Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter "gyűlöli Magyarországot", ő egy elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szijjártó Péter leszögezte: ők elárasztanák Európát, így Magyarországot is migránsokkal, "szélsőségesen liberálisok, elfogadhatatlan álláspontot képviselnek".

Szijjártó szerint Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter érkezik az EU-tagországok külügyminisztereinek informális találkozójára Szófiában 2018. február 15-én. (MTI/AP/Valentina Petrova)

A külgazdasági és külügyminiszter ezt arra reagálva közölte, hogy Jean Asselborn a liberális Der Tagesspiegel napilap online kiadásában hétfőn a Stop Soros-törvénycsomag kapcsán azt mondta: "az EU-nak fel kell állnia és fel kell háborodnia", és aktiválni kell a 7. cikkelyt.

Szijjártó Péter közölte: Jean Asselborn a mostani nyilatkozatával minden határon túlment.

"Jean Asselborn egy ostoba ember, a magyarok azonban nem azok, a magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire ahhoz, hogy tudják mi a jó nekik"

- mondta a miniszter. 

A külgazdasági és külügyminiszter szerint Jean Asselborn nyilatkozata megmutatta az április választás tétjét.

"Az Orbán-kormány Magyarország biztonságát védi, a luxemburgi külügyminiszter azonban Soros Györggyel és magyarországi elvbarátaikkal lebontanák a kerítést, és elárasztanák migránsokkal Magyarországot"

- emelte ki Szijjártó Péter.

(MTI)

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Látod Szijjártó mégis odamenekülnek a migránsbefogadó országokba a magyarok. Éppen most néztem nemrég a tévében egy Luxembourgban élő magyar nőt. Esze ágában sincs onnan hazajönni. Majd hülye lesz Orbán hazug, tolvaj, szemétdombján tengődni amikor remekül érzi ott magát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Látod Szijjártó mégis odamenekülnek a migránsbefogadó országokba a magyarok. Éppen most néztem nemrég a tévében egy Luxembourgban élő magyar nőt. Esze ágában sincs onnan hazajönni. Majd hülye lesz Orbán hazug, tolvaj, szemétdombján tengődni amikor remekül érzi ott magát.
peterkelemen
Orbán hazug és gyűlöletkeltő politikájának lényege, hogy mindenki ellenség és sorosbérenc, aki nem ért velük egyet. Magyarország Orbánék óta kiiratkozott a jogállamok és demokráciák táborából.
peterkelemen
Magyarországot soha nem tudnák elárasztani migránsokkal, mert Magyarországról még a magyarok is elemenkülnek, aki csak teheti megy el. Csak az én környezetemből több, mint száz ember megy el.
wagabund
a félmillió lakosú, alig egy magyar megyényi hercegségben persze hogy könnyedén élnek, saccperkábé tízszeres az életszínvonal...mert mint tudjuk, a volt kommunista blokk országait ellátó multik a nagy kedvezmények előnyeit kihasználva ott adóztak, sőt még mindig...ennek tett keresztbe a magyar kormány(is)...csökken a bevételük a nagy semmiért, hát persze hogy nem szívelnek minket (se)
justhpeter
Már nem csak látszat, hogy Orbán betegsége fertőz.
nevemnick
Biztos, hogy Magyarországot gyűlöli?
Simliske, a köznép nagyrésze nem adott rá okot, de tudnék egy-kétszáz emberre (ha a neveltetésem engedné) újjal mutogatni.
Ja, és hogy megnyugodj, köztük te is ott lennél...
RonaGyuri
te meg simán egy retardált barom vagy! =))
volvós
Vigyorogj csak ripacs köcsög, még 48 nap,
és utána " Konyec Tovaris " Neked is ( IS )...
Eladott Ország
"Ez a helyzet arról szól, hogy egy luxemburgi kommunista próbálja demokráciáról kioktatni azokat, akik 40 évig szenvedtek a kommunizmustól"
– mondta Orbán, a politikai tréfa kategóriájába sorolva Asselborn nyilatkozatát. Tényleg, b*szki, nincs is annál szebb, mint amikor az MSZMP KISZ-patronánsának és propagandistájának KISZ-titkár fia, aki liberálisból nemzeti kereszténnyé avanzsált, aki Putyin kottájából játszva nihilistázik, nekiáll kommunistázni. Mert ma éppen páros nap volt és így kelt fel. Orbán Bulgáriából gyakorlatilag azt üzente, hogy az EU alapértékei számára semmit nem jelentenek, populista-demagóg agymenését (a halálbüntetés gondolatának meglebegtetését se felejtsük el) végigviszi és a hatékony európai együttműködés lehetőségét nagyívben leszarja. A retorikai fasizálódás és idegenellenesség, a gyűlölködő hatalommánia (lopás, kisajátítás, rendszerszintű korrupció) olyan szinten elvette az eszét, hogy már az sem érdekli, ha kilógó pocakkal fotózzák, amint Bulgáriában harcol a láthatatlan migránsok, Brüsszel és egész Európa ellen. Mondanám, hogy politikai tréfa ez az egész, ám a hatalmával folyamatosan visszaélő, Európa ellen hosszú évek óta szabadságharcoló kormányt úgy nem lehet majd szankcionálni, hogy ne a hülyére vett magyar néppel b*sszanak ki. Ez meg nem csak, hogy nem tréfás, de egyenesen tragikus. Aki meg nem bír magával, az sztrájkoljon, majd elmúlik neki. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/09/bolg1.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/09/bolg2.jpg
dr. prédikátor
te féleszü geci zselés!!! Nem Magyarországot és a magyarokat "gyűlöli" hanem titeket te retardált barom!!!
kokopelli
@RonaGyuri: ne hízelegjünk neki! Ő a fidesz "gy.p" tagozatára jár,és egy-két
lángosért szajkózza az agyszüleményeit,mint egy végtelen magnoszalag!
Fogósszülés lehetett, a Petike ikertestvére,de idő- és helyhiány miatt egy másik
anyától! Kala a mamája rádumálta a fideszt,hogy vegyék be,mint a Tarzant anno! ;-)
human
Mostanában egyre többet hallgatom a Kossuth rádió híreit. Megnyugtatnék mindenkit. Elfogulatlanságnak és kiegyensúlyozott tájékoztatásnak a nyoma nincs benne.
cikicakk55
Mi meg benneteket utálunk te barompofa. Az egész Magyar népet megszégyenítitek,mert veletek egy kalap alá veszik azt a pár száz teljesen elme roggyant idiótát,akik már saját maguk is elhiszik,hogy Soros maga a patás Ördög.Piszkosul nem zavar benneteket,hogy Luxemburg messze Európa leggazdagabb állama.Ott van a legjobb élete az embereknek. Nem 8 éve,hanem már vagy 30 éve! Nem kell minket hülyíteni a migránsokkal,hisz a Magyar is menekül innen,nem,hogy egy migráns aki az életét kockáztatta azért,hogy eljöjjön a nyomorból.Akik tényleg a háborúból menekültek,azok ott maradtak Görögországban,vagy Törökországban,mert vissza akarnak menni a hazájukba,ha véget ér a háború.Akik már itt vannak Magyarországhoz közel,azok már a pénzért, a szociális segélyért jöttek.Nem fognak köz-munkázni 50-60.000-ft-ért..Családod sem lehet különb,mint te,mert én a fiaimat hamarabb elfogadnám homokosnak,vagy fetisisztáknak,mint egy ilyen gyilkos kiszolgálójának és seggnyalójának. Azt is letagadnám,hogy valaha láttalak te mocsok! Remélem piszok nagyot buktok,és pofára,hogy a felismerhetetlenségig összetörjön a képetek. Képmutató,tömeggyilkosok vagytok,semmi más!
Sámannus
Petyus te elfuserált kamikázé, hát a te bűnöző haverjaid az ellenség. Érted?
kereső
@cikicakk55: hű,de berágtál!/ teljesen jogosan/.
Equus
ezek a luxemburgiak sík hülyék. Ezt lehet látni azon, h ott nyomorognak a népek, mindenki elvágyik, nem érzi jól magát saját országában... Szerencsétlen páriák... Bezzeg az orbánféle volt Magyar Köztársaság, ahol senkinek nincs anyagi gondja, a zemberek vidámak és jókedvűek, mosolygósak... csak tessék megnézni tömjénzsótit... a politikusok a népért élnek (sajnos nehezen halnak), teremfociznak, történelmet hamisítanak... a világ boldogságszigete.
Pálinkás Pál
@peterkelemen: Csúsztatsz péterke ,mint mindig...Luxemburgba én is szívesen laknék,de az nincs is tele arabbal meg niggerrel!!!Miér nem Molenbeekkel példázódsz...persze lehet hogy te szívesen laknál ott is mert mazohista libsi vagy!!!
simmering73
Hát, mit mondjak hülyegyerek. Ti sem vagytok a magyar nép barátai.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Téges elég sűrűn kell korrigálni, vajon miért? ( a kérdés persze nem komoly...)

"A rezidens népesség méretéhez viszonyítva 2015-ben a legtöbb bevándorló Luxemburgba (ezer lakosonként 42 bevándorló), illetve Máltára (ezer lakosonként 30 bevándorló), Ausztriába és Németországba (mindkettő esetében ezer lakosonként 19 bevándorló) érkezett (lásd az 1. ábrát). Ugyanebben az évben a legnagyobb arányú kivándorlásról Luxemburg (ezer lakosonként 22 kivándorló), Ciprus (ezer lakosonként 20 kivándorló) és Málta (ezer lakosonként 20 kivándorló) számolt be."

Szemezz kedvedre:
ec.europa.eu/eurostat/statisticsexplained/index.php/Migration_and_migrant_population_statistics/hu
amaramaistanna
...így a primitív bunkók beszélnek és a magyar kormánytagok...
tudode
Vegyék már észre, hogy nem Magyarországtól, tőlük rókázik minden demokratikus állam/ember
.
3.bp.blogspot.com/-nldlJuWJDr4/Ut1szUoWGmI/AAAAAAAAARY/YtWvw9hZ4Lk/s1600/Family_Vomit.jpg
..
Arra sem volt példa Magyarország történetében, hogy nyelvcsapásokért "miniszteri" bársonyszék járna!!!
kokopelli
@quadrocopter: Arról ne is beszéljünk hogy a kereskedelmi hajóknak is kötelességük
a bajbajutottak mentése!Hány olyan hajót láttunk,mint a "svédet" az embercsempészek
által cserbenhagyott menekültekkel a Földközi tengeren úszni! A Fidesz fizeti ezeket a
mocskokat a kommentelésért,vagy élből olyan barmok? Láttuk az olasz kikötőkben is a-
zokat a hajókat túlterhelve ?! Van egy olyan érzésem,hogy Luxemburgnak M.o szúnyog-
csődöre nyóc,vagy még annyi sem!Kit nem támadott még meg ez a barom,a gazdi simo-
gatásáért?Gerinctelen patkány!
Pety
Peter! Csak titeket! Az orszagot hagyd ki a mondokabol!
Egyszer szivni fogtok, egyszer minden jo veget szokott erni...
Nessy
Egy országot nem lehet utálni, csak az ott élőket. Miután nem Kovács János, Kis Pista, Nagy Mariska hülyézi le az Uniót, az ENSZ-et, mindenki, akinek más a vélemény, mint Orbáné, hanem pártunk és kormányunk, ergo nekik szól a vélemény!
Külügyérünk időnként egy debil óvódás szintjén kezeli más államot vezetőit itthonról. Amikor ott van, akkor dicshimnuszt zeng róluk.
Lehet komolyan venni??? Éget bennünket értelmes embereket!
Borsodi
Én téged gyűlöllek és azokat akik tönkre tették,felvásárolták eladták kisemmizték az országunkat.
www.youtube.com/watch?v=dnY4kgzZUxw
wpym
,,...a magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire...''

De ratok sem!
kokopelli
@Nessy: Szoktam beszélgetni magyar migráncsokkal,mivel a fizetéskor a
kasszánál a keresztnevemet a hitelkártyán látják,és beszélgetés közben egy
sem az országot,hanem a kormányt és simlis tagjait szidja! Eszükben sincsen
hazaköltözni,mivel a gyermekeknek sem "otthon" látják a jövőjüket! A legidő-
sebb asszony 40 évesen pattant meg a férjével! 10 éve dolgozik megszakítás
nélkül az EDEKA-nál!Jól érzi magát és egészséges!!! A nyugalomra hivatkozik,
amit "otthon" hiányolt! ;-)
Edmond Dantes
Én Orbán appendixétől kb.ezt a színvonalat várom,ebben a szövegben nincs semmi meglepő.Fociban Felcsút, a diplomáciában Szíjjártó...rendben van ez a mai Magyarországon.
amaramaistanna
...könnyen belátható, hogy ez a paprikajancsi még gazembernek is bunkó...
staro2
Jellegzetes primitív hozzáállás.
Szjjártó pubi erre jó Megugatni a postást.
human
@Pegero: Közrádió, közmédia. Ezek 2010 óta elvesztették valódi jelentésüket. Ahogy a nemzeti jelző sem egy magasztos dolgot jelet ma már, hanem a mutyi szinonimája.
1magyar
A kontinens szégyenei az eu. vezetői. Árulók. Miért lesz mindenkiből szar vezető ha megválasztják?
Egyébként ki nem sz@rja le Luxemburg külügyminiszterét?
nezelodo
Nem lehet, hogy azok a "Soros kottából játszó zenészek" nem Magyarországot gyűlölik, hanem mivel jól ismerik a vezetőjét és a sameszait, csak róluk van lésúlytő véleményük?
kokopelli
@nezelodo: Egy 582 ezres ország a 60 milliád $-os GDP-jével úgy vágná zsebre
a 9,84 millós 124 milliárd sovány GDP-vel rendelkező M.o -t mint világhatalmat, a-
hogy akarná! A zorbán-nyájnak be lehet adni minden baromságot,csak azt nem,
hogy "akkorák,amekkorák"! (az egy főre eső lóvét számolja ki aki igazi "hazzaffy" ;-)
papa.49
Tévedsz szopottszar csak a hazudozást gyűlöli, és mivel folyamatosan hazudtok hát TITEKET BIZTOSAN GYŰLÖL AMIT NAGYON MEG IS ÉRDEMELTEK !!!
cs.n.
"Jean Asselborn egy ostoba ember"
Szerintem inkább Petike lépett át határokat.

És mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez valami karakán kiállás, csak jelzem, hogy ez kizárólag a magyarországi rajongóiknak szól, a propaganda része. Ne gondolja senki azt, hogy Szijjártó nem cumizná le egy csettintésre Asselbornt, ha úgy kívánná a pártérdek.
Yoda69
szijgyarto,
a regnalasotok alatt mindenki megutalta Magyarorszagot.
Magyart magyar ellen forditottatok. Kiraboltatok a hazat, es tobbszorosen elarultatok es eladtatok ruszkiknak, kinaikanak es azeroknak.
Mirol is pofazol itt?
Meg 50 nap...
maszk
A mindenkit gyűlölő magyar maffiózó hatalom vízfejű aspiránsa próbál megbélyegezni másokat, akik merik számonkérni a gyűlölet fokát a - mostanra már - mérhetetlenül gyűlölet keltőkön.
És ez fáj a vízfejűnek...

Csak azért nem kezdek el "kurva anyázni", mert ezek annyira nihil állapotban vannak, hogy fel sem fogják - sem, amit tettek, sem az indulatot, ami a tettük következménye miatt JOGOSAN jár nekik.

Mély-éj sötét magyar parasztok.
Az ember a családtagjait nem választhatja meg (nem régi hír, hogy annyira megkínozták a kisbabájukat a szülők, hogy egy baba lábait amputálni kellett), sem azt, hogy melyik országba születik.
Talán először, talán újra írom: KURVÁRA sajnálom, hogy ebbe az országba, közétek születtem.
Szenvedek köztetek!
Ez a gondolkodásmód... ez az eljárásmód... ez az életfelfogás... ez a mély-primitívség...

"magyar" - ízlelgesd. Amikor ezredszerre mondod ki, rájössz, hogy mennyire pogány barbár sehonnai bitang - selejt.

Bocsánatot kérek a kivételektől, akik erősítik a szabályt!

Úgy volt, hogy szavazok, de látatlanul összetéptem a maghívót.
Nem bírok!
Nem kell tőletek már semmi soha!

BOCSÁNAT !!!
kereső
Valami qva nagy félreértés van itten peti.Nem Magyarországra mondta a Külügyminiszter úr/igen neki kijár a titulus/,hogy DIKTÁTOR!, hanem orbánra.Tanulj már meg legalább értően olvasni!
verőce21
Az a roppant nagy baj ezekkel a jóléttől elhülyült nyugat-európai országokkal és képviselőikkel, hogy azt hiszik, ezek a civilizálatlan vademberek rabszolgáknak áramlanak be hozzájuk. Helybe jönnek a szárazkenyérért. Szó sincs pedig erről.

Akik ezt a kevert társadalmat szervezik, elősegítik, hihetetlen nagy gazemberek. Azt teszik most Európával a pénz erejével, amit Pizzaro tett néhány száz emberrel és néhány ágyúval a Közép- és Dél-Amerikai inka kultúrával. Lerombolják.
desiro
petike a hülyeséged himalájai magasságokba tör.
Üzenj hadat neki is.
csipetke
A kakadu már megint hülyeséget beszél.Nem Magyarországot gyűlölik,hanem a fidesz diktatúráját.
verőce21
@Horizont: (06:21) A "hazai vezetők bírálatára" itt vagytok ti, elhülyülve mind a 36-an!
kukac50
Nem Magyarországot gyűlöli és nem is titeket,hanem a munkátokat tartja rossznak!
Sorosoztok migráns ellenes hazug politikát folytattok közben titokban jöhetnek a migránsok.
December végéig 3550 migráns kapott Magyar személyi igazolványt.2018 januárjában közel 100 ember jöhetett be. Kérdezem a Fideszesektől akkor mi értelme hazudozni???
Mi értelme van a STOP Sorosnak???
STOP FIDESZ ! ELÉG A HAZUGSÁGBÓL!
AZ ORSZÁG NÉPÉNEK MEGÉLHETÉSÉRŐL TÁRGYALJATOK!
TÁRGYALJÁTOK MEG A FIDESZESEKHEZ KÖTHETŐ BŰNCSELEKMÉNYEKET!
libellle
@nevemnick: Valòban nem állhatja orbánt és a bolond petit. Ezt egyébként személyesen nyilvánosan elmondta neki, amikor petike udvarolni akart neki egy EU-s találkozón. Asselborn megkérdezte tölle, hogy mit akar és ki ö amire peti elbüszkélkedte, hogy ö ki ( természetesen tudta azt Asselborn). Erre azt válaszolta petinek, hogy na ugy is néz ki gazdajával együtt. Asselborn definitiv egy olyan személy aki nem feltétlenül leplezi azt amennyiben valaki nagyon az orr´ban van.
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Küldtél egy linket majom ami nem létezik???ez fogad
The requested resource was not found.

ec.europa.eu/eurostat/statisticsexplained/index.php/Migration_and_migrant_population_statistics/hu
És mintha azt látnám hogy a nemlétező linked vége hu...ez tényleg komoly bizonyíték,megint beégtél f@szkalap!!
teuton
@Csizmás Kond: Analfabeta gumicsizmas, most jol leleplezted megint magad! Az altalad közölt link cikkjenek annyi a valaosagtartalma, mint a regi viccben: Moszkvaban ladakat osztogatnak...
1. A kep nem sved hajorol keszül.
2. A tenyleges tengeri mentes 2015-ben volt, akkor keszült a kep.
3. Aki a betüket ismeri es az interneten nem csak jobbszelsö uszito kamuoldalakrol tajekozodik, az ismeri a valosagot! Minden többi csak a birkaknak valo...
Ja, a valosagtartalom: A kepen emberek es egy hajo van... Az összes többi hazugsag!
Csizmás Kond
@teuton: kistót...vagy magyarul vagy sehogy...ha velem szeretnél társalogni.
namihami
Kakaskánál a gyűlölet kifejezés az a józan gondolkodás szavak alternatívája? Mert ha igen, akkor nem alkalmas az álta elfoglalt pozícióra. Ha nem, akkor se.
kokopelli
@Horizont: Nem érdemes a marhákkal vitázni!Felrobbannak a méregtől,
hogy az elbaxott politikusaik soha nem fogják elérni azt a szintet (csak pri-
vátban) ami az átlag nyugateurópai már évtizedek óta élvez!
@teuton: már tegnap este írtam a kötelező mentésekről a tengereken! Ergo
betéve egy nagy rakás ß@r a fizetett kommentelőktől,és utána hallgatás! ;-)
Pálinkafőző Rézüst
Téged biztos. Téged mindenki, még az agyatlan birkák is...
evacica
Ezek folyton összekeverik magukat az országgal!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ezekkel próbálkozz - f@szkalap - amúgy a "hu." azért szerepel, mert magyarra fordítva olv ashatod az eurostat adazait - bezony, f@szkalap!

"A migrációra és a migráns népességre vonatkozó statisztika"

"2017. márciusában kivonatolt adatok. A legfrissebb adatokat lásd itt: Az Eurostat további információi, fő táblázatok és adatbázis. A cikk frissítésének tervezett ideje: 2018. augusztus...".
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Csak úgy halkan kérdezem f@szfej...,miből adatol az eurostat,amikor a majmok 90 %-nak nincs semmiféle papírja .és azt mond amit akar!!!Így már nem is olyan kerek,megint lyukra futottál!!
Lepényleső
A bőrdíszműves,kormánya nevében beszéljen hülyeséget,a magyar nép nevében méltatlan arra-
gondolom én.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Figyelj - f@szfej!
Megkaptad képedbe azt az adatot, ami simán cáfolja a bedobott ökörségedet, érdekhazugságodat Luxemburggal kapcsolatban!
Ki futott lyukra, kis simlis?
Miről nyöszizel még?
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Figyelj f&szfej!
Mit gondolsz miért tettem idézőjelek közé a bemásolt címet és tartalmat?
Azé' f@szfej, hogy tedd be a keresődbe, mert ez az oldal nem engedi teljes linkben beadni.Aztán ott van az is, hogy"eurotostat" mond neked ez valamit? Mert akkor erre is rátalálhatsz!
Vagy: másold be a korábbi bemésolásom idézőljbee foglalt első mondatát a keresődbe!
Te ennyire bonyolult vagy, vagy csak egyszerűen nem akarsz rátalálni?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Megint nem a kérdésre feleltél...mitől lennének hitelesek az adatok, bemondás alapján???
terlasz
Nem Magyarországot gyűlöli, hanem téged és a gazdádat idióta! Nem ti vagytok Magyarország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.