Orvos nélküli mentő, hatórás várakozás a sürgősségi osztályon, küldözgetés, lepasszolás, a felelősség hárítása. Ennyit ér ma egy ember élete. A következő történet édesanyámmal esett meg egy évvel ezelőtt. Az influenza elleni oltással kezdődött. A háziorvos szerdán késő délután adta be, másnap már magas láza volt, és a kézfeje fölött megjelent egy véraláfutás. Visszament a doktornőhöz, aki megnyugtatta, hogy nincs semmi baj, menjen haza, és szedjen lázcsillapítót. Péntek reggel már nagyon erős ízületi fájdalmai voltak, nehezen kapott levegőt. Honvéd kórház. Sürgősségi osztály... Szólunk, hogy nagyon rosszul van, csináljanak valamit. Itt mindenki rosszul van – hangzik a cinikus válasz. Akkor legalább adjanak tolókocsit. Nincs. Akkor infúziót. Mégis hogy képzeljük? Öt órája várunk, már én is rosszul vagyok, pedig semmi bajom nem volt, amikor bejöttem... ... Hiába, későn értünk oda, elveszti az eszméletét, a vizsgálóasztalon megáll a szíve. Anafilaxiás sokk (azaz...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Balog páter megmondta, hogy minden rendben van az egészségüggyel. Tessék már végre tudomásul venni!...
Equus
a nép, az istenadta döntött egy ilyen rendszer mellett népszavazással, amikor 300 Ft vizitdíjat soknak tartott. Most ott a tb-sarc, amiért nem kap semmit. Választott olyan maffiózókat, akik 8 év alatt nagyobb kárt okoztak, mint a tatárjárás.
Most itt a lehetőség: vagy elzavarják - nem, nem elzavarni kell a az emúlt 8 év bűnözői, hanem felelősségre vonni, és ha ők már annyira őskonzervatívok, velük szemben átmeneti intézkedésként bevezetni a fő- és jószágvesztés intézményét - , vagy lécet venni az élhetetlenné tett országból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.