Gyorsított eljárásban vitték volna a parlament elé a kisgyermekes családok kilakoltatásának tilalmát az LMP, az Együtt és a Párbeszéd képviselői, ám a Fidesz a tavaszi ülésszak két napján nem kívánt ezzel foglalkozni.

(Forrás: 168 óra)

Nagyvilág - 2019. March 19., 20:22
Weber: ha nincs jogállam, nincs pénz
Itthon - 2019. March 19., 21:28
Sztrájkra készülnek a BKV dolgozói

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mert ők senkit sem hagynak az útszélén csak belökik az árokba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
"Ezekben"annyi szociális érzékenység van,mint egy marék molylepkében.A kilakoltatásra váróktól nem tudnak mit lenyúlni,így nem is érdekli őket a dolog.Különben is,megmondta Lázár,mindenki annyit ér,amennyije van.(hogy nem szakad rá az ég) Kiváncsi vagyok,neki mije lenne,ha nem sikerült volna a húsosfazék mellé nyalnia magát...
szaboria1
Mert ők senkit sem hagynak az útszélén csak belökik az árokba.
papa.49
Lehetett mást várni, szerintem nem !!!
Eladott Ország
Magyarul tettek tönkre sok ezer magyar családot azért, hogy a kaszinók hasznán osztozhassatok, hogy a termőföldek a strómanjaitok kezére kerüljenek, hogy a devizahitelesek nyomorúságából jó hasznot húzhassatok. Magyarul és kurvára tudatosan taszítjátok az országot a tanulatlanságba és szegénységbe, a vallást kínálva fel a tudás és az anyagi biztonság helyett. Magyarul csináltok jó alattvalókat. Magyarul kötöttetek titkos szerződéseket az oroszokkal és a kínaiakkal, mert etetni kell azokat az oligarchákat, akik segítenek megvédeni a hatalmatokat. És ez csak töredéke a számtalan bűnnek, amit elkövettetek ez ellen az ország ellen. Magyarul üldöztetek el ebből az országból egymillió embert, akik helyett vettetek új szavazókat magatoknak közpénzből. És most ezt kellene ünnepelnem. Nem fogom.
Nem csak a jövőt írják majd magyarul, a múltat és a jelent is magyarul írták. És magyarul fogják majd írni a vádiratokat is és magyarul olvassa fel a bíró az ítéletet. Erre számíts, kis ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 19., 19:20
Ilyen, amikor egy Kardashian túltolja a Photoshopot
Szórakozás - 2019. March 19., 18:40
Nem mennek börtönbe a migránsverő fegyőrök