkedéséről.
Eladott Ország
@Apatszerek: m.blog.hu/te/tenytar/image/oviegyhaz_1.png
A Fideszben a letaglózó 1994-es választási vereség után kezdett erősödni a nyilvánosság előtt is a „keresztény” jelleg, amely az akkor liberális párt jobbratolódásában is megnyilvánult. Igaz, már a kilencvenes évek legelején szerveződött a pártban és körülötte egy - főként protestáns - laza egyházi kör. Orbán a kilencvenes évek közepétől már rendszeresen részt vett - gyakran a barátjává lett Semjén Zsolttal - a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) rendezvényein.
m.blog.hu/te/tenytar/image/984092_10154036354448467_7035134644421595127_n.jpg
Az egyházak politikai elköteleződése pedig nem csak gyakorlati probléma: a keresztény egyházak legfőbb céljuk beteljesítését, lelkek Krisztushoz vezetését veszélyeztetik az ideiglenes anyagi előnyökért a kormányhoz való dörgölődzéssel.
kereső
@Apatszerek: Honnan a susnyásból tudod Te,hogy az én hitem milyen?Abból,hogy ezeket nem tartom kereszténynek,mert lehetséges ,hogy szavaikban azok-a tetteikben biztosna nem .
Csak egy a 10 parancsolatból: Ne lopj!.Szó val ne oktass te engem,kereszténységből.Nem szavakban kell annak lenni,hanem tetteinkben,és életvitelünkben.
És,ha tetszik Neked-és a többinelk aki igy gondolkozik,mint Te-,ha nem én itt születtem,és itt is fogok élni.Nem Te vagy az aki megmondhatja bárkinek,aki az egész életét itt élte az országban,hogy ezután hol élhet.
Hátrább az agarakkal!!!
karma1
Sajnos, nekem elveim vannak, es ha egyszer valakivel semmilyen kapcsolatban nem akarok lenni semmilyen ugynek a kapcsan sem, - akkor ezt az elvemet maximalisan betartom.
Es meg idejeben eszreveszem, hogy ez az oriasi, hajanal fogva mestersegesen elorangatott korosztenykedesi kerdes csak arra valo, hogy a milliardokat ellopo orban csaladrol elterelodjek a figyelem.
Mivel ez a kerdes egyaltalan nem fontos, nem egeto, es plane semmi koze a valasztas pro vagy kontra kimenetelehez, igy egyaltalan nem szallnek bele.
Olyan ez, mintha egy rablogyilkos lenne a parlagfu elleni harc legelkotelezettebb magyarorszagi kepviseloje. Termeszetesen en is tuzzel-vassal irtanam a parlagfuvet, mint karos dolgot, de azert, mert XY rablogyilkos ennek a legnagyobb ellenzoje, attol meg nem csatlakoznek hozza, hanem megtalalnam magamnak az utat a parlagfu irtasara egyedul, vagy olyan emberekkel, akikkel egyebkent is hasonlo elveket vallok.
Nem akartam elhinni eddig, hogy az mszp, jobbik es az lmp a fidesz szatellit-partja lehet - de most lasan kezdejk meggyozodni rola, hogy igy lehet.
Szerintem orban MINDEN lepese antidemokratikus es vitathato - en nem talalnek vele egyetlen olyan dolgot sem, amiben egyutt dolgozhatnek vele, mint politikus.
Ezert - akar tetszik az embereknek, akar nem - meg mindig Gyurcsany az egyetlen olyan ellenzeki politikus, aki tetelesen kritizalja es nekimegy orban osszes baromsaganak.
Ezert is fosik tole a csuti duce...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.