Az Európai Bizottsággal kötött megállapodásból kiderül, hogy Brüsszelben félrenéznek, amikor a kormány egészen mást csinál az adómilliárdokkal, mint amit megígért nekik. Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője megszerezte az Európai Bizottságtól a magyarországi tao-sporttámogatási rendszer jóváhagyásának teljes dokumentációját - írja a Népszava, amely ismerteti is az iratok tartalmát. Amiből az derül ki, hogy a kormány nem csak a választóknak, hanem a Bizottságnak is hazudik a tao-rendszerről 2011 óta. Az Orbán-kormány 2011-ben vita nélkül elfogadta és írásban rögzítette, hogy a sportkluboknak adott tao állami támogatás. Vagyis amikor Orbán 2014-ben azt mondta az RTL-nek, hogy a tao csak a kommunisták szerint közpénz, addigra már szépen írásba adta a kormánya, hogy szerinte is az. Magyarország azt ígérte, hogy a tao-pénzeket elsősorban létesítményfejlesztésre fordítják, nem pedig új stadionok építésére. Ennek az állításnak a hamisságát talán nem is kell sokat bizonygatni...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
amikor Orbán 2014-ben azt mondta az RTL-nek, hogy a tao csak a kommunisták szerint közpénz, nos akkor igazat mondott, s egyben őszinte feltáró vallomást is. Hisz ne tévedjünk ö egy a szaros ócska komcsi, kádári paraszt-káder! =))
csipetke
Ezek ugyanúgy hazudnak reggel,hazudnak este,mint Gyurcsány elvtárs.Csak ő beismerte,hogy "Ezt elqrtuk".Vagy legalábbis kiszivárogtatta.Orbán sose fogja beismerni,hogy elcseszte,ez lesz a veszte..
szaboria1
Orbán már 100000-szer többet hazudott mint anno Gyurcsány.
papa.49
@szaboria1: Naponta ahányszor csak kinyitja a lepcses pofáját ))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.