Elképesztő összegeket lopnak el túlárazott közbeszerzéseken, de a gazdasági versenyhivatal mostanában nem talál út- és vasútépítési kartelleket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A kerdes feltevese helytelen:

Helyesen igy hangzana - es a valasz mar magaban hordozna az osszes tobbi kerdesre is a feleletet:

Ki es miert nem akadalyozta meg az Alkotmany egyoldalu megszunteteset, es ki fogadta el helyette kritika nelkul az Alapkatyvaszt?

Ha az eredeti Alkotmanyunk megmaradt volna, - vagyis alapveto emberi jogokat nem torolnek belole onkenyesen - , akkor valaki(k)nek szamot kellett volna adniuk valaki (legfokepp az ellenzeki kepviselok reszere) hogy mit niert tesznek?
Igy kiemeltek a fekek es ellensulyok demokratikus rendszeret a torvenybol, az embereknek mar nem jar alanyi jogon a munkahoz es lakhatashoz valo jog, igy a legszegenyebb retegek ki vannak teve a mindennapi vegzalasnak, oket mar nem vedi semmi es senki sem...
A kulonbozo juttatasokat - amik mindenkeppen jartak volna a raszoruloknak - atvaltottak jarulekra, es azt sem adjak ingyen, csak ha a nagyon beteg ember elmegy kozmunkara. (Holott nem kellene neki, hiszen olyan fokon serult, sokszor munkavegzesbol kovetkezoen).
Nem vallal tovabba kotelezettseget az allam a nyugdijfizetesre sem - kiveve az ukran 300 ezer forintos nyugdijasokat -, tehat fizetheted egesz eletedben a nyugdijjarulekot a munkad utan (a kifizetohely ezt atutalja azonnal a tarsadalombiztositasnak, te ebbe bele sem szolhatsz), es az allam buntetojogi kovetkezmenyekkel riogatva a gyermekre, unokara, hazastarsra haritja az idos emberek eltartasat, lazan kihagyva egy szeles nepreteget, akik onhibajuk miatt nem rendelkeznek sem gyerekkel, unokaval, vagy hatramarado hazastarssal, testverrel.
Ennel az intezkedesnel nem tul sok torvenye van a fide$$-nek, ami a szocialis halot erinti, talan csak a csonka csaladok, egyedulelok, es a melyszegenysegbe taszitottak sorsa, bunozove degradalva oket, akik meg a lakasuktol is megfoszthatok,
Yoda69
Egyedul a magyar nep tudja megakadalyozni. Erre lesz egy utolso lehetoseg meg aprilis 8-an. Ha akkor nem sikerul akkor senki se csodalkozzon ha Magyarorszag hosszu idore ki fog kerulni a normalis es demokratikus orszagok kozossegebol.
nem tibi
Az ellenzék teljes összefogása , és a tartózkodók dobjanak el mindent ami a kezükben van 04 .08-án emelkedjenek ki vére
a fotelból és vonszolják el magukat a szavazófülkébe .
Pofátlanság hogy a román-magyar elmegy szavazni ,az anyaországi magyar meg lexarja és hagyja hogy külföldről döntsék el a mi sorsunkat . Egyszerűen arcpirító pofátlanság !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.