A Magyar Nemzet munkatársa egy évvel ezelőtt veszítette el édesanyját, aki influenza elleni védőoltás után lett rosszul. A honvédkórház sürgősségijén nem ítélték súlyosnak az állapotát, hat órája várakoztak már, amikor az idős nő nem bírta tovább. Hazavitték, onnan hívtak hozzá mentőt, ami egy másik kórházba vitte, de ott már nem tudták megmenteni az életét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagy gondok vannak a honvédban a kis betűk nem véletlenek !!!
Nessy
Szerencsétlen Honvéd kórház! Megkapott egy hatalmas területet ellátásra, csak a tárgyi és személyi feltételeket felejtették el biztosítani számukra! Már amikor kiderült, hogy Buda jó részét, a pesti oldal jó részét több szakterületen nekik ellátni, minden értelmes ember tudta, hogy irreális az elvárás. Persze, ezt a VIP betegek nem érzik, nem értik! Onnan ugyanúgy elmennek az orvosok, a szakdolgozók, mint máshonnan. Győzelmi jelentés ide, vagy oda, az egészségügyet már padlóra küldték, és ha így folytatják, fel lehet adni az utolsó kenetet neki, úgyis jóba vannak a klérussal!
peterkelemen
ORBÁNNAK NÉPIRTÁSÉRT IS FELELNIE KELL!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.