A Jobbik azt kéri, hogy a különböző politikai közösségek ne használjanak gyerekeket "biodíszletként" a tevékenységükhöz.

Varga-Damm Andrea, az ellenzéki párt országgyűlési képviselőjelöltje hétfői budapesti sajtótájékoztatóján elképesztőnek nevezte, hogy a közelmúltban – mint mondta – hideg aszfalton, havas udvaron óvodások, iskolások előtt tartottak politikusok programbeszédet. Hozzátette: ehhez a hatályos szabályozás szerint a szülőknek hozzá kellene járulniuk.

Jobbik: "Hagyják ki a gyerekeket a kampányból!"

Felháborítónak nevezte azt is, hogy egy fideszes programfüzetbe bekerült egy volt jobbikos polgármester gyermekének fényképe.

A politikus közölte: szeretné, ha ez a választási kampány mentes lenne a gyermekek zaklatásától. Értékelése szerint nincs szükség a hangvételében és mondanivalójában félelmet keltő reklámokra, hirdetésekre. Ezek olyanoktól való félelmet gerjesztenek, amelyeknek szerencsére reális alapja nincs – fogalmazta meg Varga-Damm Andrea.

A képviselő-jelöltet kérdezték Vona Gábor pártelnök Allahról szóló vitatott törökországi kijelentéseiről. Azt felelte, ez egy olyan vezető politikus véleménye volt, aki elfogad külföldi meghívásokat, ő maga azonban még nem volt ilyen helyzetben, így nem alakított ki a kérdésről álláspontot és nem is ez a dolga. "Ezt a témát szeretném egy életre befejezni, mert semmi közöm hozzá" – fogalmazott, hozzátéve, egyszerű politikusként nem kíván állást foglalni, miután azt már a "pártvezetői, szóvivői és mindenféle grémium" megtette és "még nyelvészek is elemezték".

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akarmi is a velemenyem Vona szemelyerol, ebben teljesen igazat kell neki adnom. Szemet szemely (embernek nem mondanam), aki a hidegben gyerekeket terdepeltet le az utcan, aki mocskos politikai lozungokat mond teritett asztal mellol a vele szemben ulo gyerekek fele, sorosozva, migransozva.

Pedig mar remeletem, hogy nincs lejjebb.
karma1
Akarmi is a velemenyem Vona szemelyerol, ebben teljesen igazat kell neki adnom. Szemet szemely (embernek nem mondanam), aki a hidegben gyerekeket terdepeltet le az utcan, aki mocskos politikai lozungokat mond teritett asztal mellol a vele szemben ulo gyerekek fele, sorosozva, migransozva.

Pedig mar remeletem, hogy nincs lejjebb.
advocat
Nagyjából velük sem értek egyet. Mint egyik párttal sem. De! Ebben igazuk van!
vladimir putin
@karma1: van lejjebb. Újbudán az óvodások csak akkor mehettek volna el az ünnepségekre, farsangra, ballagásra, ha a szüleik aláírják, hogy a fotójuk felhasználható a Fidesz kampányában.

„Alulírott Szülő/törvényes képviselő befolyásmentesen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy Nevezett gyermekem az X óvodában – Székhelyén és Telephelyein – (a továbbiakban: Intézmény) a 2018. évben szervezett rendezvényeken (pl. óvodai nyílt nap, farsangi ünnepség, ballagás, karácsonyi ünnepség, nemzeti ünnepek vonatkozásában szervezett óvodai ünnepségek, stb.) részt vegyen, róla fénykép, videó és/vagy hangfelvétel készüljön.
Hozzájárulok továbbá ahhoz, hogy a fent hivatkozott felvételek megjelenjenek az
Intézmény, valamint annak fenntartója, a Budapest XI. Kerület Újbuda Önkormányzata (1113 Budapest, Bocskai út 39-41.) honlapján (www.ujbuda.hu), Újbuda országgyűlési- illetve önkormányzati képviselői a hivatali munkájukról szóló tájékoztatóikban/beszámolóikban szerepeltessék, valamint a jelzett Intézmény és fenntartó megbízásából készült elektronikus, illetve nyomtatott kiadványokban (pl.: Újbuda újság), azokat a fenti célból az Intézmény és fenntartója nyilvánosságra hozzák.”

– Anyuuu, miért nem mehetek az ovis farsangra?
– Soros György miatt kislányom!
Eladott Ország
Csepregen egy polgármesteri útavatáshoz óvodásokat térdeltettek le az aszfaltra – így idézve föl egy népszokást. wmn.hu/picture/54256/normal/66/00066194.jpeg
Virágkorát éli a „politikai pedofília” nepszava.hu/picture/77230/normal/308/00308368.jpeg
pestibulvar.hu/wp-content/uploads/2017/04/5765604_39b1d95651825dcedc7636730bbc9afc_x.jpg
Köszönjük a pártnak, Rákosi elvtársnak , vidám boldog gyerekkorunkat!
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3270/9139/original.jpg?w=800&h
vladimir putin
@Eladott Ország: gondolom ilyen a mai világ.
Gondolom az óvodások kérni is szokták otthon, hogy
"Most ne a Hupikék Törpikéket mutasd, hanem inkább az Orbán Viktor évértekelőjét!"
karma1
@vladimir putin: Jaj, Dragam, ez meg viccnek is borzalmas,... Valosagnak meg plane...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.